ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
tak to wygląda na dzisiaj, mam tylko jeden problem, chodzi o to, że powoli wyskakują jakieś drobne niedobory, chociaż leję tak jak tabelka ghe nakazuje, jakieś pomysły?
Liście zmieniają stopniowo kolorek z pięknego żywego zielonego na taki jaśniejszy, lekko podchodzący na żółty, nie mam opcji zrobienia teraz fotki tego, postanowiłem zobaczyć czy to niedobory, ph, może hot spot, po prostu tym razem podam czystą wodę, oraz zmieniłem pozycję doniczki, zobaczymy co z tego wyjdzie, niestety nie mam jak zmierzyć ph gleby, ph wody mierzę przed każdym podlaniem. Ogólnie jak się podoba? Trochę z tym lst się namęczyłem.
Dzięki za odpowiedź zaraz poleci up-date i pokaże o co chodzi. Btw. piękne krzaki!, jakie odmiany? Co do męczenia nad lst, masz rację, to jest przyjemny wysiłek
przepraszam, ale jestem zbakany jak pipa, jakie,s propozycje
? ale sluchajcie tego, patrzymy a tam leży śpiący kolego
ogólnie śpiący jk zawsze po melanżu, ja tutaj z panna bij,ę się o haj aj qiu
WItam, dawno mnie tutaj nie było, ogólnie sprawa wygląda tak:
Dizel ścięty 20 maja, dzisiaj zważyłem, wyszło 16g dobrego tematu. Euforia jeszcze dochodzi, ale myślę, że 3 tygodnie i będzie skończona, do boxa dorzuciłem 14 kwietnia jeszcze 2 shot adrenaline, jednego wyrzuciłem na out po 4 tygodniach w boxie, drugi będzie w boxie do końca.
Fotki:
shot adrenaline: