What's new

DLOC|T5 silent grow

D

DLOC

elo :)
Zdjecie jak poszly do ziemi, wyszly trzy z 4/
picture.php

Tajemniczy osobnik ktory wykielkowal i bedzie w parze z z reszta bandy :D
picture.php

Razem (c99 Pierwszy dzien 22/11/2014 12/12)
picture.php

Pozdrawiam

D

DLOC

Witam, a wiec byly podlewane sama woda do tej pory.Dzisiaj dostaly dawke HESI root complex z obnizonym PH.

picture.php

picture.php

picture.php

Peace:biggrin:

C

canna_brotha

a zamiast tego ripena- topmax nie lepszy ?:))
bardzo fajny projekcik! cieszy oko jak sensi rośnie i cieszy oko.. peace

ironCELL

ironRULES
Veteran
Ja bym dał jeszcze bliżej ten panel z rurami. Z tego co widzę to czasowo lecimy podobnie. Pozdrowienia i powodzenia.

One love,
peace

D

DLOC

:wave:hey hey kochani
canna_brotha - napewno lepszy top max bo topy to to co najbardziej kochamy :D, mam pomysl zeby uzyc obydwoch chociaz ripen niezle grzeje po tych naszych topach :D

ironCELL - Przewod od wentylatora mieszajacego nie dostanie dalej i lampa na taka odleglosc jest.Nie ma tego zlego na co wyjdzie pozniej bo jak sie wyciagna nie zaszkodzi im przy treningu a ja bez LST nie ruszam sie nawet do WC hehe , fajnie ze tez zaczynasz grow, powodzenia zycze BRO!!:tiphat:

ironCELL

ironRULES
Veteran
W sumie fakt. Miejsca do góry masz aż naddto. Przybliżać planty do światła nie zawsze trzeba światłem nieraz można podnieść doniczki. Co do ripena to ja nienawidzę posmaku po nim i zawsze go wyczuwam nawet jak ktoś dobrze wypłucze samą wodą na koniec. Ale spoko wspomniałem o tym tak przy okazji to moja subiektywna ocena.

Edit:
O tym świetle bliżej napisałem też dlatego, że podobno gdy rośliny się wyciągają w tym okresie wzrostu to nie jest najlepiej. Maluszki powinny głównie być skupione na budowie bryły korzeniowej i rozrastaniu na bok w liście.

One Love,
peace

Last edited:
D

DLOC

Update 15 days 12/12
Dostaly dawke biobizz z tabeli
Super vit
picture.php

c99
picture.php

Pineberry
picture.php

D

DLOC

|Up day after ...
LST trenning in progress..

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pineberry
picture.php

Jak widac zbiornik parowy dodalem i znacznie sie polepszylo gdzies o 10 % wilgotnosci i o 2 stopnie na termometrze heh

Peaced

D

DLOC

Musze przyznac ze C99 rosnie z duzym wigorem, widac ze nadasje sie wspaniale na indoor i 12 godziny od poczatku istnienia:D
Zaczely pokazywac preflowery zenskie
picture.php

picture.php

One Hour of Reggae Roots songs 2
http://youtu.be/-mlnPGS7omI
Peace

D

DLOC

Trzeba przyznac ze polubilem C99 i bede robic krzyzowke jeszcze nie zdradze z czym :D od poczatku uprawy zero problemow z zapachem, doslownie nie wydziela zapachu , jeszcze zobacyzmy jak do konca bedzie, za to Pineberry(cos jak kawa) od poczatku tak smierdziala ze za wszystkie hehe ale teraz przestala jak zaczela kwitnac, super cicha uprawa a jednak jest mozliwe jak sie chce :)

ironCELL

ironRULES
Veteran
Bardzo fajnie rośnie. Brakuje u mnie mocnej satiwy a u Ciebie widzę tylko jedną mostly indica. Jednak ten panel to widzę, że najlepiej by się sprawdził na sadzonki :). Nie obrażaj się na mnie za to stwierdzenie ale jak widzę tyle miejsca na zieleń to coś mnie w środku skręca ;), hehe. Powodzenia dalej.

One love,
peace

P.S.
Wiem, wiem nie tylko na sadzonki :)
picture.php

w takim razie co? Za krótki weg? Czy może jednak za daleko to światło...

Last edited:
D

DLOC

Siemja :D

ironcell byly od poczatku od 12 na 12 a wiec dlatego tkaie przykurcze hehe

UPDATE 42days 12/12

c99
picture.php

..
picture.php

RAZEM
picture.php

:laughing:

D

DLOC

I found some buds( almost in 4 trees ) where are going to make beans.I think pollen was inside fan and this is SOUR60 male.

One of them
S60xC99
picture.php

D

DLOC

:)Waiting for delivery :D
I have 150w sodium bulb called SUPER-HPS:D This is brand of one of my local growshop.HEhe I guess MUST be great.
digi_150w.jpg

This is last one of my post in this thread.Happy growing !!!
You should see me on different threads :D Seyouu soonn!!

Last edited: