u mnie tez dotarlo ;) dzisiaj walne sesje zdjeciowa, a za niedlugo beda zdjecia w plenerze ;)
cheapwine Well-known member Veteran Sep 6, 2012 #21 u mnie tez dotarlo dzisiaj walne sesje zdjeciowa, a za niedlugo beda zdjecia w plenerze
ziben Active member Veteran Sep 6, 2012 #22 do mnie również wczoraj dotarła paczuszka fajna koszuleczka. Podoba mi się napis na karku pozdrawiam serdecznie
do mnie również wczoraj dotarła paczuszka fajna koszuleczka. Podoba mi się napis na karku pozdrawiam serdecznie
W Wyrolowany Active member Sep 6, 2012 #23 hehe chyba to o mnie zapomniałeś bo wymienialiśmy PM ale to nic, jak będzie w ofercie to kupie ładniutką XLeczkę
hehe chyba to o mnie zapomniałeś bo wymienialiśmy PM ale to nic, jak będzie w ofercie to kupie ładniutką XLeczkę
w33dman Member Sep 7, 2012 #24 Witam, dostałem info na PM od Kanibala, również odebrał koszulkę więc wszyscy dostali już przesyłki. Dziękuję wszystkim za info, bądźcie czujni, w drugiej połowie tego miesiąca prawdopodobnie rozdamy kolejne tshirty. P e a c e.
Witam, dostałem info na PM od Kanibala, również odebrał koszulkę więc wszyscy dostali już przesyłki. Dziękuję wszystkim za info, bądźcie czujni, w drugiej połowie tego miesiąca prawdopodobnie rozdamy kolejne tshirty. P e a c e.
cheapwine Well-known member Veteran Sep 8, 2012 #26 zrobie jeszcze ladna sesje w domu ale to na spokojnie