Krasné,
jenom bych doplnil že velmi zajímavá je výroba podobná té alkoholové, pomocí isopropylalkoholu. Stačí zadat do vyhledávače tady na ICmagu ISO oil, ISO hash oil...
ISO se dá sehnat v analytické cistote (absolutne nic nezustane) má lepší vlastnosti než alkohol, a není zatížen velkou daní.
anandaground : skutečně obdivuju tvůj hašišovej entuziasmus...
rád bych měl čas a peníze si s tim pohrát jako ty, bohužel peněz neni nikdy nazbyt a času teď taky nic moc... to je samý opracovávání sklizně, výroba hašiše, zápočty, učení, žena... a na hraní si mi bohužel moc času nezbejvá ty moje lil' temple balls sou proti tvejm strašně amatérský a to sem s nima strávil dohromady tak 8 hodin... jak dlouho děláš jednu kouli?
A nakonec hádanka:
Kolik gramů má hašišovej puk?
Tumble Trimmer Hash
Před nějakou dobou se mě ptal jeden soudruh, jak čistím svůj buben. Musel jsem přiznat, že jsem prasátko a že mě nějaké čištění zatím ani nenapadlo....
Nicméně jsem si po outdoorové sklizni všiml docela slušné vrstvy pryskyřice na vnitřních stěnách Trimmeru. Protože to šlo špatně sejmou jen tak, tak jsem použil na ohřev horkovzdušnou pistoli a šlo to značně lépe dolů...
a byl z toho docela férovej kus poměrně čistého hašiše...
Jak to, že se tady nikdo nechce hádat?
[/CENTER]
Tumble Trimmer Hash[/center]
Můj první pokus s lisem.
Jedná se o pryskyřici z indooru - Ice-O-Lator přefiltrovaný přes 220µ <=> 38µ
Z inkubované pryskyřice jsem prvně za účelem lepší manipulace vymodeloval kuličku, kterou jsem následovně vložil pečlivě zabalenou do lisu.
První pokus za studena mě neuspokojil zcela, takže jsem těleso lisu nahřál dle návodu v troubě při 100°C.
Výsledek
Druhý pokus už byl lepší. Hašišovej puk už měl tmavší barvu a celkově homogennější strukturu. Pro ještě tmavší barvu a celkovou konzistenci příště zkusím spojit ušlapané kuličky v jeden celek - takže kombinace lisování v botě + Jack Puck.
A nakonec hádanka:
Kolik gramů má hašišovej puk?
A dodam ze to nie je vobec jednoducha otazka..
Mozes dat aj pomocnu?
Bol robeny s celeho objemu,ktory vidime aj v pohari?
Alebo je to iba odsipana cast..?
Viem..som spekulant
Opatruj sa Ananada a dik za krasny thread
'P'