ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
תתקשר למחסן עודפים שלהם ברחוב שלבים ביפו.
גם חצי מחיר או קרוב. ההבדל הוא שאתה מקבל את המאוורר בשקית, או שיש איזה שריטה בלתי ניראית לעין על הפלסטיק.
אחלה של מאווררים.
כן, קניתי מהם.. בסוף זה היה חדש.. לא עודפים..
אבל לא אכפת לי.. סוף סוף מצאתי מאוורר!
קניתי את הרוטורי של ה 10 אינצ'.. אבל הוא לא מגיע למצב וורטיקלי מלא, אלא להטייה מסויימת של כמעט וורטיקלי.. ננסה לעשות עם זה משהו..
חבל שאין מחירים בקישור של גניש
יש שם מאוורר מפוח שיכול להיות מצויין לגידול וורטיקלי
אני מקווה שקנית את אחד המאווררים הריצפתיים
אם קנית מאוורר רוטורי עם רשת מסתובבת
אז תהיה חייב לפרק את הרשת כי היא לא טובה
בגלל שהיא משנה את הזווית של הרוח
אחרי ניסיון למדתי שהמאוורר הכי טוב
זה מהסוג של המאווררים הישנים
כי הכנפיים באות ממש עד למרכז
ואז אין משהו כמו עין הסערה שזה חור בלי אוויר
באמצע בדיוק איפה שהמנורה
תסדר את המאוורר שלא יזוז בכלל
אצלי הוא נטה הצידה פעם אחת
וזה חרך את כל הצמח בגלל האוויר החם מהמנורה
שעף ישר עליו בגלל הזוית של המאוורר
באוהלים הקטנים כדאי מאוד לפרק מהמאוורר
כל מה שאפשר להשאיר רק את הרשת האחורית
שיהיה אפשר להניח אותה על הקצה של העציצים
וככה קל לשים את המאוורר בצד שצריך לעבוד על קשירות
בתכלס הכי טוב זה אוהל עם חלונות
אבל זה לא הכרחי
העניין הוא שהציקלון לא מסתובב בכלל..
אני הייתי בטוח שאני צריך מאוורר שיעיף גם את האוויר מהמנורה ותוך כדיי יזיז את האוויר באוהל וינדנד את הצמחים כמו שכתוב בהרבה מקומות..
אומרים שככה הצמח יותר עמיד ויוצא לו גזע וענפים יותר עבים..
אני חושב שהרשת של המאוורר שלך דווקא בסדר, כי היא מכוונת ישר ולא בהטיה כמו במאווררים רוטורים אחרים.
מה שזה אומר - פשוט אל תפעיל את הסיבוב של הרשת וככה כל האוויר יעוף למעלה לכיוון המנורה.
בנוסף, הייתי ממליץ לך להשכיב את המאוורר לגמרי על הצד, ותאזן אותו שיהיה ישר עם משהו באחד הצדדים. רק תדאג לא להשכיב אותו לגמרי על הרצפה אלא קצת באוויר, שיהיה לאוויר מקום להכנס מתחת.
אם תשכיב אותו בתוך החישוק שמסביב למאוורר, גם אם זה יהיה ישר לגמרי, יש לך את החישוק עצמו שחוסם את האוויר באמצע, כלומר בדיוק לכיוון המנורה.
ישרא אתה חושב שהמפוח הזה יספיק? האזור שהוא דוחף ממנו אוויר נראה ממש קטן, ומצד שני זה מאוורר חזק מאוד, לא יעיף את המנורה ויטלטל אותה?
לא התכוונתי שתפרק אותו, אלא שתשכיב את כל המאוורר, ולא רק את החלק הפנימי
לדעתי תעשה ניסוי, תבדוק אם האוויר בורח יותר לצדדים ויש לך חור אוויר במרכז כמו שישרא אמר.
אם כן, אולי שווה לשקול להחליף. בגלל זה גם אל תרוץ לפרק שום דבר, לא יחליפו לך אחר כך
תחכה עם זה לישרא, הוא מבין בזה הרבה יותר ממני אחי ואני לא רוצה להטעות אותך.