What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Една "тъпа" тема

Billy Bones

Active member
Тои си е добре,кво зна4ение кои ще е. ВИЕ се дръжте прили4но и няма да има проблем:)

:smoke: Друго си е с жена наоколо! Отпушва страстите...... Айде, аз ще ходя да завия една солета!

pl0vdiv

New member
И да попитам(ако изобщо може да се обясни накратко) какво е "стабилизирането" всъщност? например ако този микс го опраша с мъжки такъв микс тогава какво става?

Здравейте на всички, след доста време откакто се режестрирах и аз реших да пиша,виждам че тука има познати имена,което може само да ме радва .
wave.gif

И говорейки за собствени кросове,в момента експериментирам с X на Chemdawg DD x Blueberry.От 15 семена,2 бяха женски и само една без деформации.
От 13-те мъжки селектирах най-здравия и най миризливия с надежда за повече Chem гени.
chin.gif

Та на въпроса,изменя ли се или се стабилизира генетиката на растението с тази техника,така че следващите семена произведейни от този крос да излизат всички c еднакви гени ?

По-здрави

_Ina_

Active member
Veteran
Знаеш ли,и на мен като 4е ли ми излизат доста много мъжки. Някъде пове4е от половината до момента,а ми останаха още само 6 семки от моя микс. Добре 4е излезе и жена,сега 4акам още две да разбера. Каква би могла да е при4ината за толкова много мъжкари? Ина4е са красавци,дебели,яки хаха но на мен ми трябва само един за опрашване:) всъщност ве4е опрѝаших с него една Ванила къш,една ЛА Конф и един Мазар. Скоро ще опраша и с неговия собствен вид,но защо толкова много мъжки се полу4ават от това миксиране?! едва ли е слу4аино и от 15 13 да са мъжки!:)

focktor

Member
Защото полена от мъжките ,който си гледала не е добър,не си обръщала внимание на мъжкарите.Те също искат глезене,те не са просто предмет за оплождане ;)
Давай им малко повече пространство и не ги пренебрегвай :) Абе като мажете са,гъделичкай ги ,и те имат нужда :)

_Ina_

Active member
Veteran
хаха,мъжкия си беше идеален,голям хубавец без никакви дефекти. дали пък не е бил прекалено мъжки и хубав:) такъв беше,4е ме хвана яд 4е е мъж:)

P

piankata

Треволюция братя и сестри :laughing:
Бях забравил кво е да се накозиш рано сутринта :laughing:
:dance013:

E

EverLast

Треволюция...харесва ми как звучи! :bump: Оп стана 3 часа време е за треволюция 2- презареждане :laughing:

focktor

Member
На полеви условия съм,и нямам уреди с мене.Идея колко трябва да е ph-то на дестилираната вода на химакс?....

Edit: Нямерих някакъв стар тестер на който срока му е до 2008ма.Избледняло е се вижда това: DSC00084.jpg

P

piankata

Някой има ли следния проблем..----Като мине "бранния ден:laughing:" и затвориш бурканите след ден два ако не ги изкараш на въздух/главите/ да започнат да миришат на амоняк /мръсен кенеф в заведение/. Дали е от преторяване с изкуствени торове...:thank you: И как се решава проблема???

yoss33

Well-known member
Veteran
Много рано ги затваряш в бурканите май.... и почват да гният (много бактерии)...