unde mai exact este cu 75 de euro kitu ala?...imi dai si mie site-ul te rog?la 75 euro gasesti kit de 150W hps complet
unde mai exact este cu 75 de euro kitu ala?...imi dai si mie site-ul te rog?
explo:ar fi oare mai bun un mh?si acum o intrebare idioata...care e diferenta dintre MH si HPS?trebuie si la mh cooltube si cacaturi de alea?...pe mine mai mult asta ma framanta.ca la HPS tre sa ii fac si cooltube si aerisire de aia si tot felu de cacaturi.nu de alta dar daca pot sa scap de cooltube atunci cu toata viteza inainteeee.
Cauta si tu pe net o 'grow bible' si citeste acolo care e diferenta dintre mh si hps, lumeni, etc. Sau foloseste 'search' aici pe forum. La genul asta de intrebari n-o sa gasesti raspuns decat singur. E ca si cum te-ai apuca de crescut gaini, dar nu stii ce inseamna furajele Daca cumperi separat, hps+ballast+igniter nu depaseste 200 lei la philips, adica 50 euro (400w)da revoltat mai esti.growbox am dar vreau sa imi fac altul in care sa bag hps sau mh...ce ti se pare asa de iesit din comun cand am intrebat care e diferenta intre hps si mh sau care-i faza cu lumenii..?daca vrea sa se raspunda la intrebare se raspunde daca nu, nu.what`s the big deal?