What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Grow in viitorul apropiat

narcox

Member
Ce semințe ai comandat ??

Blue mystic fem
O sa fac topic nou cand le pun la germinat.
Am 80w led 6400k lohuis (4 becuri ) + 1 led lumina violet 48w ( sincer cred ca are 20-25 ca e de pe aliexpress)
Sa ma astept la 15-20 gr pentru primul grow sau sunt optimist ? O sa incerc sa mențin o umiditate de 45-55.
Ca nutrienți am :
Veg: NPK 9 3 6 ( o sa folosesc 1-2maxim udari/ săptămâna cu îngrasamant din a 2 a săptămână
Flower : NPK 4 6 8 ( nu stiu cat sa aplic )
Dacă greșesc, va rog, sariti pe mine .

Ca fapt divers , sa nu aveti o LUPĂ langa voi cand fumați, face furori :laughing:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Aia 80w sunt buni la perioada de vegetație și de lumină violet nu am auzit! Posibil ca exista! Nu știu! Eu zic ca ai să scoți un minim 30g asta rămâne de văzut in funcție de ce lumina folosești! La 80w un 0,5g/w e destul de bine! Si de nutrienti nu sunt cei mai potriviți dar merge! Succes!

narcox

Member
Ma refeream la tipul asta de lumina . Sunt sigur că i am dat eu o denumire cu lumina violet.
Edit : la flower nu pot sa păstrez tot pe ăștia ?

Attachments

• -12846597334368664.jpg
    -12846597334368664.jpg
    12.8 KB · Views: 36

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pentru vegetație se folosește cool white (6500k) temperatura de culoare, pentru floare warm white (2700k) temperatura de culoare sau lumină neutră pe toată perioada vegetație+ floare (4100k) temperatura de culoare! Acum uitate si tu la acel bec ce scrie pe el! Eu nu am de unde sa stiu ce culoare are! Si îți mai trebuie wati! Măcar încă 30 wati!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Becul ala e o vrajeala, de acum cativa ani cand se credea ca e suficient sa ai doar varfurile de spectru si nu spectru complet. Fara spectru complet suplimentat nu faci nimic cu acest bec, mai ales ca e posibil ca becul ala sa nu aiba nici cati w spune.

narcox

Member
Păi sunt 6500. O sa ii folosesc pe ăști, iar în flower înlocuiesc 2 becuri de 15w 6500k cu 2 becuri 25w 2700k.
O sa vad si ce situație financiară am si daca totul este ok pana in Flower si poate cumpăr 3 becuri .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Adauga, nu inlocui! Nu are rost pentru cateva zeci de watti sa pierzi zeci de grame din recolta. :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai baga un pic de lumină !! Cu cât mai multă cu atât mai bine! Eu intr-un final voi avea 162w si tot nu sunt mulțumit cred că voi cumpăra si vre-o 4 becuri de 20w neutru! Sa fie acolo ca știi vorba aia mai bine mai mult decât fail! Fail nu o să fie dar recolta va fi mai mică! Si daca stau si ma gândesc puțin cred că ai mai mare boxul decât al meu eu am 40x40x120 si tot cred că e puțin!

narcox

Member
Mai baga un pic de lumină !! Cu cât mai multă cu atât mai bine! Eu intr-un final voi avea 162w si tot nu sunt mulțumit cred că voi cumpăra si vre-o 4 becuri de 20w neutru! Sa fie acolo ca știi vorba aia mai bine mai mult decât fail! Fail nu o să fie dar recolta va fi mai mică! Si daca stau si ma gândesc puțin cred că ai mai mare boxul decât al meu eu am 40x40x120 si tot cred că e puțin!

