What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Good morning...

G

Guest

@Escobar - dobry ten WARNING!!!! U nas tez coraz czesciej sie to zdraza. niestety wg. wszystkich znakow na ziemi i niebuie proces "uzdatniania" ma miejsce u zrodla. Do hurtownikow juz trafia zanieczyszczony... Potwierdzam ze czesto ma to nienajlepsze skutki na nasze plucka... jakis czas temu tak mie przytkalo po takim syfie ze przez tydzien mialem zgnile worki zamiast pluc....

wrzucam tlumaczenie dla pozostalych.... :
Co jest Gritweed?

'Piasek zrobił siusiu' stał się potocznym imieniem ze względu na ogólny kształt zanieczyszczonych ziołowych konopi indyjskich, które zostały potraktowane z różnorodnością nieznanego piasku / piasek jak substancje, które wydają się być zwiększył roślinę przed żniwami aby podnosić rangę zbioru rośliny.

Tego pierwsze raporty tak zadzwoniły gritweed w Zjednoczonym Królestwie daty popierają do Źródła / Summer 2006 kiedy garstka ustalonych przypadków zostały zidentyfikowane. Od tej pory tego zapas napromieniował "skunksa" wydaje się wzrosnąć dramatycznie, przesączając wszystkie poziomy łańcucha dostawczego w Wyspach Brytyjskich. Stali użytkownicy konopi indyjskich teraz informują, że to gritweed jest w przeważającej mierze jedynym typem ziołowych konopi indyjskich dostępnych dla nich - sytuacja, którą wielu czuje jest bezpośrednim rezultatem niedawnej fali policji rozpraw z UK umiejscowieni hodowcy konopi indyjskich który mieć zaznaczone konsekwencje dla zarówno poziomów jak i jakości zapasu.

Obecnie najwyraźniej są cztery główne czcionki substancji zanieczyszczającej piasek-chwast zalewające UK sprzedają, te są:

- Large Glass Particle Contamination
- Industrial Etchant Spray Contamination
- Cukier albo Sand Contamination
- Micro Contaminants (ostrożność piasek)

Niepotwierdzone doniesienia wskazują że palenie konopi indyjskich, które są zanieczyszczone z żadnym z wyżej wymienionego zostało powiązane ze skargami przez użytkowników rany pysk, afta, piersiowe wytrwałe kaszle, i ucisk w klatce piersiowej trwający przez kilka dni po wykorzystaniu.

Na szczęście, identyfikując najbardziej z zanieczyszczony gritweed różnorodności jest dość prostolinijny. W większości przypadków chwast wola, przy rzut oka, spojrzenie dobrego standardu ale tym nie być pachnieć bardzo silny wcale. Na dalszej kontroli gritweed móc wyglądać jak to jest przykryty co wygląd lubi kryształy THC jakkolwiek te móc być substancją zanieczyszczającą szkło / cząstki krzemionki więc bardziej szczegółowe zbadanie jest wymagane.

Najpewniejsza metoda wydaje się wymagać sprawdzania chwastu przez lokowanie bardzo małej ilości w twoim wylocie i ponad przeciąganie tym twoje zęby / język. Jeśli czujesz, jak zapiaszczony piasek lubił osad gdy zaciskasz swoje zęby razem wtedy szanse są tobą zajmują się gritweed (prawdopodobnie krzemionka albo droga maluje substancję zanieczyszczającą różnorodność). Jeśli nie czujesz, że jakakolwiek substancja w stylu brud między twoimi zębami ale chwastem smakuje bardzo słodka (słodki) w takim razie szanse są tym został posypany cukrem do wielkiego rozmiaru na zewnątrz waga.

Proszę zauważyć , że wyżej wymieniony 'posypywać piaskiem test' nie być pracować z nową falą mikrokomputera tak wywołanego comtanimants jak te są niewykrywalne bez wykorzystania standardowego mikroskopu. Do chwili obecnej nie wiemy o jakiejkolwiek innej metodzie na test ze względu na te nowe kształty substancji zanieczyszczającej mikrokomputera gritweeds poza wyszczególnioną mikroskopijną analizą.

