What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

האולטימייט'ס גידול קוקו

• Thread starter TheHebrewHammer
  • Start date
T

TheHebrewHammer

האולטימייט'ס גידול קוקו

שלום ידידי הגננים,
x4DutchPassion - TheUltimate
600W Sunmaster 1.20x1.20x2
1gallon x4 coco-perlite 50/50mix
47L Rez, air pump
diet- 3x6minutes@20hours
lightcycle - 20/4
feeding - hesi / atami / canna

שלב הפריחה המוקדמת החלה לפני שבוע לערך.. מקווה לראות אותן נמתחות ובהתאם ה EC בשלב הזה.. כרגע הדיאטה על 0.92EC מאכיל 3 פעמים ביום.. הילדה הכי גבוהה 45.5ס"מ..

רציתי לנצל את הפתיל הזה על מנת להשתפר לשאול המון המון שאלות ולצבור ידע לגבי הצמח הנהדר הזה, וכמובן לשאוף הכי רחוק ולגדל ב DWC באחד הימים..

יש עדיפות לטמפ' מסויימת במיכל ההשקייה? 26 זה טוב?

T

TheHebrewHammer

שלום חברים,
זהיתי בעיה בשתיים מהבנות שלי הגדילה החדשה עקומה ומעוותת בחלק מהענפים? אני מנסה לחשוב למה? כרגע אי סי על 950 וחומציות 5.7 במיכל

תמונות

Attachments

• newtwistedgrowth (1).jpg
    newtwistedgrowth (1).jpg
    66.3 KB · Views: 21
  • newtwistedgrowth (2).jpg
    newtwistedgrowth (2).jpg
    82.3 KB · Views: 21

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מה הלחות?

26 זה גבוה יחסית, אבל זה לא מפריע.
עדיף סביב ה20-21 אבל בקוקוס זה פחות בעיה כי המעט מים שנשארים במצע מתחממים בעציץ דיי מהר.

Scroggy B

Active member
באילו מים אתה משתמש? אוסמוזה או ברז?
היה לי משהו דומה.. הוספת מלח אפסום למיכל ההשקיה פתרה את זה. מצד שני עשיתי גם שטיפה לפני, אז לא בטוח מי מהם.

T

TheHebrewHammer

מה הלחות?

26 זה גבוה יחסית, אבל זה לא מפריע.
עדיף סביב ה20-21 אבל בקוקוס זה פחות בעיה כי המעט מים שנשארים במצע מתחממים בעציץ דיי מהר.

לחות 30-40%.. תודה אכייל ל21

באילו מים אתה משתמש? אוסמוזה או ברז?
היה לי משהו דומה.. הוספת מלח אפסום למיכל ההשקיה פתרה את זה. מצד שני עשיתי גם שטיפה לפני, אז לא בטוח מי מהם.

אני משתמש במי ברז.. מממ יש לי מלח אפסום.. אבל אני משתמש ב
growtekk cal-mag
לא רואה חוסרים אתה אומר להוסיף בכל זאת? ואם כן מומלץ פה באיזה כמות למיכל של 40L

Scroggy B

Active member
למה אתה משתמש במי ברז יחד עם קל מג? מה האיסי שיוצא מהברז? לדעתי זה מיותר. במי ברז די והותר סידן. מגנזיום לעיתים חסר לי בגלל כאפות פיאייץ'. אגב, אני הייתי מנסה קצת קצת את הפיאייץ', אולי הצמחים יאהבו יותר את אזור ה-6. שלי ממש עפו על זה, גם בצמיחה, ואילו בפיאייץ' נמוך יותר נראו פחות מרוצים. העלים המקומטים נעלמו לי אחרי ויסות חומציות והוספת אפסום, כך שלא אוכל להצביע בדיוק מה פתר את הבעיה.
בכל מקרה, תכף יבוא פונזי..

T

TheHebrewHammer

למה אתה משתמש במי ברז יחד עם קל מג? מה האיסי שיוצא מהברז? לדעתי זה מיותר. במי ברז די והותר סידן. מגנזיום לעיתים חסר לי בגלל כאפות פיאייץ'. אגב, אני הייתי מנסה קצת קצת את הפיאייץ', אולי הצמחים יאהבו יותר את אזור ה-6. שלי ממש עפו על זה, גם בצמיחה, ואילו בפיאייץ' נמוך יותר נראו פחות מרוצים. העלים המקומטים נעלמו לי אחרי ויסות חומציות והוספת אפסום, כך שלא אוכל להצביע בדיוק מה פתר את הבעיה.
בכל מקרה, תכף יבוא פונזי..

