What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

flowering A.M.S+8 Miles High+G13xHaze+Afgan

Status
Not open for further replies.
G

growcase

Ori eu sunt nebun, ori mi se pare ca toate plantele tale sunt la fel :)))
EDIT: in afara de G13 ala

ganjamind

Member
:thank you: all
@grow-case: ai dreptate man..aceeasi planta insa fotografiata din unghiuri diferite...
shit...credeam ca reusesc sa va pacalesc....:D

G

growcase

ok ok, my bad :whistling: m-am uitat la primele poze in prima pagina...:D Difera.. :bump:

sznake

jarhead
ganjamind, mega-tare, tot respectul!

Un singur lucru: vezi sa nu recoltezi devreme frate. Nu e corecta regula aia cu 35% pistili maronii. S-a dezbatut problema asta pe forumul in engleza.

Regula corecta de recoltare este urmatoarea:

- vrei high mai cerebral, mai energizant (risk un pic mai mare de whitey, panica)? --> recolteaza cand tricomii sunt majoritatea laptosi

- vrei un pic mai mult body (stone), mai multa aroma si efect mai relaxant (mai putina agitatie, dar cu posibil somnic dupa) ? --> recolteaza cand ~20% din tricomi sunt "amber" (de culoare chihlimbarului, ma rog, maronii-roscati...)

Culoarea pistililor poti sa o ignori, nu e un indicator bun pentru concentratia/echilibrul canabinoizilor din planta. Depinzand de genetica, unele plante continua sa produca pistili albi chiar si cand tricomii is amber majoritatea. Regula cu pistilii e doar asa, orientativa: daca vrei high taie cand ai 50% pistili maro (dar in nici un caz 35%...) si daca vrei stone taie cand 70% - 100% is maro..

Oricum, cea mai corecta e regula cu tricomii.

Multa bafta!

ganjamind

Member
@Sznake mersi man.
O sa fac un efort si voi cumpara la salariu un microscop pentru a da curs metodei promovate de tine.
Eu recoltam cand peste 50% din tricomi erau maronii...
Intradevar gandesc acum ca era cea mai neprofesionala metoda dar...in lipsa altor posibilitati...

Tnx a lot!

dalin

Member
@Sznake mersi man.
O sa fac un efort si voi cumpara la salariu un microscop pentru a da curs metodei promovate de tine.
Eu recoltam cand peste 50% din tricomi erau maronii...
Intradevar gandesc acum ca era cea mai neprofesionala metoda dar...in lipsa altor posibilitati...

Tnx a lot!
gasesti la 40 de lei chinezarie cu led!are 30x am si io acasa e foarte bun.dute pe la europa sau librarii care au microscoape ptr copii

SmokingWeed

Member
Scuze ca intreb , dar am un G13 de 14 zile si numai vreau sa le tin in casa .. pot sa o pun outdoor intr`un ghiveci imens ? Are ceva ? O afecteaza cu ceva ca ii schimb mediu ?

ganjamind

Member
o afecteaza temperatura in timpul noptii, daca la tine sunt peste 10 grade noaptea este ok insa nu cred.....
Mai asteapta 2 saptamani macar ca sa fii sigur.
Eu nu am un G13 veritabil ,acesta este un cross...esti norocos daca ai G13 original....

MJgrow

Active member
poti sa il pui afara daca stai intr-o zona de campie. chiar o sa ii priasca mult mai bine decat in casa sau in box :) Zilele astea orcum e super cald asa ca nu ai nimic de pierdut :)

Ai sa simti diferenta.

sznake

jarhead
Nu-ti trebuie microscop daca ai un aparat foto bun (cu obiectiv mai mare). Faci cateva macro-uri, dai zoom, si ar trebui sa se vada destul de bine.

Daca ai ochi buni si ai rabdare sa te chiorasti un pic la buzi, se vede si cu o lupa, nu iti trebuie microscop.

Eu ma uit cu ochiul liber, cu buzii aproape de o sursa de lumina si disting destul de bine culoarea tricomilor. Dar eu am mancat multi morcovi cand eram mic :D, imi placeau la nebunie.

dalin

Member
Eu ma uit cu ochiul liber, cu buzii aproape de o sursa de lumina si disting destul de bine culoarea tricomilor. Dar eu am mancat multi morcovi cand eram mic :D, imi placeau la nebunie.[/quote]
si eu snake dar i-am stricat cu vodka si tuica

ganjamind

Member
Un nou update...
A.M.S
Am mai taiat cateva ramurele secundare la care nu ajungea lumina,mugurii par a se dezvolta ok cu o cantitate serioasa de rasina.

Attachments

• A.M.S.3.jpg
    A.M.S.3.jpg
    115.6 KB · Views: 42
  • A.M.S.3..jpg
    A.M.S.3..jpg
    105.9 KB · Views: 33
  • A.M.S.3...jpg
    A.M.S.3...jpg
    83.6 KB · Views: 27
  • A.M.S.3.....jpg
    A.M.S.3.....jpg
    80.7 KB · Views: 29

ganjamind

Member
8 Miles High...
Pana acum pot spune ca acesta este cel mai frumos specimen crescut vreodata...
Asemenea ca si la A.M.S am facut o inspectie generala si am taiat tot ce nu era la locul lui...respectiv ramurele ce nu faceau decat sa consume energie fara a produce buzzi.

Attachments

• 8 Miles High.3.....jpg
    8 Miles High.3.....jpg
    79.6 KB · Views: 29
  • 8 Miles High.3....jpg
    8 Miles High.3....jpg
    89.5 KB · Views: 25
  • 8 Miles High.3..jpg
    8 Miles High.3..jpg
    128.8 KB · Views: 25
  • 8 Miles High.3.jpg
    8 Miles High.3.jpg
    106.1 KB · Views: 30

ganjamind

Member
G13xHaze
Acesta se dezvolta ok insa sunt foarte curios cum va evolua in continuare...
Sa lungit foarte mult si este mai inalt ca toate celelalte plante...

Attachments

• DSCN0040
    DSCN0040
    37.7 KB · Views: 51
  • G13XHaze.2..jpg
    G13XHaze.2..jpg
    79.2 KB · Views: 29
  • G13XHaze.2...jpg
    G13XHaze.2...jpg
    60.1 KB · Views: 26

ganjamind

Member
Afgan.
Se dezvolta ok,sunt multumit de specimenul acesta.

Attachments

• Mazar.3.jpg
    Mazar.3.jpg
    98.3 KB · Views: 32
  • Mazar.3..jpg
    Mazar.3..jpg
    107.3 KB · Views: 36
  • Mazar.3...jpg
    Mazar.3...jpg
    92.3 KB · Views: 30
  • Mazar.3....jpg
    Mazar.3....jpg