היי חברים
לגבי ההעשרה בפח"ד, בניתי את הערכה הביתית ע"פ הוראות מיוטיוב, ובאמת יש קצב בועות לא רע, לא יודע אם זה מספיק כדי לעשות משהו, אבל בכל מקרה בעקבות ההערות שלכם לגבי זה שקודם כל הכל צריך להיות מושלם ואז רק זה יכול לעזור אני דיי שחררתי והנחתי לנושא.
השארתי את הבקבון שם להפליץ בועות אבל השארתי את הוונטה עובדת כך שכניראה הוא לא משפיע באמת כי תחלפות האוויר בארון היא בקצב מטורף למדי של 6 פעמים בדקה או משהו כזה... מקווה שזה (התחלופה) עוזר לצמחים להתמודד עם החום, כי הטמפ' עוברות את ה30-31 בשעות היום.
אני לא כ"כ מרחם בתאורה- יש לי שם כרגע 3 נורות סי אף אור יום 40 וואט, ונורה אחת שמשלימה ספקטרום צהוב, גם היא סי אף אל , 45 וואט.
לגבי חום=מזיקים
אתם יודעים על מה אתם מדברים הא...
אני חושש שאולי יש לי כל מני שחוגגים על החום הכיפי של הארון שלי...
מה דעתכם ע"פ התמונות?
חרקים? דישון יתר? שמתי 1מ"ל ביו גרו על כל ליטר מים, השקיה כן השקיה לא...
אשמח לחוות דעתכם המלומדת!
עוד שאלה קטנה- אני סוגר עכשיו 4 שבועות מההנבטה,
האם (ע"פ התמונות) יש מצב שאחד הצמחים שלי החל כבר לפרוח?? לא קצת מהר?
מדובר להזכירכם על זרעי
bubbilicious feminized auto flowring (Nirvana shop)
תודה על הדיאגנוסטיקה!
לגבי ההעשרה בפח"ד, בניתי את הערכה הביתית ע"פ הוראות מיוטיוב, ובאמת יש קצב בועות לא רע, לא יודע אם זה מספיק כדי לעשות משהו, אבל בכל מקרה בעקבות ההערות שלכם לגבי זה שקודם כל הכל צריך להיות מושלם ואז רק זה יכול לעזור אני דיי שחררתי והנחתי לנושא.
השארתי את הבקבון שם להפליץ בועות אבל השארתי את הוונטה עובדת כך שכניראה הוא לא משפיע באמת כי תחלפות האוויר בארון היא בקצב מטורף למדי של 6 פעמים בדקה או משהו כזה... מקווה שזה (התחלופה) עוזר לצמחים להתמודד עם החום, כי הטמפ' עוברות את ה30-31 בשעות היום.
אני לא כ"כ מרחם בתאורה- יש לי שם כרגע 3 נורות סי אף אור יום 40 וואט, ונורה אחת שמשלימה ספקטרום צהוב, גם היא סי אף אל , 45 וואט.
לגבי חום=מזיקים
אתם יודעים על מה אתם מדברים הא...
אני חושש שאולי יש לי כל מני שחוגגים על החום הכיפי של הארון שלי...
מה דעתכם ע"פ התמונות?
חרקים? דישון יתר? שמתי 1מ"ל ביו גרו על כל ליטר מים, השקיה כן השקיה לא...
אשמח לחוות דעתכם המלומדת!
עוד שאלה קטנה- אני סוגר עכשיו 4 שבועות מההנבטה,
האם (ע"פ התמונות) יש מצב שאחד הצמחים שלי החל כבר לפרוח?? לא קצת מהר?
מדובר להזכירכם על זרעי
bubbilicious feminized auto flowring (Nirvana shop)
תודה על הדיאגנוסטיקה!