What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Guerilla Woods 2015

sukableat

Member
unviersu mai baga niste poze man sa vedem evolutia

- as vrea si eu un outdoor, dar vremea pe la mine e maxim de ploioasa, cred ca e imposibil sau...?

G

ganja_ss

imposibil nu cred ca e,si la mine ploua maxim dar ma bucur nespus,sincer de cand sunt in pamant nu le-am udat niciodata,de fiecare data cand vroiam sa ud ii dadea 2-3 zile de ploaie non-stop ,poti incerca un out mai e timp cred:) scoatele si tu afara cand au 3-4 noduri si eu zic ca ar fi ok.Guerilla rulz!!!:)) curand o sa incep un indoor si eu numai ca am o gramada de chestii de pus la punct ,in primul rand no fucking power ,in beci vreu sa incerc dar am doar 24V si n-am nici o idee cum sa fac cu voltaju asta de 2 bani:( ceva sugestii?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai depinde ce vrei sa faci, ai multe posibilitati. Inainte de toate te intereseaza puterea pe care o ai disponibila la 24V. Nu e o problema ca e voltajul mic, sa nu fie si puterea mica. Iluminatul il poti face cu led-uri, nu ar fi o problema, ventilatia la fel.

Desigur, ai mai multe variante: iti pui traf ridicator, iti iei un invertor de la 24 la 220V (sunt chestii de discutat, oricum.

Problema ta va fi, as zice, incalzirea acolo, caci nu esti in California, si nu in ultimul rand, umiditatea. Daca ai umiditatea mare, iti recomand daca e betonat sa ii faci o impermeabilizare de suprafata. Si daca ii faci, si daca nu, tot o sa iti trebuiasca probabil un dezumidificator. Etc.

Asa ca zi mersi ca ai plantele afara la soare. Si la ploaie.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ploaia face minuni pentru plante, daca nu cumva le plantati intr-o zona inundabila. dupa o perioada de asta de 2-3 saptamani de ploi e foarte posibil sa nu mai recunoasteti plantele, din cauza cresterii accelerate.
cat despre ledurile la 24V, jtm zice bine, daca daci un diy pe leduri poti face treaba calumea. ventilatie pe 24v se gaseste cu siguranta, n-ar fi problema. mai greu e cu timerele si restul, trebuie sa fie totul diy, gandit si executat exact pentru situatia in care te Afli, sa fie totul la 24V. cum zicea si jtm, asta e valabila numai daca ai si putere calumea pe 24V, gandeste-te ca iti trebuie 10 amperi nominali numa ca sa bagi vreo 150w de lumina. (avand in vedere ca si ventilatia si restul aparaturilor mai consuma si ele, si nu poti folosi oricum instalatia la maxim 24/24).. daca ai sa zicem.. 20-25A, nu se pune problema, faci grow calumea.

G

ganja_ss

da cam complicat la 24V,pana nu reusesc sa trag un fir cumva nu ma bag si la asta trebe multa planificare si bine ascuns,de pe scara pot trage prin tuburiile care duc in beci,o sa vad pe viitor daca e realizabil filmul asta:) asta pe viitor ,am boxa mea in beci nu e la comun sau asa ceva,vroiam un grow box in boxa ,nu vroiam sa folosesc toata suprafata ei,raman la planificare deocamdata pt viitor

U

Universu

Se prind astia man vad pierderi si verifica nu mai e cum era mai de mult.Chiar de cateva zile am vazut o stire ca la prins pe unu' avea tras prin o teava veche.

G

ganja_ss

nu stiu man daca ai vedea cate improvizatii electrice sunt in beci,panaza direct,fire ciupite din care ies altele si tot asa ,si ma gandeam de pe scara sa trag asa s-ar impartii la toata scara pierderiile mai ales ca nu vreu mai mult de 200w pt inceput,asa imi plateste toata scara grow:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pentru 200w as prefera sa ii platesc si sa stau fara griji. vine undeva la cateva zeci de lei pe luna curentu.. cu becu 24/24. beciul e un spatiu care desi e al tau.. nu prea e. cel putin nu in cazul unei urgente, sau in cazul necesitatii unor verificari etc. E ceva mai mare sansa sa fii descoperit decat daca il ascunzi bine in casa.

G

ganja_ss

e doar un film deocamdata,mi-ar placea sa fiu cu plantele aproape de mine sa le observ mai atent ,in casa nu am cum din anumite motive,deocamdata ma rezum la out:)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu merita efortul, e mai bine in casa. Sau in padure. In plus, in boxa nu prea ai voie cu 220, ca de aia ai si 24V, ca se presupune ca e umed, asa ca daca o sa vrei sa tragi 220V, ca sa nu ai probleme legale, or sa inceapa sa se intrebe ce faci tu in boxa. Nu merita. Un dulap in casa si te-ai scos.

Sigur, e frustrant ca nu poti sa bagi oricate intr-un dulap, dar totusi, se pot scoate cateva sute de grame de pe un mp de dulap. Plus ca un dulap poti sa il imparti in doua pe inaltime si sa cresti doar 12/12 cu CFLuri sau LED-uri, plus LSTuri, etc. Eu nu m-as complica cu boxa cu multi vecini in preajma, foarte complicat si riscant. A, un beci la casa ta, in curtea ta, ok, e altceva.

U

Universu

Caprele nu au pic de cultura in pula mea, pune omu ceva tropical si ele ioooiiii din astea n-am mancat. Thread mort se poate sterge, ne vedem la un indoor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dar ce cautau in padure? Curata conspiratie impotriva Universului! Si de unde stii ca fura capre, poate fura caprioare, sau o vaca, sau o turma de melci...? Nu, asta nu ca astia lasa urme.

U

Universu

:)))) Doamne jtm cat pot sa rad la replicele tale , pe threadu' lu' ganja mai spart rau:)) dracu' stie ceva lighioane de astea iarba era tavalita ,cred ca au citit pe forum ca ii buna la sex :))) vorba ta

Last edited: