What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Diamonds Nuggss!!

L

LarryOGkush

כמה מחזורים צריכים לעבור בחיים כדיי להגיע לגראס שנראה ככה..?
הפרחים פה נראים כאילו הגיעו מהחלל החיצון, הגראס נראה חייזרי משהוא!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

בחיים לא יצא לי לראות פרחים כאלה במציאות.. בקושי אפשר לראות ירוק על הפרחים מרוב כמויות אדירות של טריכומות.
פתאום הפרחים של כל הרפואי בארץ נראים לי ממש לא טוב ביחס לאיך שזה נראה.

יש כאן אנשים שהצליחו להוציא בכלל משהוא דומה לזה!?
כמה תאורה צריך לדחוף בשביל להגיע לכזאת כמות של טריכומים, בטח גם צריך סופח לחות רצחני בשביל לחות ממש גבוה, הפרחים ממש נראים לחים כאילו גודלו בלחות גבוה לאורך כל המחזור.

Attachments

• OG Mayster Kut43sh (6).jpg
    OG Mayster Kut43sh (6).jpg
    74.5 KB · Views: 30
  • 09Mr.+Nice+Guy.jpg
    09Mr.+Nice+Guy.jpg
    76.7 KB · Views: 27
  • pineapple express 11.jpg
    pineapple express 11.jpg
    53.3 KB · Views: 28
  • 76Mr. Nice Guy seeds.jpg
    76Mr. Nice Guy seeds.jpg
    57 KB · Views: 34
  • 10170929_607711209321965_3494265003585364948_n.jpg
    10170929_607711209321965_3494265003585364948_n.jpg
    84.4 KB · Views: 25
  • OG Master Kush (3)213123.jpg
    OG Master Kush (3)213123.jpg
    71.4 KB · Views: 29
L

LarryOGkush

חחחחחחחחח, פונזי אני לא חושב שהבנתי על מה הייתה התשובה שלך.

על זה שכן יש כאן אנשים שהצליחו להוציא פרחים כאלה, או על זה שהפרחים נראים מפלצתיים ברמות שכמעט אף מגדל פרטי יכול להגיע?

אני בטוח שבשביל להוציא פרחים כאלה צריך גם ציוד מאוד מאוד יקר :)

יש רמה שיהיה קשה להגיע אליה - אבל ממש לא הרמה שאתה רואה בתמונות.
התמונה השניה היחידה שיוצאת דופן - באמת פרוסטי מאוד - אבל לפי הניסיון שלי הייתי מהמר שהסיבה העיקרית לזה היא גנטיקה ולא רק הגידול.

לא צריך ציוד מטורף בשביל להוציא פרחים כאלה.
גם בארון קטן עם מנורת 600 תוכל להוציא פרחים כאלה פשוט צריך ליצור שם סביבה אופטימלית ולדשן אותן נכון.
למעשה לדעתי בסביבה קטנה וביתית יותר פשוט להגיע לרמה כזאת כי שטח העבודה קטן ואפשר לתקן כל דבר בו כדי להגיע לאופטימליות בלי יותר מדי טרחה וכסף.

הלקח העיקרי שאני יכול לתת פה זה שאין להסתכל על הקנקן אלא לעשן את מה שיש בתוכו - ראיתי המון דברים שנראים ככה ולא היו מרשימים בכלל כשעישנתי אותם

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
חחחחחחחחח, פונזי אני לא חושב שהבנתי על מה הייתה התשובה שלך.

על זה שכן יש כאן אנשים שהצליחו להוציא פרחים כאלה, או על זה שהפרחים נראים מפלצתיים ברמות שכמעט אף מגדל פרטי יכול להגיע?

אני בטוח שבשביל להוציא פרחים כאלה צריך גם ציוד מאוד מאוד יקר :)
כן, אני מגדל כאלו.
אני מכיר הרבה שמגדלים כאלו.

מגדלים פרטיים לרוב מוציאים דברים יותר איכותיים מכל בחינה לעומת מגדלים מסחריים, אני לא יודע למה נראה לך שאחרת.

יש רמה שיהיה קשה להגיע אליה - אבל ממש לא הרמה שאתה רואה בתמונות.
התמונה השניה היחידה שיוצאת דופן - באמת פרוסטי מאוד - אבל לפי הניסיון שלי הייתי מהמר שהסיבה העיקרית לזה היא גנטיקה ולא רק הגידול.

לא צריך ציוד מטורף בשביל להוציא פרחים כאלה.
גם בארון קטן עם מנורת 600 תוכל להוציא פרחים כאלה פשוט צריך ליצור שם סביבה אופטימלית ולדשן אותן נכון.
למעשה לדעתי בסביבה קטנה וביתית יותר פשוט להגיע לרמה כזאת כי שטח העבודה קטן ואפשר לתקן כל דבר בו כדי להגיע לאופטימליות בלי יותר מדי טרחה וכסף.

הלקח העיקרי שאני יכול לתת פה זה שאין להסתכל על הקנקן אלא לעשן את מה שיש בתוכו - ראיתי המון דברים שנראים ככה ולא היו מרשימים בכלל כשעישנתי אותם
מילה.

L

LarryOGkush

וואוו באמת נראה מפוצץ בטריכומות! אבל הפרח עצמו לא דחוס בכלל, ממש פתוח לגמרה.. אבל יכול להיות שזאת הגנטיקה.

בדרך כלל בגידולים פרטיים, רוב האנשים הם חובבנים ולא מקצועים כמו בתעשיות הגדולות.
אז בגלל זה נדמה לי שהם מוציאים משהוא יותר טוב ואיכותי!

buddahmunk
אם פרח שהוא דחוס ומפוצץ בשרף כמו בתמונות שנתתי לא מיסטל אותך, אז זה כנראה בגלל שהזן עצמו הכיל כמות גדולה של CBD.
או שפשוט עישנת זן לא פסיכודלי במיוחד.

אני לא רואה שום סיבה שפרח שיש לו יותר טריכומות לא ימסתטל יותר מפרח שיש לו מעט טריכומות. :)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
וואוו באמת נראה מפוצץ בטריכומות! אבל הפרח עצמו לא דחוס בכלל, ממש פתוח לגמרה.. אבל יכול להיות שזאת הגנטיקה.

בדרך כלל בגידולים פרטיים, רוב האנשים הם חובבנים ולא מקצועים כמו בתעשיות הגדולות.
אז בגלל זה נדמה לי שהם מוציאים משהוא יותר טוב ואיכותי!

buddahmunk
אם פרח שהוא דחוס ומפוצץ בשרף כמו בתמונות שנתתי לא מיסטל אותך, אז זה כנראה בגלל שהזן עצמו הכיל כמות גדולה של CBD.
או שפשוט עישנת זן לא פסיכודלי במיוחד.

אני לא רואה שום סיבה שפרח שיש לו יותר טריכומות לא ימסתטל יותר מפרח שיש לו מעט טריכומות. :)
דווקא החובבים הרבה יותר מקצועיים לדעתי.

טריכומות מכילות שרף, לא רק חומרים פעילים. יש כאלו מאוד לבנים שלא עושים הרבה.
לפעמים הרבה טריכומות מכילות מעט שרף, לפעמים החומרים פשוט לא אקטיביים וכו'.

Scroggy B

Active member
בשביל כאלו פרחים, צריך גם מצלמה טובה... אחרת הפרטים נהיים עמומים ולא רואים טריכומות בתמונות.
הראשון והאחרון נראים יפים, אבל לא כאלו מרשימים.
מצטרף לחברה' פה, עד שלא עישנת מזה, אין מה להתרשם יותר מדי..

L

LarryOGkush

אני עם סקרוגי
עד שלא עישנת מזה, אין מה להתרשם
:)

פשש, דון רוני כבוד לקבל ממך תגובה. :tiphat:

כנראה זה נכון, עד שלא מעשנים איאפשר לדעת כמה החומר עצמו חזק כי לפי מה שאתם אומרים כאן כמות הטריכומות לא אומרת שיש דווקא הרבה חומר פעיל בצמח.

פונזי תמונה אששש אחי!
אמן במחזור הבא אני גם יוציא משהוא דומה לזה.

Latest posts

Latest posts