What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

GGS - freeshirt's vol.1

GGS - freeshirt's vol.1

• Total voters
    26
  • Poll closed .

w33dman

Member
Witam, jak obiecałem tak jest. Mamy do rozdania 4 Tshirty GGS Classic w kolorze czarnym.

Aktualnie rozdajemy rozmiary:
L - 2 sztuki
XL - 2 sztuki

Niestety na razie tylko cztery sztuki w dwóch rozmiarach, wkrótce będzie więcej koszulek, więcej rozmiarów i być może w innych kolorach również.

Pierwszeństwo w wyborze rozmiaru mają użytkownicy: cardiel, haszyszowiec i ktoś jeszcze o kim niestety zapomniałem

Zgłaszajcie się w tym temacie, podajcie rozmiar który Was interesuje, resztę załatwimy przez PM.

Chciałbym wysłać wszystko jednocześnie więc poczekamy na zgłoszenie się 4 osób i wtedy wysyłam, koszulki są gotowe do wysyłki więc wszystko zależy od Was.

• NIE POBIERAM OPŁAT ZA PRZESYŁKĘ, OTRZYMUJECIE KOSZULKĘ CAŁKOWICIE ZA DARMO
  • WYSYŁKA TYLKO NA TERENIE POLSKI
  • TSHIRTY LECĄ POLECONYM PRIORYTETEM W DUŻYCH KOPERTACH BĄBELKOWYCH

Wiadomo, koszuleczki za darmo, wysyłka również, jeżeli dostaniecie już koszulki w ręce to napiszcie proszę posta nt. jakości i zadowolenia z produktu, dziękuję za to z góry.

ZDJĘCIA:
Tak wyglądał wstępny projekt:
picture.php

Logo z przodu:
picture.php

picture.php

Logo na prawym biodrze:
picture.php

Logo na karku:
picture.php

Mam nadzieję że o niczym nie zapomniałem, jeżeli wszystko pójdzie bez problemów i ludzie będą zadowoleni, zorganizujemy kolejny freeshirt's.

Pozdrawiam. Peace.

w33dman

Member
Tabela rozmiarów:

picture.php

Zapomniałem dodać że gramatura koszulek to 190g/m2 więc nie są to jakieś cienkie "szmaty". Następne serie będą robione na 205-220g/m2.

Peace.​

ziben

Active member
Veteran
Ja również chętnie przyjąłbym shirta :)

Jeżeli byłoby to możliwe to poproszę o rozmiar XL :)

P.S. Właśnie rozglądałem się na necie za jakąś koszuleczką :D ale może nie będzie to konieczne :> haha. Pozdrówka bracia i siostry :)

w33dman

Member
Siema ironCELL, wektory robiłem ręcznie na podstawie jpg, lepiej już tego nie zrobię wg. mnie nie ma sensu - ten projekt zostaje jaki jest ;) Drobne błędy to nie błędy tylko celowe działanie ;)

Na pytanie drugie, myślę że ani masakrator ani ja nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na tą chwilę ;) Oczywiście projekt był uzgadniany z masakratorem i nic nie dzieje się za jego plecami.

Generalnie połowę tego posta mogłeś na PW ale spoko ;)

Jutro będzie info do kogo lecą koszulki. Peace.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witajcie

szacun za caly pomysl :tiphat: w33dman , bardzo sie to chwali ze zajawke Pan ma na wspolprace :D

... fajny projekt ale można by go było z deka dopracować. W szczególności chodzi mi o liternictwo, logo i drobne błedy wynikające z trackowania do krzywych.

Pisał bym się na taką oficjalną koszulkę. A jeśli Pan GGS by tu zaglądnął i raczył dostarczyć źródło swojego avatara do obróbki i wykorzystania to może sam bym jakiś projekt do weedmana zgłosił o ile to w ogóle możliwe :D.

One love,
peace

O tak mi pisz kochany ...

picture.php

Logo jest zastrzezone , ale z mila checia dogadam sprawe detali plastycznych pomyslow z ambitnymi na PW bo wszystko jest mozliwe Panie ironCELL

ZZ

w33dman

Member
Witam, skoro wszystko jasne to przejdźmy dalej.

Koszulki lecą do:

haszyszowiec - XL

kunkka - XL

ziben - XL

cheapwine - L

Zostały dwie sztuki !!

rozmiar L - 1 szt.
rozmiar XXL - 1 szt.

Wcześniej nie było XXL ale teraz jest więc w sumie 6 koszulek rozdamy tym razem. Jeżeli ktoś chce zamienic swoją XL na większy rozmiar to pisac szybciutko do mnie PM :)

Wyżej wymienione osoby proszone kontakt PM, wiadomo chyba w jakim celu :p

Peace.
:tiphat:

SWLABR

New member
Są jakieś kryteria co do tych koszulek? Jeśli nie to chętnie bym przyjął taką w rozmiarze L, żeby dumnie prężyć w niej pierś :D. Fajna inicjatywa tak w ogóle, pomoże rozpropagować dobrego breedera.

w33dman

Member
Wszystko już zapakowane, jutro t-shirty lecą do Was. Poczekamy na feedback i zdecydujemy co dalej ;)

Pozdrawiam wszystkich ciepło, peace.

EDIT - 4.09 - 12:45PM

Wszystkie tshirty wysłane! Tak jak pisałem wszystko w kopertach bąbelkowych, polecone priorytety więc do piątku powinny dojśc, Panowie od 'Poste Restante' w piątek wieczorem na pocztę zaglądnijcie ;)

Pozdrawiam i czekam na feedback. Peace.

kunkka

Member
Veteran
Koszuleczki przyleciały ;) Dzieki wielkie za taki super bonus !
Tak na pierwszy rzut oka materiał bardzo spoko fajnie bedzie sie nosić. Jedynie co to jak na moje, logo dałbym ciut wyżej ;) Tak mi sie nieśmiało wydaje.
Ogólnie mega pozytywnie !
Pozdro !

w33dman

Member
:good:

Fajnie że tak szybko doszło, dzięki za info kunkka, oczywiście wezmę pod uwagę Twoje sugestie.

Czekamy na resztę, pozdrawiam, peace.

P

piterr

do mnie tez dotarla , dzieki! Dla mnie wszystko wporzadku, jeszcze nie testowana w akcji co prawda....ale wyglada bardzo przyzwoicie! ( mi logo pasuje jak jest! nastepne foty z ogrodu obowizkowo z koszulka :D )

dzieki!