What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

главите!

Хехе, радвам се че ви харесват! Сорта е Amnezia на Hy-Pro, ама с много "тренировки" успях да ги направя малки и компактни растенията (правих си някои експерименти). Високи са около 50 см и почти нямат листа. Много ми харесва как станаха този път. Растенията са 20 бр. в 7 литрови саксии под една лампа 600W "напъната" на 750W(три дросела по 250W с една запалка) DIY изпълнение

_Ina_

Active member
Veteran
Да,много яко си ги направил!!!! Ме4та!:) Наистина,сподели в стъпки как ги докара до тази форма:) тука в този форум определено е по-високо нивото,макар 4е по малко се пише. дано скоро и аз да мога да покажа нещо на ниво:)

r3v3ng3

Member
Хехе, радвам се че ви харесват! Сорта е Amnezia на Hy-Pro, ама с много "тренировки" успях да ги направя малки и компактни растенията (правих си някои експерименти). Високи са около 50 см и почти нямат листа. Много ми харесва как станаха този път. Растенията са 20 бр. в 7 литрови саксии под една лампа 600W "напъната" на 750W(три дросела по 250W с една запалка) DIY изпълнение

Може ли снимка да видя как са свързани дроселите и запалката??!

gwan

Member
Amnesia това е една от най-скъпите тревички по кофишоповете около 13-15евра на грам,за първи път ли я гледаш,ако не как е напушването,наистина ли получаваш амнезия?

_Ina_

Active member
Veteran
ето една по4ти изсушена White widow. доста скромни4ка в сравнение с предишните хаха,но пък е БИО:) На заден план е мъжагата-LA Confidential,които ще го ползвам за опрашване на вси4ко,което цъфне:)

Attachments

• IMG_3969.jpg
    IMG_3969.jpg
    51.7 KB · Views: 31

Billy Bones

Active member
ето една по4ти изсушена White widow. доста скромни4ка в сравнение с предишните хаха,но пък е БИО:) На заден план е мъжагата-LA Confidential,които ще го ползвам за опрашване на вси4ко,което цъфне:)

Късметлия е този, който те е намерил..... :yummy: Мързи ме в момента да пиша, но съм постнал два албума със снимки в профила. Като за пълен нууб в индора, аз лично съм доволен от резултата. Пълен био гроу (пясък, чакъл, 5 годишна оборска тор, малко слама и това е), изцяло ЦФЛ осветление (288 W _ 12 Х 24 W, равни топли и студени ЦФЛ), около 4 месеца в кутията. Пълна импровизация, сглабял съм от каквото ми остана след ремонта. Два карбонови филтъра с по два вентилатора от компютър (дърпащи) 0.40 А. Останалото може да се види по снимките. Аааа....резултата може да се определи като компактни глави, точно с нужната рехавост :biggrin:. Напушването е както от всеки един, натурален и гледан под ЦФЛ продукт....безценно....

_Ina_

Active member
Veteran
да,късметлия е,определено!:) Еми и аз като цяло ще гледам да минавам само на БИО и с подръ4ни материали. лампата оба4е предпо4итам да е натриева на цъфтежа. ина4е гардероба вобще не е за показване,но растенията вътре по4ват да стават:)

Billy Bones

Active member
Спор няма за натриевата, определено е с по-добра пенетрация, но нали обещах да пробвам био индоор с ЦФЛ, та така....Резултатите от 288 W ЦФЛ и Скрог-а бяха около 70 гр. основни глави и 10 грама дребни главици. Месечната сметка за ток пък скочи само с 10 -15 лв. Предвид някои от грешките, които допуснах по време на гледането, добивите напълно ме устройват. Ако се навия за нов гроу, мисля да заложа на комбинация от ЦФЛ и LED диоди над 1 W. И тревата ме радва, но май повече обичам да човъркам с отверката и поялника....:tiphat:

E

EverLast

Кой каза....бяла вдовица :D???? Можем ли да видим снимка на цялото растение...??? Главите изглеждат чудесно...доста оранжево се вижда или на мен така ми се струва? :artist: Добра работа си свършила....с много мъка успях да изнамеря една снимка на моята вдовица.

Attachments

• White_widow.jpg
    White_widow.jpg
    46.5 KB · Views: 25

yoss33

Well-known member
Veteran
Ето една вдовица и от мен :) Бая опрашена, на Greenhouse Seeds Co.
picture.php

gwan

Member
първата-мароко,втората-ак47

Attachments

• 1.png
    1.png
    781 KB · Views: 25
  • 2.png
    2.png
    532 KB · Views: 29

_Ina_

Active member
Veteran
Нямам ве4е на цялото за съжаление,защото ги изтрих вси4ките. Незнам оба4е каква е моята бяла вдовица,не прили4а на тези вашите. беше доста яка за пушене:) gwan:е...си Марокото! много екзоти4но изглежда!

gwan

Member
yoss33: радваш бе човек,да не си някой художник или нещо такова(риторичен въпрос!),много красива експозиция!