What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

האולטימייט'ס גידול קוקו

• Thread starter TheHebrewHammer
  • Start date
T

TheHebrewHammer

אותה תוצאה בהאכלה שניה להיום בידיוק פלוס מינוס עשר מיליסימינס

אני עכשיו עומד ב 1.750 במיכל אגירה, כדאי להעלות ל2 כבר? הבנות נראות טוב גודלות בקצב מהשקייה להשקייה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני הייתי מעלה בכיף ל2, ואם תוך שבוע הן לא תופסות צבע יותר כהה אז להעלות גם ל2.2

הגיע גם הזמן להוסיף תוסף פיקיי (בלומבסטיק?) ואידאלי להעלות את האיסי בעזרתו בזמן שהדשני בסיס נשארים באותו מינון.

T

TheHebrewHammer

חג שמח!, תודה רבה אבצע.. כדאי לי להשתמש כבר בבלומבסטיק? גם אם הם לא סיימו להמתח עדיין?

T

TheHebrewHammer

תודה פונז, רציתי להתייעץ איתך לגבי המיקס קוקו-פרלייט ראיתי שהשתמשת באחד הגידולים שלך בארץ הקודש.. האם מומלץ לשטוף ולאזן לפני שתילת זרעים לא ייחורים?

T

TheHebrewHammer

אם הקוקוס חדש מאריזה חובה לשטוף אותו אחרת הצמחים עלולים להשרף גם אם ההנבטה בקוקוס לא שטוף תצליח.

תודה, זה מיקס קוקו-פרלייט 50/50 של הידרושופ. אתה אומר חובה לשטוף במים מאוזנים? 5.7?

T

TheHebrewHammer

החלפתי באצ' באגירה
atami coco a/b 80ml
cannazym 90ml
hesi supervit 10drops
canna boostACCL 125ml
atami bloombastic 15ml

EC 2.1
PH 6.1

Attachments

• day54 (1).jpg
    day54 (1).jpg
    83.3 KB · Views: 26
  • day54 (2).jpg
    day54 (2).jpg
    89.5 KB · Views: 25
  • day54 (3).jpg
    day54 (3).jpg
    87.8 KB · Views: 22
אני שוטף במי ברז.

לדעתי טוב שהעלת את המינון של הדישון וצודק פונזי כשהמליץ לך להשתמש בתוסף פי קיי,אני מוסיף מיום 15 של הפריחה וזה עובד לי יפה,בדרך כלל מומלץ להתחיל להוסיף אחרי שלושה שבועות,תתחיל בקטנה ותלמד כמה אתה יכול לעלות,לא רק בסייקל הזה אלא גם בסייקל הבא וזה שאחריו עד שתכיר את המגבלות של הזן שלך.

T

TheHebrewHammer

אני שוטף במי ברז.

לדעתי טוב שהעלת את המינון של הדישון וצודק פונזי כשהמליץ לך להשתמש בתוסף פי קיי,אני מוסיף מיום 15 של הפריחה וזה עובד לי יפה,בדרך כלל מומלץ להתחיל להוסיף אחרי שלושה שבועות,תתחיל בקטנה ותלמד כמה אתה יכול לעלות,לא רק בסייקל הזה אלא גם בסייקל הבא וזה שאחריו עד שתכיר את המגבלות של הזן שלך.

תודה, אבל לא הבנתי אז מה לגבי החומציות? לא מומלץ לאזן את המצע לפני שתילה? מה רק לשטוף במי ברז ואז לשתול, ולהתחיל להשקות עם מים מאוזנים? :/

kamikaza

Active member
אתה לא צריך להשתגע מהנגר, יש לך טווח לא רע שם

זה בסדר אם יוצא פחות או יותר, אבל אם זה סיסטמתי אז תתקן למעלה את האיסי או תשטוף

חובה לשטוף את הקוקוס לפני השתילה, וזה מצריך כמויות כאלו של מים, שאני לא טורח לאזן בכלל

אני שוטף באמבטיה. לוקח את הקוקוס בעציצים של אוטופוט, הם נוחים לשטיפה כי יש להם חריצים קטנים והקוקוס לא נשפך החוצה, אבל כל אחד והקומבינה שלו

מריץ דרכם טונות של מים עד שהאיסי בנגר זהה לאיסי שנכנס

T

TheHebrewHammer

אתה לא צריך להשתגע מהנגר, יש לך טווח לא רע שם

זה בסדר אם יוצא פחות או יותר, אבל אם זה סיסטמתי אז תתקן למעלה את האיסי או תשטוף

חובה לשטוף את הקוקוס לפני השתילה, וזה מצריך כמויות כאלו של מים, שאני לא טורח לאזן בכלל

אני שוטף באמבטיה. לוקח את הקוקוס בעציצים של אוטופוט, הם נוחים לשטיפה כי יש להם חריצים קטנים והקוקוס לא נשפך החוצה, אבל כל אחד והקומבינה שלו

מריץ דרכם טונות של מים עד שהאיסי בנגר זהה לאיסי שנכנס

תודה, קמיקז פעם ראשונה שאני מגדל בקוקו את האמת שכן שטפתי לפני השתילה אבל כנראה לא מספיק לפי מה שאתם אומרים.. יכול להיות שזה מה שגרם לצמחים להיות בסטרס בימים הראשונים שלהם לחיים ולגדול ממש לאט?

