What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Една "тъпа" тема

obione

Active member
Да е за маика става въпрос, но все пак идеята ми допада и ще се получи хубав храст. И с малко фим после може да стане интерсно. Като цяло тази година искам по отдоло/отрано да режа за да се заформят по големи храсталаци, не искам пак "cocktail glass shape" ако ме разбираш...

О1

jhook

Member
Да е за маика става въпрос, но все пак идеята ми допада и ще се получи хубав храст. И с малко фим после може да стане интерсно. Като цяло тази година искам по отдоло/отрано да режа за да се заформят по големи храсталаци, не искам пак "cocktail glass shape" ако ме разбираш...

О1
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=176377
ето в тази тема има пълно инфо за бонзай майки!
идеята при тях е много майки в малко помещение и всяка да дава от 15 до 30 клонинга зависи............:comfort:на всеки
15 дни

gwan

Member
благодаря за инфо-то момчета.

първото фото:микс*скунк+нашенка(чиста органика под сънчо в цъфтеж).да не забравяме че последните дни няма почти слънце(облачно-гадост).
второто фото:скунк№1(във вег. органика...след ден-10 в цъфтеж на купешки тор).
и двете са с един и същи стаж в цъфтежа,около 20-дни.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    88.9 KB · Views: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    115 KB · Views: 28

_Ina_

Active member
Veteran
jhook: Зна4и е яка Ванилата,а? Моита върви с пълна пара:) А забелязал ли си как мирише като е към средата на цъфтежа?! Отвратително,вобще не на трева,а на неизмити тави от свинско със зеле хаха кефи ме! или на някво отровно растение от боклу4арника:) Много е интересно.

jhook

Member
jhook: Зна4и е яка Ванилата,а? Моита върви с пълна пара:) А забелязал ли си как мирише като е към средата на цъфтежа?! Отвратително,вобще не на трева,а на неизмити тави от свинско със зеле хаха кефи ме! или на някво отровно растение от боклу4арника:) Много е интересно.
ненене
ти не гледаш ванила къш !!!
то си мирише на ванилия яко още от началото на цъфтежа, в момента на образуването на пъпки почва да смарди:comfort:

незнам какво са ти набутали:artist:

E

EverLast

Аз ще се включа за темата с топинга и бонзая след малко,че сега тъкмо бодвам няколко X-15 семки в кофички. :blowbubbles:

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=115377&highlight=topping

Тук е цялата информация която ти трябва (;
Много е полезна. Аз запоследно опитвах FIM.
Всичките пъти ми се получи мн добре, по 4+ върха.
След това LST и избухват.

Даже сега виждам, че е доубогатена трябва пак да я разгледам (;

gwan

Member
EverLast:надявам се да направиш тема,за X15-ките,а ако не ти се занимава дай малко повечко инфо за тези зверчета.

g0vnaa:много сериозна тема,вече от часове я чета,видях че и ти си деен учасник там,тази идея която предложи за вкореняването чрез листата успоредно на основните корени,проработи ли??

E

EverLast

Х-15 е известният сорт пъпеши Хибрид-15 не е канабис. Относно топирането може да се каже толкова много....говорим за майка така ли? Щом е майка да знаеш,че крайната форма на растението се влияе и от самата структура на растението...добра майка не става лесно и бързо да знаеш. Относно топиране при гледане...май FIM е една upgrade алтернатива...но пак зависи от мн мн неща а освен не всяко растение обича такива манипулации и вместо увеличаване на добива ще постигнем точно обратния ефект-пробвал съм го на различни сортове и се убедих,че е така. Основен недостатък на технологичния процес е:::::
забавяне и пак забвяне и пак забавяне.......не се препоръчва за хора живеещи на бързи обороти :laughing:

gwan

Member
благодарности,бате...много си прав(знаех си, че наблягаш на логиката в отглеждането..РЕСПЕКТ)!на ония микс(обикновено всяка година си правя"опитно зайче") направих точно така, както е в клипа на obione:защото не ми се занимава с майки(макар и клипа да е за майки)!просто исках един по-подреден и спретнат бокс(увеличение на добива чрез манипулация,а не чрез увеличение на бройката--химера*хахаха),абсолютен диктат.обаче май зависи от 1002 фактора..!хахаха пъпеши а..???абе човек, това е "профисионално изкривяване" ...аз да си питам пък,нали знаеш с питане и до Константинопол се стига..хахахаха..

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    75.9 KB · Views: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    107.3 KB · Views: 26

gwan

Member
тук смешното е че,до колкото мога да схвана.темата на предаването е за "хора с говорни дефекти" и вместо да прояви разбиране(политическа коректност) ,водещия получава "смешна криза" вероятно след някоя бясна сатива(точно такава сатива си търся)? и се смее на потърпевшите с такава интензивност,че няма как да не се побъркаш от смях...! холанд си е холанд велика нация според мен,там до такава степен е развито гражданското общество,че за тях би звучало абсурдно,някакви си депутати(крадливи-хрантутници) да ни казват какво е добре или не е добре за "простия народ" под претекста че народа е супер кух и някой трябва да му каже как да живее,лицемериеее...айде че пак се вбесих...

yoss33

Well-known member
Veteran
между другото, това е "скеч" от комедийно шоу :) и е класика в жанра :)

gwan

Member
не братле,това си е баш реално предавaне,като в това издание или епизод.разискват проблемите на хората с говорни дефекти,и когато единия от учасниците който е и с говорен дефект започва разказа си,точно тогава водещия на шоуто чувайки пискливия гласец на горкия човечец ,избухва в смях от който излизане няма..а вече тази част или отрязък от това холанско ток-шоу ,се превръща в топ хит видео в многобройните предавания,тип господари на ефира.

gwan

Member
Das ist die 1 Minute längere Version des Videos von dem dem TV Moderator aus Holland oder Belgien, der sich über seine kranken Gäste schlapp lacht!
в превод това е едно минутен отрязък от холанско тв-шоу,тук е казано от холанско или белгийско но истината е че това е фламандски,така наричат белгийците който живеят във фламандската част на белгия ХОЛАНДСКИЯТ ЕЗИК,,,.
и моля те не с този назидателен тон...все пак с това си вадя хляба....!

И СИ Е БАШ ТОК-ШОУ.

focktor

Member
Няма да спора за другото.Само ,ще ти кажа ,че това не е холадски език.Или поне тия не го приказват като холанд.Живях там 4 години.Ама знам ли може тия да са някакви модерно говорящи...
Имам в предвид ,диалекта.

Latest posts

Latest posts