What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

grove box by cracker

C

cracker4

kolejna porazka tzn nie do konca :) wycieli mi jednego spota calego na drugim polowa padla druga ponad meska ale zostaly 3 zenskie hehe :) 1 zapylona chyba jedna roslinka ktora mam na balkonie i 2 na nasionka :)
juz na ktoryms tyg flow sam niewiem ktory to juz :tongue: wiec moze nie jest tak zle ta na balkonie calkiem fajnie rosnie bede musial ja przesadzic jeszcze do wiekszej donicy

21517DSC00425-med.JPG

21517DSC00424-med.JPG

21517DSC00423-med.JPG

21517DSC00422-med.JPG

Tonny

Member
no nie za wesoło, tyle pracy na marne, ale odwdzieczy ci sie ta roslina co rosnie na balkonie :) b. ładnie wyglada:))
sorry za pomyłke:p

Last edited:
C

cracker4

pestki powoli dojzewaja chyba beda ok jedna testowalem to w 1 dzin wykielkowala jesli ktos chce moge wyslac troszke pestek ale wiekszosc zostawie do selekcji pozdrawiam :)

Rezerwa

New member
spoko sie zapowiadala ta plantacja ale widze lipa wyszla;/ teraz trzeba czekac az Ci ta roslinka dojdzie hihi

C

cracker4

21517DSC00681-med.JPG

pierwszy moj cross nl x cos 15 dni :p ladnie sie zapowiada :)
pozdrawiam

Last edited:

Plantator

Well-known member
Veteran
ładnie rośnie , a jak tam ta duża roślinka ?? szkoda że ci ukradli , za rok szukaj lepszych miejsc i pomyślimy coś:]

C

cracker4

w tym roku jeszcze poszukam na jesien
w tym roku totalna klapa a na balkonie zaczela preflowery jzu puszczac tzn juz sa calkiem spore wiec powinna dojsc jedna galazke zapylilem gr ciekawe co z tego bedzie planator wsyle ci kilka pestek z tej co na fotce i jeszcze jakies cos tam wymysle sprawielem se hps'a teraz tylko boxa bede musial zbudowac i zaczne indora pozadego prowadzic :) wiec bedziesz mogl liczyc na jakies fajne odmianki in pozdrawiam

C

cracker4

nie moge zdecydowac sie co robic co bedzie korzystniejsze dla mojich plonow tzn sprawa wyglada tak moja roslinka zaczela kwitnac i ma mase malych szczycikow ktore schowane sa pod tymi glowneisjzymi zostawic je czy obicac te mniejsze to teoretycznie powinno wzmocnic rozwoj tych glowniejszych
21517DSC00718.JPG

C

cracker4

w naturalnych warunkach inaczej troche by rosla i wiekszosc bybyla oswietlona nie wiem czy jest sens dac im rosnac jesli ta energia mogla by pujsc na rozwuj to wygada podobnie jak sog tyl owidze ze juz nei wypowadze tamtych galazek te najmniejsze dopiero co wydostajace sie z lodyg powyrywalem w wiekszosci dzis zostawilem te juz troche wyrosniete bo szkoda zeby rosly na darmo ;p

Last edited: