ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
שלום חברים,
שבוע בערך מהעדכון האחרון, הצמחות ביום 17-18 יש ריח מטורף כבר של גראס ממממממממ, הרוטבסטיק זה לא יאמן, שורשים עבים יצאו מהתחתית של הכלי כבר ביום 10-11 קראתי שהוא מצויין גם לייחורים.
מבחינת גדילה בשבוע האחרון סבבה לגמרה, הטינק דיפרנט והבלק ברי פשוט עפות, המגנום גדילה סבירה בנתיים אבל לדעתי היא עוד תפתיע..
תודה אח,
כן למדתי כבר מהבלוםבסטיק, אני ממלא מים פושרים בכוס דגימא גבוהה של 100 מל שופך לבפנים את המינון מנער את אמא שלו הופך למיכל ומערבב קצת.. במיכל אני שומר אבן אוויר גדולה ומשאבה קטנה שמושכת מים מהתחתית של המיכל ושופכת למעלה ככה זה מתערבב בן זונה כל הזמן וסביר להניח דואג שלא יהיו משקעים
אני משתמש בATA CLEAN
אבל עוד לא חיברתי טפטפות, אני בודק כמה ימים אני יכול למשוך מתחת לשני מנורות עד שיתחיל להיות צפוף ככה אני ידע מתי אני יכול לפתוח למחזור הבא
יום 21 בחדר של הפטיש, נעים וחמים מתחיל להיות צפוף בימים האחרונים יותר בנייה של הענפים מאשר מתיחה לגובה, מסה של השורשים מתחילה לתפוס נפח יפה אני מאמין תוך שבוע כבר אבצע את החלוקה ואחבר את הדריפ ויתחיל לעלות ל2 השקיות ביום
( יערוך לא עובדת תמונה)
פתיחת השבוע ה3 ול"ג בעומר שמח
[youtubeif]O7_e30xTEVc[/youtubeif]
עברתי לאוסמוזה, רק רציתי לוודא שאני בטווח הנכוןאני מעלה עם קל מג פלוס (של אדוונס נוטריינטס) ל220 פיפיאמ(500) שזה יוצא אי סי 0.4 וממשיך עם הדשני בסיס וכו' ?
ומה לגבי הקל מג המעפן הזה עם 4 אחוז ניטרוג'ן נייטריט כמה זה משמעותי ואיך להתנהג בהתאם למי שמכיר? להפחית את נייטרוג'ן מהדשני בסיס?
* אני לא מעלה עם מי ברז כי הם יוצאים ממש מלוכלכים
Tray #1
Tray #2
יום 26, בכללי נראה סבבה מתוך ה7 בלקבקרי יצא לי פנו אחד סגול רק נראה לי אני יעלה תמונות בהמשך בנתיים העלתי 2 תמונות של סימפטומים שהתחילו להופיע על 3-4 צמחות:
צמיחה חדשה מעוותת ומסובבת תעזרו לי לאבחן
PH 5.8
BASE EC: 200PPM(EC0.4 Raised with AN calmag plus 4-0-0)
TOTAL EC: 490PPM (EC 0.9 COCO A/B ATAZYME)
Humidity: 60%
Runoff EC: התחיל לצאת קצת יותר נמוך ממה שנכנס ועולה בהדרגה
יום 34 -
כרגע ברוטינה של דריפ פעמיים ביום עד לנגר סביר, שותות בערך 3 ליטר+- ביום כל אחת, מאמין יעלה ל3 תחילת שבוע הבא
אי סי 1.5 לחות 50-60%
כנראה ש 2 צמחות יצאו פנו סגול בסוף, המגנום סוף סוף התחילו להדביק תקצב העפתי 4 מהם שהיו מגעילות רצח ופתחתי חדשות שהם ביום 20 אז יצאו בשבוע וחצי הבדל בערך אני מעביר למגש נפרד עם עוד 2 צמחות רעות של תינק דיפרנט שיצאו אינדיקה כבדה יחסית נמוכות אני מכיר את השייפ הזה כבר וכשהוא יוצא דומיננטי זה שוטגאן
אני לא מעדכן הרבה כי קשה לי להעלות תמונות בקושי רואים משו העלתי 2 חפיף