ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
relax, maria e normal sa fie faze din astea cand esti grower.
daca te consoleaza cu ceva, mie in primul grow mi-or taiat unii un jock horror asa... fara nici un motiv. era plantat intre niste tufe de catina salbatica intr-un loc unde credeam ca nu umbla nimeni. cand avea cam un metru jumate, au venit tiganii care culegeau catina aia si au taiat-o pur si simplu. nu era cineva interesat de planta... a ramas pe jos. asta dupa ce am crescut-o, plantat-o, carat apa in rucsac...
eu no cresteam neaparat pt bud , pt experienta ochiului sa vad cum arata etc , macar de mi`o lasa pana termina si pleca cu buzii si etc , dar husenu a recurs la japca din pamant
Eh asta e ce sa mai faci acum,te inteleg perfect pentru ca si eu am pierdut 2 marioare,una a taiat`o bunicamiu si alta am gasit`o rupta de la jumate` si ghiveciu nu mai era acolo..mi`au rupt planta pt ghiveci,ce oameni.
Da comanda de seminte si fa`ti un growbox,pe timp de iarna macar o planta sa ai si tu sa poti sa ai grija de ea.
man, in camp deschis ti le gaseste oricine.
in zona aia sunt porci mistreti ?
urata treaba.
alta data, incearca sa le pui MAI ASCUNSE.
ia gandeste-te putin, cand aveau 2metri, ce faceai? cum dintr-o data in 2 luni apar in mijlocul unei campii 2 buruieni ale dracu....si ditamai alea....(bine, ale tale erau mici, dar cresteau)
si cred ca ai fost urmarit sau cineva a vazut ca e plantat acolo ceva si sa apropiat si le-a vazut.
plm.
alta data ai grija