יש איזה טיפ להתחלת זרעים בקוקו? :comfort:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
כן, שטוף את הקוקוס ממש ממש טוב עד שהאיסי ביציאה זהה לכניסה ותדאג שהמצע לא יתייבש בשום שלב.
אני מעדיף להתחיל זרעים במגבת נייר ולהעביר לאדמה עדינה להתחלה ואז להעביר לקוקוס במקרה הצורך. הרבה פחות התעסקות עם צמחים רגישים כי האדמה מחזיקה מים ומכילה מספיק חומרי הזנה.

T

TheHebrewHammer

כן, שטוף את הקוקוס ממש ממש טוב עד שהאיסי ביציאה זהה לכניסה ותדאג שהמצע לא יתייבש בשום שלב.
אני מעדיף להתחיל זרעים במגבת נייר ולהעביר לאדמה עדינה להתחלה ואז להעביר לקוקוס במקרה הצורך. הרבה פחות התעסקות עם צמחים רגישים כי האדמה מחזיקה מים ומכילה מספיק חומרי הזנה.

תודה רבה פונז על התגובה ועל הברכה בקיר!.. רציתי לשמוע אם אפשר לגבי רמות החומציות באגירה בגידול קוקו-פרלייט. כרגע אני ב6.1.. הבנתי שעלי לשמור אולי על רמות מסוימות בשלבים מסוימים של הגדילה והפריחה? אם אפשר איזה הכוונה לגבי כמה ומתי אשמח מאוד

צירפתי קצת תמונות כרגע שושי #1 וריבקה #3 בשלב קצת פחות מתקדם מ #ציפי 2 וחביבה #4

כרגע אי סי נכנס ב 2050
ויוצא ב 1950

שושי וריבקה

ציפי וחביבה

וחביבה הכי חייתית לבנתיים בעלת הכתר בהימור על מי תשקול הכי הרבה בפינת הצמחות ומקבלת תמונה סלפי

Attachments

• day55 (1).jpg
    day55 (1).jpg
    102.1 KB · Views: 22
  • day55 (2).jpg
    day55 (2).jpg
    107 KB · Views: 22
  • day55 (3).jpg
    day55 (3).jpg
    89.8 KB · Views: 21
T

TheHebrewHammer

שכחתי להגיד ואני עדיין נוב מידי ואי אפשר לערוך שהשבוע צריכה להגיע לבנות הפתעה שהם לא ציפו לה אז העדכון הבא יהיה מעניין!!!! ... אולי... למישו... חוץ ממני:)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
בשלב הזה אני שומר על הפיאייץ' סביב ה5.9-6.1 באופן אידאלי.

T

TheHebrewHammer

היי תמונות קצת יותר נקיות, ושאלה

אתמול האי סי בנקז התחיל לצאת לי יותר גבוהה מהאי סי בתמיסה בהפרשים של 400-500 מאתמול להיום הורדתי כל פעם קצת והגעתי כבר ל ל1100 ועדיין 3 השקיות היום והאי סי יוצא ב 1950

אני מנסה להבין מה קרה פתאום, בהתחלה חשבתי בגלל שהעלתי חומציות ל6.2 באגירה אז השארתי את אותו אי סי ואיזנתי ל 5.8 כמו שהיה לפני.. ועדיין האי סי יוצא בנקז גבוהה

כדאי לי לנסות לעשות פלאש? עם האי סי הזה ב1000 ?

Attachments

• 20150309_170109.jpg
    20150309_170109.jpg
    91.8 KB · Views: 20
  • 20150309_170129.jpg
    20150309_170129.jpg
    102.2 KB · Views: 19

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אחינו, לוקח זמן לערכים האלו להתייצב, במיוחד אם אתה לא משקה בעודף באופן קבוע.
1.8 אמור לעשות את העבודה כרגע, אבל אם הן נראות רעבות אפשר לתת להם אפילו שתיים וקצת למעלה אפילו

T

TheHebrewHammer

אחינו, לוקח זמן לערכים האלו להתייצב, במיוחד אם אתה לא משקה בעודף באופן קבוע.
1.8 אמור לעשות את העבודה כרגע, אבל אם הן נראות רעבות אפשר לתת להם אפילו שתיים וקצת למעלה אפילו
תודה רבה הכנתי להם מיקס חדש
atami coco a/b 80/80ml
atami coco bloomstimulator 30ml
e.c around 1.8
ph 6.0

Attachments

• 2[1].jpg
    2[1].jpg
    108.1 KB · Views: 26