Master of Plant
Member
Пич, евала за темата, но дали наистина е полезна за хората или просто ти искаш да се покажеш колко си знаещ. Като правиш такава тема, редно е да запознаеш и хората с евентуалните рискове. Ще вземе утре някой 17годишен да си прави фем. семки и ще направи някоя беля със здравето си. Редно е да предупредиш и да кажеш при злополука как да действат хората и какви рискове зе здравето има.
Другото което искам да кажа е че съм скептично настроен дали ще излезе нещо. Можеш да направиш фем. семки, но дали си способен да ги стабилизираш и да стане нещо добро от тях после. Сега да не кажеш че защитавам сийбанките, не, аз съм против феминизираните семки. Никой сериозен гроуър не се занимава с такива глупости.
Успех на всички гроуъри
Другото което искам да кажа е че съм скептично настроен дали ще излезе нещо. Можеш да направиш фем. семки, но дали си способен да ги стабилизираш и да стане нещо добро от тях после. Сега да не кажеш че защитавам сийбанките, не, аз съм против феминизираните семки. Никой сериозен гроуър не се занимава с такива глупости.
Успех на всички гроуъри