Ce semințe ai comandat ??
Ce semințe ai comandat ??
Adauga, nu inlocui! Nu are rost pentru cateva zeci de watti sa pierzi zeci de grame din recolta.
Mai baga un pic de lumină !! Cu cât mai multă cu atât mai bine! Eu intr-un final voi avea 162w si tot nu sunt mulțumit cred că voi cumpăra si vre-o 4 becuri de 20w neutru! Sa fie acolo ca știi vorba aia mai bine mai mult decât fail! Fail nu o să fie dar recolta va fi mai mică! Si daca stau si ma gândesc puțin cred că ai mai mare boxul decât al meu eu am 40x40x120 si tot cred că e puțin!
Bai frate eu cand fumez am impresia ca ma imi urmărește cineva activitatea pe forum . Si acum se intampla sa fi fumat ..Esti nebun man! ESTI NEBUN! Probabil is oameni care au mai multe becuri in sufragerie decat ai tu in box. Si multi oameni, nu doar cativa. N-o sa vina nimeni dupa tine. Si chiar de ar veni pe forum sa vaneze, esti ultimul pe lista lor de prioritati cu un grow de un sfert de mp! Mai ales daca nu dai informatii care sa te identifice, n-o sa se agite nimeni pentru asa grow, poate decat daca le sari tu singur in plasa sa vina dupa tine. Stiu cazuri din trecut unde groweri de astia mici au fost turnati de "fosti prieteni" la garda, si tot nu a intrat nimeni peste ei in casa doar pe baza unei declaratii din partea unei singure persoane.
Iar inaltimea de 100 e arhisuficienta la ce becuri ai, e chiar fail daca plantele ajung asa sus incat sa nu mai ai loc in 100 CM cu tot cu becuri si ghivece! Pentru ca luminile tale nu pot penetra nici jumatate din aceea inaltime. Deci ar insemna ca tu cresti funie, nu bud.
Deci.. chill out!
narcox, narcox...tu nu cred ca de la iarba esti paranoic
Scuze man, atunci eu ma retrag.@explo, de fiecare data cand zice ceva incep sa zambesc inainte sa vad ce-a scris...
Ma ingrijorezi ma narcox. Stii ce cred eu ? A fost a altcuiva ideea asta cu growul. Am sentimentul ca stiu deja vreo 3-4 persoane ceea ce vrei sa faci. Poate-s nebun dar am un "feeling" ca nu se sfarseste bine treaba asta.
later edit: de ce nu mi-am dat seama ca deja a inceput grow-ul ?