Mai mare on latime si lungime, dar la înălțime am 100 .
Man, eu ma sparg repede . Nu vreau sa am probleme
Cea mai mare panica e sa fiu prins . Ori de activitatea pe forum , ori de consumul energetic. Stiu ca nu e un consum enorm dar se simte si poate cineva ridica o sprînceană . Paranoiaaaaaaa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Esti nebun man! ESTI NEBUN! Probabil is oameni care au mai multe becuri in sufragerie decat ai tu in box. Si multi oameni, nu doar cativa. N-o sa vina nimeni dupa tine. Si chiar de ar veni pe forum sa vaneze, esti ultimul pe lista lor de prioritati cu un grow de un sfert de mp! Mai ales daca nu dai informatii care sa te identifice, n-o sa se agite nimeni pentru asa grow, poate decat daca le sari tu singur in plasa sa vina dupa tine. Stiu cazuri din trecut unde groweri de astia mici au fost turnati de "fosti prieteni" la garda, si tot nu a intrat nimeni peste ei in casa doar pe baza unei declaratii din partea unei singure persoane.

Iar inaltimea de 100 e arhisuficienta la ce becuri ai, e chiar fail daca plantele ajung asa sus incat sa nu mai ai loc in 100 CM cu tot cu becuri si ghivece! Pentru ca luminile tale nu pot penetra nici jumatate din aceea inaltime. Deci ar insemna ca tu cresti funie, nu bud.
Deci.. chill out!

narcox

Member
Esti nebun man! ESTI NEBUN! Probabil is oameni care au mai multe becuri in sufragerie decat ai tu in box. Si multi oameni, nu doar cativa. N-o sa vina nimeni dupa tine. Si chiar de ar veni pe forum sa vaneze, esti ultimul pe lista lor de prioritati cu un grow de un sfert de mp! Mai ales daca nu dai informatii care sa te identifice, n-o sa se agite nimeni pentru asa grow, poate decat daca le sari tu singur in plasa sa vina dupa tine. Stiu cazuri din trecut unde groweri de astia mici au fost turnati de "fosti prieteni" la garda, si tot nu a intrat nimeni peste ei in casa doar pe baza unei declaratii din partea unei singure persoane.

Iar inaltimea de 100 e arhisuficienta la ce becuri ai, e chiar fail daca plantele ajung asa sus incat sa nu mai ai loc in 100 CM cu tot cu becuri si ghivece! Pentru ca luminile tale nu pot penetra nici jumatate din aceea inaltime. Deci ar insemna ca tu cresti funie, nu bud.
Deci.. chill out!
Bai frate eu cand fumez am impresia ca ma imi urmărește cineva activitatea pe forum . Si acum se intampla sa fi fumat ..
Ms explo, oricum m ai încurajat, serios . O sa fac o investitie dar clar nu cu jos.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu macar aveam 50 de fire in camera cand aveam noaptea cosmaruri ca m-a prins garda... :D

narcox

Member
:laughing::laughing: narcox, narcox...tu nu cred ca de la iarba esti paranoic

:woohoo: NOI sa fim sănătoși feno, poate asta e si un motiv pentru care vreau sa fiu propriul meu client?
Eu de de obicei fumez în grup. Cand fumez singur, am mai mulți oameni de unde iau. Iar daca mie imi place cum arată și nu miroase a cacat, cumpăr.
Fiecare reacționează diferit, nu ? :dance013:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Tu nu realizezi ca esti mai in pericol cand umblii cu dubiosi gen dealari decat atunci cand cresti si stai linistit in banca ta.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
@explo, de fiecare data cand zice ceva incep sa zambesc inainte sa vad ce-a scris... :laughing:

Ma ingrijorezi ma narcox. Stii ce cred eu ? A fost a altcuiva ideea asta cu growul. Am sentimentul ca stiu deja vreo 3-4 persoane ceea ce vrei sa faci. Poate-s nebun dar am un "feeling" ca nu se sfarseste bine treaba asta. :):tiphat:

later edit: de ce nu mi-am dat seama ca deja a inceput grow-ul ? :laughing:

Last edited:

narcox

Member
@explo, de fiecare data cand zice ceva incep sa zambesc inainte sa vad ce-a scris... :laughing:

Ma ingrijorezi ma narcox. Stii ce cred eu ? A fost a altcuiva ideea asta cu growul. Am sentimentul ca stiu deja vreo 3-4 persoane ceea ce vrei sa faci. Poate-s nebun dar am un "feeling" ca nu se sfarseste bine treaba asta. :):tiphat:

later edit: de ce nu mi-am dat seama ca deja a inceput grow-ul ? :laughing:
Scuze man, atunci eu ma retrag.