ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
- Mislu sem probat kakega haza. trenutno mi najbolj diši Mr. Nice mango haze. Ali ma kdo kaj izkušenj z hazi. A se jih splača po 4 do 5 mesecev čakat , da dozorijo?
Malo spregovorite, kaj se vem kaj peče v pečici. Me zelo zanima. Osebno sem mnenja, da je moj pridelek, bistveno boljši od tistega,ki dobiš na ulici, hkrati pa vem, da se ga da še bistveno izboljšat.
Nosoroga, ki je trenutno u pečici, je sigurno ena močnejših stvari, ki sem jo zadnje čase probal, sam sem se ga hiter naveličal (premočna).
c99, morte sprobat (diši še lepš kokr zgleda).
Drgač pa itk tist sranje k se prodaja pr ns ni pol kurca vredn, pa še drago se pro0daja. Tud če dobiš nek hud skunk se ne more primerjat s tem kar sam pridelaš.
tole je black domina (verjetno bo harvest cez ene 3 tedne).najraj bi probu kksno super silver haze,tole k mas ti al pa kej podobnga sam k je tole moj zadnji grow za nedolocen cas.doma scene, skoz mi to naprej mecejo tko da morm mal prekint.k se vrnem bo najprej dc v igri,upam da pod novo serijo ledic pol pa res ssh (najbrz)