As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Не е ниско влажността е следната през вегетация...75% през цъфтеж 50%...но е много относително...има сортове с изключително висока устойчивост на влага а.к.а mold resistance...така,че смело напред а като имаш климатик много много не трябва да се сменя въздухът щото няма да има ефект от климатика. Та казваш сортът е.....?
Сорта е- някво сладко пишеше на плика.За мен са си Бритни , Дженифър , и т.н.Поникнаха 7.Заякват на джама още..Довършвам шпакловките и ги слагам "в къщи"
Някой пробвал ли е да отреже клонинги от мъжко и женско по това време,с идеята женското да се опраши? И дали ,ще има успеваемост в случая?.....
Дали семките,ще са витални като родителите?
Хм аз малко не мога да вдяна....още ми се спи но да кажа само почти винаги ,когато се опитвам да вкореня мъжки клонинг,който има топки от високата влага ми изгниват за дни!!!!
здравейте !
имам едно питане , донесoха ми 2 сорта от канада но за единия немога да намеря инфо
казва се ( nuken ) ,а другя е всеизвесния O.G.kush
моля ви ако някой има инфо или линк да помогне
Е просвети ни и нас да видим за кво иде реч....а иначе така като казваш OG Kush е доста общо...толкова много версии има.....кой ги е брийдвал семките знаеш ли?
Дали не са на Dr.Greenthumb?
Здравеите,аз преска4ам също и в този форум ама вярно малко се пише тук. А на протеста не бях,защото времето стана мга гадно. Дали се е състоял вобще,нищо не дадоха по новините?