באידאל מגיעים למעל השקיה ביום. אם אתה רוצה לעשות את זה ידנית שיהיה לך בכיף אבל זה הרבה עבודהאחלה דיון נפתחצפה..
רציתי לשאול אתכם,
אם אני מתכנן גם כן סוג במחסור הבא עם קוקו פרלייט,
האם אני חייב טפטפות ומערכת השקייה אוטומטית?
מה היתרונות של קוקו פרלייט על אדמה מבחינת ייבול?
קמיקזה, אני מנסה להבין איך הכנת את המגש ניקוז מהאיסכורית..
יש מצב להסבר?
תודה רבה לכם!
השסתום מתחבר לכניסה או ליציאה של הפילטר. עדיף אחרי הפילטר כדי להגן על האל-חזורפונזי שתי שאלות קטנות -
השסתום אל חזור - איפה הוא יושב? אני מחבר אותו אחרי הפילטר או לפניו?
הטפטפות -
אתה מניח ומעביר את הצינור 16 מ"מ על העציצים עצמם? הטפטפות מחוברות ישירות לצינור בלי שום צינורית?
אני מבין שאת החלק שלמעשה קמיקזה מחבר לצינורית השחורה, אתה מחבר ישר לצינור בחלק שעובר מעל העציץ.
כמה טפטפות אתה שם לעציץ?
אשמח להערות לגבי תצורת המערכת, אם זה יעבוד ככה בצורה טובה.
בצד השני גם יש מחבר ר מן הסתם.
השמטתי את כל שאר הפרטים כמו פילטר וכדומה. אני מנסה להבין את התצורה הכללית של המערכת אחרי הפילטר.
דרג 4 קשיח בהרבה ושהוא מגיע מגולגל הוא שומר על הצורה הרבה יותר מדרג 3לדעתי
דרג ארבע השחור פחות אלסטי מהדרג שלוש וככה יותר קל לשמור עליו ישר
כי כשהם שדיד מהניילון קשה לעבוד איתם ולהשאיר אותם ישרים על השולחן ניקוז
אגב חברים מה אתם חושבים על גידול בצמר סלעים?
בין אם זה בניקוז לפסולת ובין אם זה בניקוז למחזור
יש כאן למישהו ניסיון בגידול של מחזור שלם בצמר סלעים?
אני מוסיף אטא קלין מהנביטה עד הקצירבאוהל מלבני כמו שלך, עם שתי שורות של עציצים גדולים, יש היגיון בלמשוך רק צינור אחד, וממנו להעביר צינורות קטנים לעציצים. אני לא הייתי מפצל את הצינור לשניים במקרה כזה רק בשביל לא לעבוד עם צינורות קטנים.
בגלל שאני הולך לעבוד בתצורה קצת אחרת, ארבע שורות של עציצים קטנים בצורת מרובע, אני בכל מקרה אצטרך לפצל את הצינור שמוביל את המים לשניים לפחות, ומכל אחד מהם למשוך צינורות קטנים לשני צדדים.
במקרה כזה נראה לי שאני פשוט אסגור את הצינור כמו שפונזי הציע, וגם יותר קל לחסוך את הצינוריות האלה, כי אין בהן באמת צורך בתצורה כזו. אני פשוט אניח את הריבוע של הצינורות על העציצים וישר אחבר להן טפטפות מעל העציץ.
אני התלבטתי בין ללכת על שיטת מחזור להרצה לפסולת, והחלטתי שאין לי ראש לעקוב אחרי מדדים כל יום ולתקן.
מעדיף להכין מיקס אחד בכל פעם שהמיכל נגמר, ולרוץ איתו בלי לדאוג שהאיסי או החומציות ישתנו.
קזה, את האטא קלין אתה מוסיף בכל מיכל לאורך כל המחזור?
באוהל מלבני כמו שלך, עם שתי שורות של עציצים גדולים, יש היגיון בלמשוך רק צינור אחד, וממנו להעביר צינורות קטנים לעציצים. אני לא הייתי מפצל את הצינור לשניים במקרה כזה רק בשביל לא לעבוד עם צינורות קטנים.
בגלל שאני הולך לעבוד בתצורה קצת אחרת, ארבע שורות של עציצים קטנים בצורת מרובע, אני בכל מקרה אצטרך לפצל את הצינור שמוביל את המים לשניים לפחות, ומכל אחד מהם למשוך צינורות קטנים לשני צדדים.
במקרה כזה נראה לי שאני פשוט אסגור את הצינור כמו שפונזי הציע, וגם יותר קל לחסוך את הצינוריות האלה, כי אין בהן באמת צורך בתצורה כזו. אני פשוט אניח את הריבוע של הצינורות על העציצים וישר אחבר להן טפטפות מעל העציץ.
אני התלבטתי בין ללכת על שיטת מחזור להרצה לפסולת, והחלטתי שאין לי ראש לעקוב אחרי מדדים כל יום ולתקן.
מעדיף להכין מיקס אחד בכל פעם שהמיכל נגמר, ולרוץ איתו בלי לדאוג שהאיסי או החומציות ישתנו.
קזה, את האטא קלין אתה מוסיף בכל מיכל לאורך כל המחזור?