What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

העשרת פד"ח ע"י שריפת גז

Be careful with that y'all. I saw a picture just a few weeks ago of a guy with a blister covering half his hand from a faulty regulator

isranabis

Active member
Veteran
בחורף לא צריך מזגן אבל צריך טרמוסטט וככה קל להוריד בהחלפה של האוויר,בחורף קל מאוד לא להחליף אוויר חצי שעה ולתת לצמחים לנצל את הגז,אפשר גם להחליף אוויר באוהל עם חדר אטום אם החדר גדול וקר מספיק

אני חושב על לשנות את האוורור של הנורות,זאת אומרת במקום שישאב מתוך החדר החוצה,לשאוב מבחוץ..להעביר דרך הנורות ולהוציא החוצה.

הטמפרטורה במצב כזה תהיה אצלי בחורף בין 26-29,.

חשבתי שאם אני אשתמש במערכת פד"ח לא תהיה כניסה או יציאת אוויר,חוץ מהאוויר שעובר דרך הרפלקטורים.

ישרא,אתה אומר שיש צורך בעצירת במפוחים רק לחצי שעה?

isranabis

Active member
Veteran
חצי שעה בלי החלפת אוויר בשביל שהצמחים ינצלו את הגז אבל צריך שבתוך האוהל יהיה מאוורר שיערבל את האוויר כי הגז יותר כבד מהאוויר והוא ישאר על הריצפה,לעבוד עם פד"ח זה לא פשוט צריך להבין מה עושים ולהתמודד עם עוד צינורות וחוטים שמגבילים את התנועה והגישה בתוך האוהל,אין ספק שהעשרת האוויר בפד"ח משיגה תוצאות, אבל בגלל כל הסרט הנילווה לתועלת רוב המגדלים לא ניכנסים לזה וגם ההוצאה הראשונית מרתיע הרבה מגדלים,לדעתי אתה צריך לקבל החלטה! ואם לעבוד עם פד"ח אז להשקיע במשהו טוב,קשה לי להבין את הראש של פונזי עם 550 ח"מ ,זה נראה יותר כמו קומבינה להתמודד עם החום למרות שכמות הגז לא רחוקה מימה שיש באוויר גם ככה והצמחים יסבלו מחום כמו צמחים בלי תוספת של גז,אבל כל אחד והשיטה שמתאימה לו,כניראה שזה חוסך בחשמל של המזגן בגלל שלא צריך תחלופה של אוויר אבל זה לא כמו לגדל עם תוספת של גז שמורגשת בגודל ובכמות של העלווה שמשפיעים באופן חיובי על שאר הפרמטרים של הצמח שמקצרים את משך הגידול בסופו של דבר

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
עם מעל 500-600 ח"מ הבלון נגמר לי מהר מידי, זה לא שלא הייתי רוצה לפתוח אותו יותר.
זה עובד יופי אבל, המחזור האחרון דפק 0.71 גרם לוואט וזה המחזור הראשון בסטאפ הנוכחי, וזה חדר פתוח ככה שזה מספר לא רע בכלל יחסית לשאר הנסיון שלי.

יש יותר לתוצאות גידול מגרם לווט. כמה גרעינים יפצחו מהייבוא? יצאו לי בערך אלפיים ועשרים גרעינים מה400 ווט שהשקטי