what_can_there
Well-known member
Az nyer aki jol talalja el, ha nem lesz telitalalat, akkor pedig az nyer, aki a legkozelebb van hozza.
Kitalaltam egy jatekot. Az alabbi kepen szerepel 6 fajta, mindegyiket a foliabol szedtem iden osszel. A neveket kitakartam, helyukre szamok kerultek. A kerdesem az, hogy melyik szam melyik fajtahoz tartozik? Jovo pentekig lehet tippelni, utana megmondom a megoldast, aki kitalalja, az kap meglepetes csomagot.
A fajtak abc sorrendben:
- Critical Mass
- Durban Poison
- Erdpurt
- Maple Leaf
- Northern Light
- Skunk
A bugak:
View Image
A melóhelyen többet vagyok, mint otthon.Minek kéred a csomagot a BKV székházhoz?
A wcben kapod el egy menetre csak? Te szívtelen dög...nekik is vannak ám érzéseik!Nahja. A csíkszem elsimítja az arcéleket. Főleg ha piával kevered. Egy viziló is szexi lesz csak hazavinni ne kelljen
Az nyer aki jol talalja el, ha nem lesz telitalalat, akkor pedig az nyer, aki a legkozelebb van hozza.
Jövő péntek.és ez mikor derűl ki?
Jaj, majdnem elfelejtettem a kis jatekunkat. A megoldas a kovetkezo volt:
1. Erdpurt
2. Northern Light
3. Critical Mass
4. Skunk
5. Durban Poison
6. Maple Leaf
Ezzel a nyertes Off/On, mivel o tippelt a legkozelebb, 4-et eltalalt a 6-bol. Mindenkinek kosz a probalkozast, a vigaszdijat Son of Soil kapja, rajta latszott, hogy nagyon igyekezett.
Mr Nice-os Mango haze? Ha igen írnál róla a kedvemért pár sort ide vagy a review-ba -régóta szemezek veleGratulalok Offon. Kar, hogy a forum nagyon lekicsinyiti a kepet. Mondjuk elobe jobb, illata akar csak Isten v@ginaja
Sajnos nem sajat termesztesu, igy nem tudom, de nagyon jo fele. Kellemes fust, iz, szerintem ez 10/10. Nagyon fullos kis sativa.Mr Nice-os Mango haze? Ha igen írnál róla a kedvemért pár sort ide vagy a review-ba -régóta szemezek vele
Előre is köszi