ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
aici se intampla ca am doua plante din care vreau sa iau clone 16 clone si ii dau drumu iar zilele astea tre sa iau clone si am o gramada de seminte (feminizate) leam oprit doar pe cele de la ww
cand sa recoltez dupa firicelele albe ar cam trebui sa recoltez deoarece sunt maroni dar ma gandesc ca au stat si aproape de bec dupa triconi pusi la microscop sunt aproape laptosi deci nici urma de triconi maroni majoritatea laptosi si cativa albi scz pentru calitatea pozei
cum vine treaba cu cativa aproape laptosi si restul albi? nu e tot aia?
nu te lua dupa pistili, ci dupa tricomi, pistilii se pot usca prematur din multe cauze.
cel mai des temperaturi mari, lipsa ventilatiei.. sau o combinatie din astea 2.
unele specii isi fac pistilii maronii mai devreme, altele mai tarziu, iar altele nici nu au pistilii toti maronii cand sunt gata de cules.
polenizarea este alta cauza de uscare a pistililor.
later edit: observ ca ai intrebat de hash, poti face, chiar avem tutorial aici la sectiunea ro despre cum se face.
apropo explo am fumat verde din asta care dupa cum am zis are triconi albiciosi si parca nu are tarie cand o sa se usuce o sa fie mai smechera sau..... ???
apropo explo am fumat verde din asta care dupa cum am zis are triconi albiciosi si parca nu are tarie cand o sa se usuce o sa fie mai smechera sau..... ???
daaaaaa.. mult mai tare. am fumat la 3-4 zile dupa ce am recoltat ca mi-era pofta si era inca destul de umeda dar am zis ca tot o sa fie ceva de ea dar mai deloc.le-am mai lasat la uscat si am fost si plecat si au stat la uscat cam 3 sapt, sunt f uscate si potenta si mirosul este de 4 ori mai placut...