ganesh5000
Member
אני עם ישרא בעניין הזה. מאוד הייתי שמח להתנסות ולראות על מה כל ההייפ שיצרת (בתקווה שזה אכן קרוב למה שאתה מצהיר), אבל אין שום סיכוי שאני מזמין בדואר מחו"ל.
הבעיה בלמכור ישירות לישראלים היא שמצד אחד יש מעט מאוד לקוחות פוטנציאלים ומצד שני אין שום דרך בטיחותית שמצאתי להעביר את הכספים.פונזי חבל שאתה לא מוכר לישראלים ישירות
אם זה היה נשלח מהארץ הייתי קונה
אבל אין לי כוח לסרטים
כי המון משלוחים נתפסים
בדרך כלל רוב החנויות אמינות
אבל הבעייה זה המכס
אפשר היה לצפות ממגדל ישראלי
למצוא דרך לעקוף את המכס
על ידי משלוח מהארץ
שלחתי כמה וכמה חבילות לישראל ורק אחת לא הגיעה. הסיבות האפשריות למקרה הזה הן:אני עם ישרא בעניין הזה. מאוד הייתי שמח להתנסות ולראות על מה כל ההייפ שיצרת (בתקווה שזה אכן קרוב למה שאתה מצהיר), אבל אין שום סיכוי שאני מזמין בדואר מחו"ל.
היי חברים פונזי לפני איזה שנה וחצי קיבלתי דרך חבר 20 ייחורים מהגולדן דיזל זה היה הוויד הכי אכזרי שיצא לי מבחינת סוטול ממש נוקאאוט הגולדן נותן אחי והשמן שעשיתי מימנו
עד לפני שנה וחצי העברנו המון ייחורים שלו. כיום אני יודע שמגדלים את הקאט עדיין ולצוות של יקה סידס בטוח יש עדיין את האמא אבל אין לי מושג כמה ייחורים זזים.אני יהיה המאושר באדם עים יהיה לי איך לקבל שוב ייחורים של זה הקונקישן שלי נהרס לעת עתה אין לך מושג כמה אני חולם על הגולדן יש לו אופי משלו ממש ככה לא דומה לאף אחד
לא מצאתי זן כזה אצלהם.פונזי יש גולדן דיזל לחברת נירוונה ידוע לך אים זה דומה למה שאנחנו אוהבים אחי אים כן תוך שבוע אני יכול לדאוג שיהיה לי
Golden Diesel (by Norden Seeds) :: ********** :: Strain Info
יש גולדן דיזל באמסטרדם אצל כמה מגדלים פרטיים אבל שום דבר שאפשר לקנות בקופישופ.
בישראל יש הרבה יותר גולדן דיזל מאשר בהולנד.
באמסטרדם אין זרעים.מעניין....אפשר למצוא גם ייחורים או זרעים?
באמסטרדם אין זרעים.
ייחורים אין לי מושג אם מישהו שמר אני רק יודע שיש בחורצ'יק שמסיים בדיוק הרצה של 2 קרוסים של הגולדן דיזל ועוד כמה שקיבלו חבילות טסטרים ולא שמעתי מהם מאז.
אם מישהו מהם מוכר ייחורים זה לגמרי נשגב מבינתי.
זרעים יהיה אפשר בקרוב להזמין עד הבית מהחנות של האתר וייחורים בישראל אני יודע שרצים עדיין למי שבאמת מקושר.
כמו כן חשוב לי לציין שהגולדן דיזל עדיין בשלבי פיתוח והוא עדיין מכיל מגוון רחב מאוד של פנוטיפים. בדור הבא אני מקווה לברור את הפנוטיפים לכמה בודדים מוצלחים במיוחד.
אני מאוד מאוד מקווה שנסיים את הדור הבא עד סוף הקיץ הקרוב, אבל יכול להיות שזה יגרר עד סוף הקיץ הבא אם לא נמצא מהר אמאות מספיק טובות.
אחלה.
מקווה להגיע לאחד מהייחורים האלה בקרוב
בהצלחה עם הפיתוח אחי מחזיקים אצבעות פה מישראל
אחרי כל מה שנאמר פה, אני משתוקק גם חחחח
היום דיברתי עם חבר שאני מחפש זנים שאשכרה בעישון נותנים לך תכאפה של לא לקום מהכסא ופחות תאלה שנותנים "כוח" להמשך היום חחחחחחח
אל תמעיט באותם זני בוקר חבר... אנחנו צריכים אותם
אבל כן הייתי רוצה אצלי בגינה כמה מהגולדן דיזל הזה.
כאן תוכל למצוא מידע שכבר כתבתי:
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=7275274&postcount=25
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=6952338&postcount=2
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=292584&page=24
הגנטיקה היא כמדוג * סאוור דיזל של רזרוויר סידס
עדיין לא הגענו למה שאנחנו מחפשים אבל הכיוון היה שם מההתחלה
אני מחפש סטלה שתשב טוב בסיטואציה שלי ללא בניית עמידות. היו כמה פנוטיפים מעולים במהלך הזמן וגם עכשיו יש המון פנוטיפים מעולים רק צריך לסנן את הפחות מעניינים וליצור זרעים אחידים יותר עם יותר אחוז של הפנוטיפים הרצויים.