שלום אחי,
האי סי שיוצא מהברז בין 0.350 ל 0.4.. אני משתמש בקל-מג בגידול הזה בגלל שהזן הזה רעב לקל-מג ואם לא דואגים לו מההתחלה הוא מתחיל להראות חוסרים מאוד מוקדם

T

TheHebrewHammer

על כמה אתה ממליץ לי בשלב הזה..? פריחה מוקדמת כעת בשלב המתיחה ושירבו להמתח!

T

TheHebrewHammer

כיביתי מאוורר אחד קטן והוספתי מכשיר אדים קרים שמצאתי חצי פצוע מקווה יתרום קצת נראה

T

TheHebrewHammer

אשתדל לעדכן עם תמונות בקרוב כרגע מצליח להפעיל את המחשב רק בSAFE MODE
ואם אני מחבר את הפלאפון שאני משתמש בו למצלמה בלבד הוא לא מראה לי אותו בתור כונן:(

T

TheHebrewHammer

מסתבר שנשרף לי הכרטיס מסך בשעה טובה.. לא יודע איך

הצלחתי לסדר קצת תמונה... חשבתי הרבה על מה שסקרוגי אמר והבנתי שאולי אני באמת נותן יותר מידי אם המי בסיס שלי 400מיקרוסימנס.. ואני מוסיף עליהם עוד 150-200
קל-מג ורק אז מוסיף דשנים.. אני מגזים פה?

Attachments

• ???51 (1).jpg
    ???51 (1).jpg
    92.7 KB · Views: 20
  • ???51 (2).jpg
    ???51 (2).jpg
    92.2 KB · Views: 23

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה באמת לא קריטי. 400 זה מספיק ועד 1000-1200 אין פגיעה חוץ מהעלאה של המליחות.
עליה של 150-200 מיקרוסימנס זה לא רציני לצמח, אבל אם לא צריך - למה להגיע למצב הזה?

למען האמת אני הייתי מעלה את האיסי של מים מזוקקים ל150 מיקרוסימנס עם מי ברז וזה הספיק לגמרי לצמחים בקוקוס פרלייט.
זה היה יוצא בערך 15-20 אחוז מי ברז.
עכשיו אני עם אדמה ואני שם מי ברז או מוסיף מלח קלציום-מגנזיום פעם בחודש בערך וכל שאר הזמן מי גשם ואין לי בעיות משמעותיות עם קלמג. כנראה יש מקור טוב שלו באדמה ואני לא זוכר מה הוא.

kamikaza

Active member
מסתבר שנשרף לי הכרטיס מסך בשעה טובה.. לא יודע איך

הצלחתי לסדר קצת תמונה... חשבתי הרבה על מה שסקרוגי אמר והבנתי שאולי אני באמת נותן יותר מידי אם המי בסיס שלי 400מיקרוסימנס.. ואני מוסיף עליהם עוד 150-200
קל-מג ורק אז מוסיף דשנים.. אני מגזים פה?

[URL=https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=307022&thumb=1]View Image[/url] [URL=https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=307023&thumb=1]View Image[/url]

אם מי הברז שלך מגיעים ב-400 מיליסימנס, אל תוסיף קל-מג

T

TheHebrewHammer

תודה רבה חברים, עשר דקות בפורום וכבר למדתי המון אמשיך לעדכן

T

TheHebrewHammer

אתמול בדקתי אי סי באגירה לפני האכלה ראשונה ביום נמדד 1531.. לאחר האכלה האיסי יצא בנקז 1200
העלתי במיכל ל 1700 בהשקייה מאוחרת יתר האי סי בנקז יצא שוב 1240... אני לא רוצה לעשות צעד פזיז בחרתי להתייעץ?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה הכל תלוי באיך הצמח נראה.
אתה יכול לשלוח תמונה של הצמח השלם?

T

TheHebrewHammer

איסי ב1.7 יצא בניקוז 1.4 האכלה ראשונה להיום נראים ממש טוב ובריאים נמתכו בממוצע בין הארבעה 15 ס"מ ב3 ימים האחרונים

Attachments

• day53 (1).jpg
    day53 (1).jpg
    84.5 KB · Views: 21
  • day53 (2).jpg
    day53 (2).jpg
    81.9 KB · Views: 22
  • day53 (3).jpg
    day53 (3).jpg
    86.5 KB · Views: 19