What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

HPS Vs. מטאל הליד

יש לי שאלה:
איזו קונפיגרציה של 250 וואט תניב יבול גדול יותר
250 מטאל הליד לגדילה
מוחלפת ל250 מטאל הליד בפריחה

או
250 HPS משולבת גדילה ופריחה

או
250 מטאל הליד לגדילה
מוחלפת ב
HPS משולבת
בשלב הפריחה

Danke für die Antworten :tiphat:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
המשולבת תיתן תוצאות דומות ללהחליף בין מטאל לנתרן.
שום דבר ששווה להתעסק בשבילו עם שיפצורי משנק והחלפת מנורות.

Bitte bitte

ההבדלים הם בשמירה על הגנטיקה של האמא לאורך טווח ארוך וגם חייב להיות הבדל קטן בכמויות של הלומנס לספקטרום.
לפי המידע שזכור לי
פלורוסנט שומר על גנטיקה של האימהות הכי טוב,לאחריו מטאל היילד ואחרי זה האייץ פי אס
בכללי אני כן חושב שיש יתרון לנורות אשר מיועדות רק לספקטרום מסוים
מבחינת היגיון אם נורה אחת מנצלת 600וואט והיא מוציאה שני ספקטרומים לעומת נורה 600 שמוציאה ספקטרום אחד בעיקר,יש הבדל של יותר כוח לספקטרום הספציפי
זה משהו שהרבה אנשים מזניחים לרוב.

אני ממליץ לך לא לנסות את המשולבת... תחליף נורות! תקנה באיבי זה עולה 17 דולר משהו כזה כל נורה ..
אם תחליף בין מטאל הייליד לאיץ פי אס הצמח שלח לא רק שיגדל יפה יותר ויוציא יותר אלה גם יבין שהגיע הפריחה בהרבה!! יותר מהר.. וככה גם תסיים יותר מהר

יש לי זן שמכפיל את עצמו מ17 סנטימטר ל55 ב10 ימים ומתחיל להוציא באדים אחרי 14 ימים.. אני רואה פה תמונות בפורום ביום 55 בפריחה הצמח ניראה כמו שלי אחרי 21
אנשים צריכים להבין כל צמח הוא שונה אם לי עובד משהו אולי לזן שלך זה לא יבוא בטוב
ועוד משהו הצרפתי לפורום כי הבנתי שיש פה מלא עובדים של חברות היידרו שופס למיניהם שממליצים לכם על דברים שטובים רק להם, לא מבין למה עם ישראל משתמש בביוביז דשן שמתקלקל אחרי שנה שלא נועד למריחואנה בכלל אלה לפרחים לא צמחים כמו עגבניות פרחים כמו חמניות ורדים וכאלה... חברה אנחנו מגדלים כי נמאס לנו להיות פראירים אז על תהיו פראירים ותזמינו דברים באיבי ..
ואם אתם צריכים עזרה במציאת מוצרים באיבי אני כאן