ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
exploziv o intrebare , e safe sa cumperi dupa ebay ? ma refer la grow box si tot ce trebuie ! ca acum am citit despre magazinele de grow din buc ca`s monitorizate si ele si clientii care intra si ies ... sau dak poti sa`mi recomanzi un site de unde as putea sa cumpar un grow box
imi poti recomanda un site , normal k nimeni nu ar vrea sa aibe probleme la vama cu coletu , am gasit si pe ebay produse din europa si am zis k poate e mai safe asa si nu o sa am nici o problema ...
Pai daca sunt din europa e ok. Numai vezi sa nu fie fakeuri din china. Site nu iti pot recomanda ca nu e voie, daca cauti growshop europe ar trebui sa gasesti cateva variante..
nu gasesti. gasesti in schimb vopsea alba mata. apropo, folia aia la care te uitai tu oricum trebuia sa cumperi toata rola. asa ca uita-te mai atent pe viitor, ca banuiesc ca nu iti trebuie 75 mp sau cat are rola aia.
da am vazut k are mult ... ma gandeam sa`mi fac ceva gen grow tent adica sa pot sat montez si demontez ... am gasit ### 90/50/160 340ron si cred ca e mult mai convenabil sal cumpar asa ... plus de asta nu as vrea ceva fix gen dulap sau etc ... si ma gandeam ori sa fac comanda de la ei cu nume fictiv sau sa ma duc la magazin direct sa iau ... cu toate k as fi vrut sa iau online mai multe chestii din ue dar nu pot sa`mi fac card ... asa ca sunt in dubii si nu stiu ce sa fac ...
daca tot iei tent ia macar de 1 mp si inaltime 2 m. altfel dai banii degeaba. poti comanda online daca te decizi sa faci comanda folie speciala pt growroom daca te decizi sa ti-l faci tu. n-ai un amic cu card sa te ajute?
nop nam nici un preten cu card nu folosim ) era bine dak avea vreunu , o sami iau grow tent`ul si sistemu de lumina , ventilatia am gasito mai ieftina la dedeman tent`ul si cu lumina ma duce undeva la 12 13 mil ... o sa pun o lista aici
mam hotarat o sa`l fac eu pentru ca un grow tent(100/100/200) ajunge undeva la 550ROn si daca il fac ma ajunge undeva la 300ron
lumina : pret 778ron
Kit lampa cu sodiu complet HPS 400w crestere si inflorire pentru 1mp cuprinde :
- Un balast Sunmaster Digital Dimmable 250w/400w/600w
- O lampa horticola Sunmaster HPS crestere si inflorire 400w
- Reflector standard martelat v2 50cm
ventilatie :
extractorul lam gasit la dedeman parca undeva la 150 160 ron tubulatura si restu tot de acolo o sa le iau si sper sa nu depasesc 1000ron
si inca o intreabre exploziv , ar avea ceva daca cadrul la grow il fac din tevi PVC groase ? sau sal fac din tive metalice ? o teava metalica e undeva la 20ro 200cm/2mm
invelitu asta imi da batai de cap ... ### nust care acum ... :| nam folosit niciodata deci nu stiu :-??ma gandesc sa fac o husa pe interior folie si exterior ceva gen prelata ...
explosiv ce gen de nutrienti sa iau ? am gasit minerali , organici , hydro/aero , cocos :-?? habar nam aici is in pom ) am vrut sa iau de la magazin dar mi sa parut ceva dubios si nu am vrut sa mai stau sa cer etc ...
ti-am zis pe prima pagina ca nici nu mai stiu ce nutrienti mai exista pe piata.. n-am cum sa te ajut sa alegi nutrientii, nici eu n-as stii ce sa aleg.
ca marca is multe margi ma refer la tipuri de nutrienti ca am vazut ca sunt organici , minerali , hydro/aero .... citisem pe undeva k e greu sa cresti organic ...
pai hydro sau aero nu iti trebuie sigur, ca banuiesc ca o sa cresti in sol. daca mergi pe organici sau minerali e alegerea ta. trebuie sa mai stii ca organic la sticla nu e de fapt organic. Acei nutrienti sunt pasteurizati pentru a putea fi stocati in bidon. O denumire mai buna ar fi nutrienti "din surse organice". diferenta e ca la cei "organici" planta reactioneaza mai greu, pe cand cei minerali sunt disponibili din prima clipa, odata pusi in sol.
poate fi putin mai greu pentru in incepator sa corecteze deficientele, deoarece de obicei apar mai tarziu si mai intens, in acelasi timp riscul de overfert e mai mic deoarece nu devin toti disponibili in acelasi timp. dar, in general cand se vorbeste despre organic ca ar fi mai greu, este vorba de organic 100%, asa numitul "recycled organic living soil", pe scurt "ROLS". acolo trebuie mai multe cunostinte si experienta pentru a asigura plantei tot ce ii trebuie.