What's new

Fruzzle's Garden (Amnesia Haze, Northern Lights)

Fruzzle

Member
Ααα ρε μαγκες δεν αντεξα... αμαρτησα! Εκοψα που λετε ενα κλαρακι και τσακ στον φουρνο ψηθικε! Επητα απλοθηκε σε ενα καλοστριμμενο 2φυλλακι μαζι με τον Old Horton καπνο μου!

Που λετε, η μαστουρα ηταν προτογνωρη για μενα.. τοσο καιρο επηνα αλβανικα και δεν εχω παει ποτε προς ολλανδια μερια οποτε δεν εχω πιει πολυ ποιοτικο τσιγαρο.
Αυτα ακομα εχουν ασπρες τριχουλες, ουτε καν παπας δεν ειναι! Αλλα με το που κατεβασα 2 τσιγαρακια μπαμ μπαμ μαζι με μια μπυριτσα, ειδα τα φωτα των Northern Lights! Πολυ ανεβαστικο, με ιδιαιτερο head high σαν μια πιεση σε ολο το κεφαλι. Πολυ λιγο body high ακομη αλα το καταλαβαινω, θελει εναν μηνα ακομα να τελειωσει το φυτο. Ειναι το πιο δυνατο που εχω πιει, δεν μπορω να φανταστω καν το high μετα απο το curing!

Θα στειλω φοτο αυριο!
Ciao amigos

Fruzzle

Member
Παιδια πως ειστε ολοι σας? Ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα και ρολόι για ολους μας.
Λοιπον, εχω καιρο να κανω update κυριως λογο του οτι δεν ειχα χρονο να κανω, αλλα επιτελους ποσταρω!

Πλησιαζουν το τελος βασικα, θα τα κρατησω για 3 ακομη εβδομαδες γιατι θελω ενα σκληρο stoney-high και φυσικα το max στην ποσοτητα.

IMG_20140513_174818.jpg

IMG_20140513_175342.jpg

IMG_20140513_175537.jpg

IMG_20140513_175543.jpg

Οπως βλεπετε το ενα το ηπια σχεδον ολο.. αφραγκιες παιδια, την παλευω με τα 20αρικα μεχρι να βγουν οι φονιαδες της τεντας!
Τωρα καπνιζω λιγο Amnesia Haze, πολυ φρουτοδης γευση αν και ο καπνος την χαλαει αρκετα. Απο μαστουρα αυτη τη στιγμη ειναι ωραια, πολυ χαλαρη, οχι ψυχεδελικη οπως λενε αλλα πολυ "φαρμακευτικη" να το πω?
Για αυτο σκοπευω να τα παω οσο πιο αργα γινεται, για να ειναι σκληρα τα υπολοιπα.

Μεχρι ποσο πιστευετε μπορω να τα σπρωξω ωστε να φτασουν σε αυτο το "peak"?

Μια ακομη απορια, εγω παρηγγηλα 2 αμνησιες και 2 νορθερν λαιτς. Το περιεργο ειναι οτι ναι μεν το αμνεσια που καπνιζω τωρα εχει αρκετα φρουτοδης γευση και πολους κρυσταλλους, με μεγαλες φουντες, το αλλο αμνεσια ειναι πολυ θαμνοδες και κοντουτσικο, και μυριζει σαν διοξυδιο του ανθρακα.
Απορω, πως γινεται 2 ιδια οπως λενε φυτα να παρουσιαζουν τοσο μεγαλες διαφορες, απο υψος και τροπο branching, απο οσμη, μεχρι και διαμορφωση των παππαδων αμα προσεξετε.

Ευχαριστω πολυ ρε παλικαρια,
Εις το επανιδείν!

astrix

Member
που να την ακουσεις αφου ειναι φρεσκα, θελει κρεμασμα αναποδα και βαζο μετα απο 3 εβδομαδες αρχιζει να δινει , και μην τα κοβεις υπομονη γροουερ θα πιεις και εσυ !!
παντως ωραια τα κοριτσια ευγε !!