What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

γνωμες για seed's

tjo

life gardener
Veteran
l
εμενα μου εκανε εντυπωση στο νημα nepalesejam εκανε ενα grow με Orient express πατερα και nepalese μανα τι παπαδες ειναι αυτοι ρε μαγκες αυτο θελω να βαλω :laughing:
https://www.icmag.com/gallery/data/500/10402NJ_x_OE_theory_garden_finishing3.jpg

αν βλέπεις μόνο τους παπάδες, άστο ..το μέγεθος είναι το τελευταίο
που μετράει...
το πρώτο που βλέπεις σε αυτά τα φυτά είναι το φλάουερ,το effect και μετά
κρίνεις.. το panama του ace είναι γαμ@το και σχετικά γρήγορο
αν θέλεις κάτι ποιοτικό.νομίζω είναι καλός προθάλαμος..

orfeas

Well-known member
Veteran
Ορφέα merci.

Ασρτιξ, αν θες την γνώμη μου βάλε σκέτο NepJam. Έχει και αυτό καλούς παππάδες (κι ας μη φτάνουν το ΟΕ), αλλά είναι πολύ καλύτερο χόρτο. Από ΤΑ κλασσικά, και κακώς παραβλέπεται. Το ΟΕ καλό κι αυτό αλλά πιο ελαφρύ, δεν φτουρά μπρός στο ΝεπΤζαμ κατα τη γνώμη μου.

Κι όλο έλεγα να βάλω να μη βάλω! Τελικά έγειρες τη παλάντζα και από χθες τρία είναι στο χώμα. Ένα κορίτσι θα βγει δε θα βγει;

tjo

life gardener
Veteran
από σήμερα έβαλα jamal hash,fatty bubba και purple haze στη συλλογή μου..:woohoo:

tjo

life gardener
Veteran
Το Τζαμαλοχασίσι πάει σφαίρα... sativa leaning!

Μακάρι να σου βγει από αφρική μεριά!απ την άλλη όμως, να πάρει
και το κατιτίς του απο το αφγάνι..
Πολύ Ασσος φέτος έ γίγαντα? ήδη τα πρώτα δείγματα εξηγούν
το όνομά του...

orfeas

Well-known member
Veteran
Μακάρι να σου βγει από αφρική μεριά!απ την άλλη όμως, να πάρει
και το κατιτίς του απο το αφγάνι..
Πολύ Ασσος φέτος έ γίγαντα? ήδη τα πρώτα δείγματα εξηγούν
το όνομά του...

Ναι, κομματάκι αφγάνι οπωσδήποτε! Αρκετές σατίβες στο μποστάνι...

-neo-

Member
re pedes den einai etsi opws ta lete (ok se merika simia exete dikio opws h sensi - green house seeds ktlp) genetika milontas den iparxi logos na piraksi kapios tis indoor pikilies (gia ton aploustato logo oti kontrolris esi klima etc o logos pou kanoune backcross kai ibridia einai enas kai legete vigor einai apla ta pragmata to akribos anti8eto ginete stis outdoor pikilies opou merikes eteries ontos exoun tropopihsi genetika merika strain gia antoxi ktlp

tjo

life gardener
Veteran
re pedes den einai etsi opws ta lete (ok se merika simia exete dikio opws h sensi - green house seeds ktlp) genetika milontas den iparxi logos na piraksi kapios tis indoor pikilies (gia ton aploustato logo oti kontrolris esi klima etc o logos pou kanoune backcross kai ibridia einai enas kai legete vigor einai apla ta pragmata to akribos anti8eto ginete stis outdoor pikilies opou merikes eteries ontos exoun tropopihsi genetika merika strain gia antoxi ktlp

τι θέλει να πει ο ποιητής? εν κατάλαβα γκρι..

panas1

Member

το vigor είναι λίγο γενικό.. είναι η δυνατότητα του να μεγαλώσει "σωστά" και υγιές ενα φυτό..

φυσικά και υπάρχουν κι αλλοι λόγοι να κάνεις διασταυρώσεις είτε μιλαμε για indoor είτε για outdoor..
το οτι κοντρολάρεις το κλίμα στο ινντορς δε σημαίνει οτι μπορείς να κοντρολάρεις ή επηρεάσεις παράγοντες γενετικούς όπως γευση/άρωμα, δύναμη (περιεκτικότητα thc, cbd) και ενα σωρό άλλα..

makedon

Member
Veteran
κι ομως πανα,το κοντρολαρισμενο κλιμα κ το σωστο φως σου βγαζουν πρωταθλητες,
8 στα δεκα κυπελα πανε σε ιντορ γκροους :tiphat:

LegacyTron

Member

με πατενταρισμένες σούπερ επιστημονικές προδιαγραφές και 50000000 ISO certifications κι έτσι. Αν κοιτάξεις, ελάχιστες είναι οι νίκες από independent growers κι αυτές σίγουρα θα ήταν πιο "καθαρές" από τις δικές μας!

panas1

Member

ρε σεις τι έχει παίξει? τι πίνουμε και δεν καταλαβαινόμαστε? :laughing: :biggrin:

δεν είπα το αντίθετο.. ίσα-ίσα είμαι φουλ υπερ της τεχνολογίας στις καλλιέργειες (είτε έξω είτε μέσα) και είμαι θερμός υποστηρικτής των εσωτερικών :)

απλά είπα οτι μόνο με τον έλεγχο κλίματος δεν μπορείς να ελέγξεις γενετικούς παράγοντες..
αμα είναι μπουρούχα γενετικά δε πα να στο καλλιεργήσει και η νασα.. μπουρούχα θα μείνει..
την ίδια μπουρούχα σίγουρα κάποιος μπορεί να την κάνει λίγο καλύτερη ή λίγο χειρότερη ανάλογα με το πως θα χειριστεί την καλλιέργεια κ τις συνθήκες.. αλλα αυτό είναι στην ουσία το vigor που λέει ο neo.. το να μεγαλώσει δηλαδή σωστά ωστε να σου δώσει το μάξιμουμ που μπορεί βάσει γενότυπου

αλλιώς δε θα φωνάζαν το σύνθημα
"Δε θα γίνεις περπλ χέιζ ποτέ, αλβανέ-αλβανέ" οι σατίβες ανα τον κόσμο :p

makedon

Member
Veteran
Σωστοτατος ο κυριος το Α ειναι τα γονιδια,μετα το φως κ μετα τα αλλα.
το ενθαρυντικο στην ολη φαση ειναι οτι ειδη παιζουν πολοι με λεδ κ απο οτι φενεται κ συμφωνα με τα φαρμακεια της αμερικης το παιχνιδι θα γινεται μονο οργανικα.
τι πινουμε? χοχοοχοο τι? κ ποσο? να λες βιβεςςς αλανια
:smoke out: