Buna seara,
revin cu un scurt rezumat avand in vedere ca astazi au implinit 35 zile. ( 5 weeks)
Temperatura se mentine in jur de ~25°C iar Umiditatea 50%
Cele 6 fetite ramase beneficiaze de mai mult spatiu in box, le-am indepartat putin saptamana asta, si cu sarmulitele am reusit sa tin florile mereu cuprinse de lumina, fara a fi acoperite de umbra frunzelor.
Lampa o tin aprinsa la fel ca pana acum 18/6, iar distanta sta in jur de 15-20 cm. ( Inafara de cea din colt care a ajuns aprox la marginea becului. )
Ce parere aveti?
Fertilizzantul pentru flower, de cand ar trebui sa incep sa il folosesc?
revin cu un scurt rezumat avand in vedere ca astazi au implinit 35 zile. ( 5 weeks)
Temperatura se mentine in jur de ~25°C iar Umiditatea 50%
Cele 6 fetite ramase beneficiaze de mai mult spatiu in box, le-am indepartat putin saptamana asta, si cu sarmulitele am reusit sa tin florile mereu cuprinse de lumina, fara a fi acoperite de umbra frunzelor.
Lampa o tin aprinsa la fel ca pana acum 18/6, iar distanta sta in jur de 15-20 cm. ( Inafara de cea din colt care a ajuns aprox la marginea becului. )
Ce parere aveti?
Fertilizzantul pentru flower, de cand ar trebui sa incep sa il folosesc?
Ai dreptate!eu n-as folosi hermie de la ghs sa mai fac si seminte cu ei.. ca si cum te-ai impusca in cap pentru ca te doare putin (capul).
get real beans if you want to make seeds.
.