xarika pou vlepo akoma asxolise tjo
pote tha ksana kanis indoor?
'Μέρα, Τζότζο!
Όντως δεν είναι ο, τι καλύτερο μπορεί να δει κανείς...
Από την άλλη όμως, το έξω είναι ό, τι καλύτερο λαμβανομένων υπ' όψιν συγκεκριμένων παραγόντων. Εσύ, απ' αυτό που βλέπω, έκανες αυτό που έπρεπε με το χώμα, έστω κι αν η πλατούλα σου επιστρατεύθηκε δεόντως...
Το περιβάλλον, όμως φίλε μου, φοβάμαι οτι είναι πολύ δύστροπο κι εξηγούμαι(εφ' όσον βέβαια μαντεύω σωστά).
1. Όχι και πολύ καλή επιλογή κατεύθυνσης. Νότος και ξερό ψωμί.
2. Το συγκεκριμένο μέρος έχει πολύ υγρασία, ιδιαίτερα όταν ο ήλιος βγαίνει χαμηλά, βλέπε Σεπτέμβρη.
3. Στη συγκεκριμένη πλαγιά η βλάστηση είναι παραπάνω από πλούσια, που σημαίνει ξανά περίσσια υγρασία και πολύ πανίδα επίσης.
Και φυσικά κάτι που θεωρώ απαραίτητο είναι η πολύ συχνή επιθεώρηση, όπως και προληπτικά ραντίσματα στον γύρω χώρο(βιολογικά ή χημικά).
Στην τελική, πάντως, εάν το έξω γίνει σωστά, το μέσα απορρίπτεται ασυζητητί. Για να μην αναφέρω και την απόδοση...
Υ.Γ. Δεν σου τα λέω αυτά γιατί δεν ξέρεις,είδα και πέρυσι ή πρόπερσι το καμάρι σου, SSH αν θυμάμαι καλά...
Απλά έχω μια υποψία οτι γνωρίζω το περιβάλλον γενικότερα, άσε που είμαστε και σχετικά συμπάσχοντες, στη μούχλα τουλάχιστον, μέχρι που να σου συστηθεί και ο Βοτρύτης και κάποια άλλα "μυστήρια".
Από την άλλη πάλι, έχω δει φυτά παρατημένα(εννοείται να ποτίζονται) και νά'ναι κούκλες και νταρντάνες...
Ρε συ Τζότζο, εσύ ξεπέρασες και τον όφι με τόσα g!
400 g συνολικά με την αβαρία αυτή, εγώ θα ήμουν σούπερ-ντούπερ.
Ξερά εννοείς φαντάζομαι...
Εν τω μεταξύ κάνει τίποτα αυτή η φάση με τα μπουκάλια; Σαν πολύ λίγο δεν είναι το νερό;
Για δώσε καμιά λεπτομέρεια...
" kai auta me sardeles,mouxla kai poly skato!"
Μαλακίες είναι αυτά, Miller και ξερό ψωμί , δικέ μου