What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

גידול autopot - כמה בעיות (תמונות יפות והסברים מפו&a

ido

Member
גידול autopot - כמה בעיות (תמונות יפות והסברים מפו&a

[FONT=&quot]אהלן חברים![/FONT]
[FONT=&quot]מפרסם את הפוסט בשביל חבר - כל שביב של מידע יתקבל בברכה:
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]אני מגדל כבר קרוב לחודשיים שש בנות יפייפיות במערכת אוטופוט ([/FONT]autopot[FONT=&quot]) כל דלי 15 ליטר.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]בסך הכל אני מאוד מרוצה מהקצב גידול ומהצורה שהם מקבלות אחרי הקשירות.[/FONT]
[FONT=&quot]הבאתי לכאן כמה תמונות שתוכלו להתרשם מהגידול בכלליות:[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]תמונה עם אור:[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]תמונה בלי אור:[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]ותמונה מזווית הפוכה על הצמרת היפה שהנסיכות האלה יצרו:[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]אני מתכנן בקרוב מאוד להעביר אותם לפריחה אבל בימים האחרונים שמתי לב לכמה סימנים לא מעודדים ואני מאוד רוצה להיות עם היד על הדופק לפני שאני אתעורר מאוחר מידי – אז ראשית כל אתחיל בפרטים כללים ואחר-כך אספר על הבעיות:[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]-----------------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]זנים: [/FONT]LSD[FONT=&quot], [/FONT]Tutanachmun[FONT=&quot] ,[/FONT] Em-Dog[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]מצע גידול: אדמת משתלה (טוף מרום גולן) 50% + פרלייט 50%.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]חמצן: כל עציץ מקבל הזנה של חמצן לשורשים באמצעות "כיפת אוויר" ([/FONT]Air-dome"[FONT=&quot]") המחוברת בצינור אוויר למשאבה.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]מערכת: אוטופוט, שישה דליים של 15 ליטר מחוברים למיכל השקיה.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]דישון: סדרת הדשנים של [/FONT]canna[FONT=&quot] (הסדרה הייעודית לגידול באדמה).[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]זמן גידול: כחודשיים[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]תאורה: [/FONT]hps 400w dual spectrum[FONT=&quot] ו-[/FONT]MH 250w[FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]טמפרטורה: 27-30 מעלות (מזגן פועל רוב היום).[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]לחות: 45% - 65% (משתנה).[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]ריסוס: הצמחים סבלו מכנימות (בקנה מידה קטן יחסית) ואני מרסס אותם בשמן נים.[/FONT]
[FONT=&quot]-----------------------------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]עד כאן הנתונים – עכשיו לבעיות:[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]בימים האחרונים שמתי לב לכמה אינדיקציות מדאיגות:[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]חלק מהעלים מתחילים לאבד כלורופיל ולהחוויר, בעיקר מבפנים העלה לכיוון חוץ:[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]מין צהוב מוזר כזה על העלה:[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]נקודות חום-חלודה שמתרחבות על שטח העלה:[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]דוגמא חמורה יותר של הנקודות הללו:[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]עלים מתחילים לקבל קימור מוזר:[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]זהו בגדול – אני רק אזכיר שתי דברים נוספים שאולי רלוונטיים לחלק מהבעיות שעלו:[/FONT]
1. [FONT=&quot]כפי שאמרתי הצמחים סבלו (עדיין סובלים בעצם) ממכת כנימות בקנה מידה קטן יחסית.[/FONT]
2. [FONT=&quot]כבר שבוע פלוס שהצמחים מקבלים ממיכל ההשקיה מים נקיים בלי תוספת דשן – יש מצב שאלו סימנים של מחסור וברגע שאני אחזור לדשן הצמחים יחזרו להראות שופעים ובריאים?[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]שוב תודה רבה לכל מי שהקדיש מזמנו לקרוא – אני אשמח לקבל הצעות/הערות/פידבקים וכמובן רעיונות בנוגע לבעיות שהעלתי כאן באשכול – שבוע טוב חברים!![/FONT]

Last edited by a moderator:
L

LarryOGkush

לא הבנתי איך מדשנים עם המערכת הזאת שנקראת autopot..
הרי המיכל השקיה מחובר לכל העציצים, ושאתה שם את הדשנים בתוך המיכל זה לא שאתה מדשן לפי כמות וגודל עציץ יחיד.

קצת חוסר שליטה על הדישון לא..?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מכינים דישון לפי ליטר תמיסה, לא לפי כמות וגודל העציצים.

guyab

New member
בלי לראות את התמונות.
האם בדקת את PH המים? נשמע לי שהוא גבוה מדיי והצמחים לא מצליחים לקבל את הדשנים.

Latest posts

Latest posts