Jeśli podejrzewasz, że nabyłeś jakiś piasek-chwast wtedy ostro radzimy że przestajesz palić to natychmiast jako to potencjał jest poważnym ryzykiem zdrowotnym. Celem uzyskania dodatkowych informacji proszę czytać nasz streszczenie implikacji zdrowotnych albo UK Department z zdrowotny wiadomości uwolnienie .

orangin

Member
No. Praktycznie juz innej trawy nie kupisz, jak panierowana roznymi swinstwami. Jeszcze dobrze, jak trafisz na cukrowana lub solona. Gorzej, jesli jest to np. kwarc z bezpiecznikow czy inne tluczone szklo. Tez ostatnio bylem zmuszony kupic dyszke tego badziewia... w konsekwencji przez kilka dni spalem w pozycji polsiedzacej ze wzgledu na bolesny ucisk w klatce piersiowej...
Coz, mam tylko nadzieje ze byl to moj ostatni zakup, ze spod 400W bedzie wystarczalo od zniw do zniw :D. Czego i Wam zycze.

G

Guest

I have only sincere hope around Pope Le Puw isn't a journalist gathering material for the article at the Polish press...
:)

Azzzzzz

Member
Veteran
No niestety, problem jest, ale obawiam sie ze poradzic na to nic nie poradzimy, no chyba ze przejmiemy rynki zbytu mafii i zalejemy polske swoim eko stuffem.
A puki co jak ktos musi kupowac to palcie przez bongo...

Pozdr :rasta:

C

Ca2

Azzz: nie chodzi o rynek mafii... mafia nie zajmuje sie trawką. Mafia dilluje koke bądź inne gówna w mega ilościach. Ale nie trawe. Możesz opierdolić na osiedle 1kg swojego palenia hurtem po ludziach...a i tak dzień później zobaczysz swoje smakołyki w solnej/krzemowej panierce u zwykłego szarego konsumenta. Jedyne co możemy robić dla siebie to być skąpymi rolnikami w zamkniętym gronie wyróżnionych i współczuć reszcie pospólstwa która goni godzinami za panierowanym gównem. Bycie szczodrym i dobrym... jedynie naraża nas na ataki pazernej chołoty. Ja padłem ofiarą sąsiada... i po części innych kolegów z którymi przejarałem ogrom gibli. Ta karma do mnie nie wróciła. Jedynie co to poczułem się wykorzystywany/oszukany i ciut urosłem w oczach dziewczyny, która widzi we mnie dobrego człowieka.
W dragach nie ma przyjaciół. Często się to sprawdza, a panierowane gówno jest tego idealnym przykładem.
Najlepiej jarać sobie w domowym zaciszu nie mówiąc o tym znajomym. Oszczędniej i bez zbędnych rozczarowań :)

A

adrianmenyo

Kurde, a ja przez tyle czasu myslalem ze to tylko u mnie w miescie (to jest WIOSKA a nie miasto ale oka jak nazywaja tak ja nazywam ;p) do worka z bakaniem dosypuja szklo tluczone, az sie lepi do ramki, a jak spale wszystko to worek wyglada jak po spidzie :) ehhh co jeszcze wymysla. Ale czytalem ze chemia nie wystepuje w paleniu w takich formach jak czesto sie slyszy od zwyklego wypalacza trafki :D, tj. mowono mi od malego ze palenie maczane jest w eterze, ze pryska sie palenie jakimis chemicznymi aerozolami na muchy, tym czasem dosc madry tekst na ktorejs ze stron uswiadomil mi ze: po 1. eter paruje w ulamki seknd wiec niema mozliwosci zeby jeszcze byl w ramie palenia, po 2. jest za drogi i po 3. zadne muchozole ani inne badziewia nie maja zni ulamka wlasciwosci psychoaktywnych czyli po prostu nie da rady sie tym "zrobic". Przynajmniej tak nie ma.... A faja wodna to moj wieczny przyjaciel w walce z zasyfionym ziolem... Palil ktos z prawdziwego vaporizera? Mam ochote sobie kupic taki za 80 baksow...

Latest posts

Latest posts