What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Guerilla Woods 2015

U

Universu

Pentru outdoor-ul de anul am luat seminte feminizate de la Ace,o noua genetica de hibrizi la care lucreaza baietii sa vedem ce iese.Am pus la scaldat 20 seminte ,dupa ce se dau la fund le bag in servetele umede pe urma in pahare de unica iar pe luni sper sa le scot in natura daca nu ies pe lunea viitoare.

Attachments

• CAM00175.jpg
    CAM00175.jpg
    61.8 KB · Views: 40

Deleted 827363737

Active member
De ce le plantezi direct afara? Nu ai posibilitatea sa le tii undeva in vegetatie macar 2-3 saptamani si sa le transplantezi dupaia afara?

U

Universu

Da este imposibil ,initial am vrut sa le bag pe toate direct afara da mno ma risc umpic...Am 36 de seminte au fost de treaba si au mai pus cate 1 la fiecare pachet de 5 credeti ca ajung 20 ca sa recoltez vreo 5 plante sau le bag pe toate situatia fiind asa.Eh oi vedea eu peste 2 saptamani daca nu e ok le pun si pe restu

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Constat ca si baietii de la ace s-au dat pe seeds fem, ca altfel as fi spus ca imi pare rau ca strici aceste seminte plantandu-le direct out.
Iti trebuie ceva noroc sa plantezi direct afara si sa recoltezi 25% din cate seminte plantezi..
Dar n-ai decat sa incerci asa daca mai bine nu poti. Macar stii ca ai incercat. Si ai si tu ce sa zici pe aici ontopic.. dupa. hai succes. :wave:

U

Universu

Mersi de urari.Schimbare de plan...O sa duc la locul faptei in fiecare saptamana cate 10, pt ca nu pot sa car 20 de pahare plus ustensile deodata haha unde mia fost capul?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca iei un rucksac mare si pui paharele cu plantutele in cutii de carton pentru protectie si ca sa stea in picioare cat le trasporti, eu zic ca poti sa le duci si intr-o tura. Dar e mai bine cate 10, ca e greu sa sapi mai mult de 10 gropi in o zi, mai ales fara antrenament.

U

Universu

Eu ma simt bine cand fac efort , imi place si la munca abea astept sa vina marfa la descarcat :)) dar nu vreau sa port ditai ghiozdanu sau sa stau prea mult in zona .L.E, schimbare de plan numaru 3 sefu mia facut cadou un coleg de camera asa ca aseara le-am pus pe toate la scaldat si luni la spot cu ele am mai facut chestii de genu sunt sigur ca 10 tot o sa iasa

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Imi place optimismul tau, eu am pus tot atatea intr-un pamant nepotrivit si au iesit doar cele de industriala si trei "normale".

Sa fim optimisti asadar. Eu zic ca e bine daca iese si una si scoti 500 de grame de pe ea. Mai nou asta e genul de atitudine optimista pe care o abordez. :p

U

Universu

Da Jtm cu optimismul reusesti in viata mie mia luat ani sa dobor pesimismul dar am reusit.Bun asa fratii mei verzi am strabatut padurea peste 10 km cred si am gasit un loc ok cu soare pana pe la 7 dar dupa cum am observat traiectoria soarelui voi avea lumina toata ziua in vara ,pamantul e super ok am gasit rame la fiecare groapa, bun am facut 18 gropi pt ca doar 18 seminte au incoltit pana acum lunea vitoare le pun si pe restu... am carat 20 de litri de pamant scrie pe sac extra quality e si scump ,l-am pus pe fundul fiecarei gropi ca sa nu ard planta ,am mai carat si 6 litri de apa de care am uitat sa-mi las de spalat pe maini eram negru iar pe drum inapoi am murit de sete :)) pun si 2 poze imediat cu locu .A da lopatica a rezistat si inca rezista asta pt Cmnbs care a zis ca a rupt nu stiu cate de genu pe threadul Atelier lucru bun si ieftin la 8€ de acolo an luat si pamantul si ioooooi acu mi-am amintit de o solutie bio pt melci care o gasesc tot acolo am uitat baga-mi-as nu-i bai luni rezolv.

Attachments

• CAM00180.jpg
    CAM00180.jpg
    141 KB · Views: 47
  • CAM00178.jpg
    CAM00178.jpg
    164.8 KB · Views: 44
Last edited:
U

Universu

Saptamana trecuta nu a fost nevoie sa trec pe la ele si nici urmatoarele 4 zile natura le iubeste f mult a plouat putin in fiecare zi si dupa soare,daca ar fi seceta le-as uda in fiecare seara dar eu nu pot decat lunea is f ocupat.

Last edited by a moderator:
U

Universu

Poze saptamana vitoare luni ,tre sa stau la lucru.Din 36 doar 20 au incoltit ,18 care le-am pus deja acum 2 saptamani si 2 am in casa is foarte mici,nu stiu ce sa putut intampla cu restul plm abea astept saptamana vitoare sa vad cate au rasarit. L.E. Afara ploua , nici saptamana asta nu m-am dus la plante, beau un vin fumez un joint si ma uit la copilutele astea care desi le-am pus la incoltit acum o luna au rasarit foarte tarziu cea mai mica are 2 zile wtf ce o fi la spot?...

Attachments

• 20150608_204734.jpg
    20150608_204734.jpg
    52.5 KB · Views: 45
Last edited:
G

ganja_ss

pai du-te si vezi:) eu am parte numai de surprize placute inafara de masculi:( 3 plante din care 2 fete cresc exploziv ,restu mai greu,nu am impartit gunoiul de grajd in mod cat de cat egal my bad

U

Universu

Sa ma bata zeii de nu a plouat de fiecare data cand am fost liber ,dar lunea asta il invoc pe Zamolxe ma duc si daca ninge,daca e potop inot pana acolo ...da am vazut imi plac plantele tale si locul e super nu se observa nimic as lasa lst-u' deoparte esti super safe cu locu ala totul pare natural, bafta

G

ganja_ss

e super safe dar dupa ce am patit anu trecut in august ,le-am gasit taiate de la baza pe toate,acuma ma duc cu panica tot timpu:( si eu ma gandeam sa renunt la lst,o sa incerc sa camuflez locul mai bn putin,am vazut niste braduti taiati de ceva ani si o sa ii pun in drum cumva cat mai natural incat sa fie mai safe,nu prea am vazut out-uri anu asta.Nu se mai preteaza lumea la efortul si panica unui out oare?:)

Latest posts

Latest posts