παπαδοπουλέισον! δώσε πόνο!!
ganja_hasi natural mystic ICMag Donor Veteran Jun 15, 2014 #242 57 μέρες 12/12 - Ξέπλυμα 57 μέρες 12/12 - Ξέπλυμα Ξέπλυμα T S Ι R I O U S 99 φουεγκο
antartist Member Jun 15, 2014 #244 Πάντως λέω Λακωνικά από πλευράς αποδόσεων..; Σε σχέση με κάτι άλλα που μας είχες συνηθήσει... Ή μου φαίνεται..;
Πάντως λέω Λακωνικά από πλευράς αποδόσεων..; Σε σχέση με κάτι άλλα που μας είχες συνηθήσει... Ή μου φαίνεται..;
ganja_hasi natural mystic ICMag Donor Veteran Jun 15, 2014 #245 αν δεν είχαν φάει το τοπινγκ που τους έριξα, πιστεύω οτι θα βλέπαμε τους συνηθισμένους πυραύλους. παρόλα αυτά, έχω την εντύπωση οτι η ζυγαριά τα ίδια θα πει στο τέλος
αν δεν είχαν φάει το τοπινγκ που τους έριξα, πιστεύω οτι θα βλέπαμε τους συνηθισμένους πυραύλους. παρόλα αυτά, έχω την εντύπωση οτι η ζυγαριά τα ίδια θα πει στο τέλος
P petougia Member Jun 15, 2014 #246 Bro rixneis tipota meta to xeplima? Egw kanw piramata, eriksa kleen otan xeplena mexri twra rixnw ena sindiasmo meli me melasa
Bro rixneis tipota meta to xeplima? Egw kanw piramata, eriksa kleen otan xeplena mexri twra rixnw ena sindiasmo meli me melasa