What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Ezt szívtam ma/most

Son of Soil

Member
Kitalaltam egy jatekot. Az alabbi kepen szerepel 6 fajta, mindegyiket a foliabol szedtem iden osszel. A neveket kitakartam, helyukre szamok kerultek. A kerdesem az, hogy melyik szam melyik fajtahoz tartozik? Jovo pentekig lehet tippelni, utana megmondom a megoldast, aki kitalalja, az kap meglepetes csomagot. :D

A fajtak abc sorrendben:

- Critical Mass
- Durban Poison
- Erdpurt
- Maple Leaf
- Northern Light
- Skunk

A bugak:

View Image

1. az Béla
2. talán Béla
3. biztos, hogy Béla
4. lehet Béla is akár
5. egyértelműen Béla
6. ez Béla lesz, nagyon Bélás
7. na ez 100%, hogy Béla
8. nem vagyok biztos, hogy Béla

Ha nyertem a Teve u. 4-6-ba kérem a csomagot.

Son of Soil

Member
Minek kéred a csomagot a BKV székházhoz?:):):)
A melóhelyen többet vagyok, mint otthon. :D

Én ezt a torz cuccot tolom ma.

attachment.php

Attachments

• es01.jpg
    es01.jpg
    75.4 KB · Views: 40

what_can_there

Well-known member
Jaj, majdnem elfelejtettem a kis jatekunkat. :D A megoldas a kovetkezo volt:

1. Erdpurt
2. Northern Light
3. Critical Mass
4. Skunk
5. Durban Poison
6. Maple Leaf

Ezzel a nyertes Off/On, mivel o tippelt a legkozelebb, 4-et eltalalt a 6-bol. Mindenkinek kosz a probalkozast, a vigaszdijat Son of Soil kapja, rajta latszott, hogy nagyon igyekezett.

Off/On

Member
Jaj, majdnem elfelejtettem a kis jatekunkat. :D A megoldas a kovetkezo volt:

1. Erdpurt
2. Northern Light
3. Critical Mass
4. Skunk
5. Durban Poison
6. Maple Leaf

Ezzel a nyertes Off/On, mivel o tippelt a legkozelebb, 4-et eltalalt a 6-bol. Mindenkinek kosz a probalkozast, a vigaszdijat Son of Soil kapja, rajta latszott, hogy nagyon igyekezett.

:woohoo::dance013::woohoo:
Elég jól indul az évem.:laughing: Így kéne mindig.

JA BUÉK Mindenkinek.

Last edited:
M

Mackosajt

Gratulalok Offon. Kar, hogy a forum nagyon lekicsinyiti a kepet. Mondjuk elobe jobb, illata akar csak Isten v@ginaja :D

Attachments

• IMAG0011.jpg
    IMAG0011.jpg
    51.2 KB · Views: 40

Dapk

Active member
Veteran
Gratulalok Offon. Kar, hogy a forum nagyon lekicsinyiti a kepet. Mondjuk elobe jobb, illata akar csak Isten v@ginaja :D
Mr Nice-os Mango haze? Ha igen írnál róla a kedvemért pár sort ide vagy a review-ba -régóta szemezek vele
Előre is köszi

M

Mackosajt

Mr Nice-os Mango haze? Ha igen írnál róla a kedvemért pár sort ide vagy a review-ba -régóta szemezek vele
Előre is köszi
Sajnos nem sajat termesztesu, igy nem tudom, de nagyon jo fele. Kellemes fust, iz, szerintem ez 10/10. Nagyon fullos kis sativa.