What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

GrowLog by dEv-9 number 1

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

wszyscy so teras strasznie zajenci. sezon jusz pod nosem. ja tesz jusz kopie miejsca
ladnie dev, aby to dama to bendzie fajnie.

peace

D

dEv-9

Iskier o co ci chodzi? przeciez jestes tam. :D

Hot Cargo no nie watpie, ja zaraz po weekendzie ruszam z outem. :smile:
Bedzie dobrze. :biglaugh:

heh No wiadomo ze wszyscy zajeci ale odwiedzam to forum codziennie :D Pewnie jutro wybieram sie z cooopa i lopatami. dEv-9 ladnie rosna ci roslinki. Jak dorwe swojego klucznika to bede w raju i wreszcie zrobie to co trzeba. Trzymac sie :D :canabis:

Ikser

Member
Hahaha.. no "JUZ"!! JESTEM:p:p... Niezle to wszystko zaplanowales:p.. A ja dzis dorwalem HPS 250W nowke sztuke... Mam tez juz Wentylator 36l/s, 130m3/hr.. Planuje zrobic cos wartego uwagi;)...

D

dEv-9

To sie szykuje szafka na 6-8 roslinek widze. :wave: :wink: :smile: :confused: :chin: :eek: :whip: :friends: :rolleyes: :biglaugh: :alien: :spank: :abduct: :cool: :laughing: :headbange :D :bashhead: :smoke: :yes: :jawdrop: :smoweed:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
:wave: dEv-9, wiosna stary idzie, outdoorowe kombinacje w glowie, na dwor ciagnie, z dala od monitora swiezym powietrzem odetchnac.

Swietna ta papaya, widac ze dobrze jej u ciebie.

pozdr, kov

D

dEv-9

kov no daje rade (chyba) niewiem bo to moja pierwsza hodowla i nie mam porownania. Ale dziekuje bardzo za mile slowa i pozdrawiam.

Sadzcie ziarno puki jeszcze zyjecie, bo niewiadomo czy w posmiertnym swiecie bedzie dobra trawa. :wave:

D

dEv-9

Mysle ze LS x BS milo nas zaskocza... szczegolnie moca i wygladem. :smile:

To bedzie ostra siekierka. :wave: :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no to niezle.
umnie jusz wszystkie rodzaje rosnao jakie maily rosnonc.
jeszcze moze zuce pare nasiom w fajne miejsca zeby bylo wiencej.

pogoda jak narazie jest pozytywna. aby tak dalej.

powodzenia zycze wszystkim, aby sezon udal sie be problemow

peace

Oj te zyczenia chyba spoznione ! Strasznie sie zbulwersowalem dzis bo dowiedzialem ze weszly w zycie nowe przepisy dot. wlasnosci Spoldzielni. Mianowicie wczesniej bez zadnych oplat tylko ja mialem dostep do suszarni gdzie pierwotnie mialy byc rosliny. Teraz jedynyn rozwiazaniem jest parapet gdyz wedlug przepisow kazdy lokator moze miec dostep do takich pomieszczen.
Siostra spacyfikuje bez wiekszych problemow, matka sie zdenerwuje ale roslin nie ruszy ale moj brat jest anty i bedzie wkrecal matce ze to ZLE :D haha itp.
Mam 350 litrow ziemi w komorce, 20 donic i troche pestek az za duzo na ten sezon. Postanowilem razem z cooopa ze kazdy z nas wezmie ok 10 nasion. Wybralem na ten sezon Papaye, Skunka i Mix. S. Afr. DP x Skunk # 1 poczeka sobie rok. Po jakims czasie wywioze razem cooopa rosliny na miejscowki. W poniedzialek przeprowdzimy caly proces i zdam relacje :D hehe

D

dEv-9

No dobrze, od jutra zaczynam nawazanie bo plamki brazowe wyskoczyly na lisciach. :chin: :confused: Ale sa ogromne juz. 5 palczaste liscie itd. :canabis:

D

dEv-9

Moje warunki Mr. Smee raczej odbiegaja bo ja teraz indoora robie pod lampami, a pestki na out wczoraj wrzucilem do wody i mysle ze jutro pojda do malych doniczek. :)

A co do moich 3 PAPAYA i jednego LS x BS to sie dobrze maja, na jednej Papaji pojawily sie brozowe plamy ale wczoraj obficie podlalem nawozem BIOHUMUS i juz jest z nia lepiej. Ale zobaczymy czy do konca wyzdrowieje. :smile:

A ja mam fotki z dzisiaj :D

Papaya (Dzien 16)

LifeSaver x Buddah Sister (Dzien 14)

Jak dalej cos bedzie nie tak to dam znac i bede liczyl na pomoc. :wave: Pozdro Miski :wave: :canabis: :friends:

Mr. Smee

Member
uwazaj zeby nie przedobrzyc z nawozami. Podczas pierwszych 2-3 tygodni nie powinno sie nawozic. Brazowe plamy moga oznaczac "Nitrogen burn"!!!!!

dEv-9 said:
Moje warunki Mr. Smee raczej odbiegaja bo ja teraz indoora robie pod lampami, a pestki na out wczoraj wrzucilem do wody i mysle ze jutro pojda do malych doniczek. :)

A co do moich 3 PAPAYA i jednego LS x BS to sie dobrze maja, na jednej Papaji pojawily sie brozowe plamy ale wczoraj obficie podlalem nawozem BIOHUMUS i juz jest z nia lepiej. Ale zobaczymy czy do konca wyzdrowieje. :smile:

A ja mam fotki z dzisiaj :D

Papaya (Dzien 16)

LifeSaver x Buddah Sister (Dzien 14)

Jak dalej cos bedzie nie tak to dam znac i bede liczyl na pomoc. :wave: Pozdro Miski :wave: :canabis: :friends: