ia un singur extractor (VKO125- 50 lei in Dedeman) si-l folosesti ca sa racesti becul si ca sa filtrezi/evacuezi aerul. Il pui dinspre growroom spre exhaust in ordinea: FILTRU-COOLTUBE-EXTRACTOR si merge ca focu' Nu se incing mai deloc nici tuburile de legatura, nici extractorul nu se topeste - asta era cea mai mare temere a mea. Ai in schimb caldura radianta de la bec care nu e deloc de neglijat, deci fi sigur ca bagi macar doua cooler-e pt circulatie si racire inauntru (in growroom) sau vreun vent oscilant mic.ideea e ca pot lua un singur extractor momentan si eram in dubii daca sa-l folosesc pt box sau pt lumina... o sa-l bag la bec si mai vad eu in 2 sapt cam asa ce mai iau thanks
uite ca p-asta n-o stiam! Da-mi inchipui cat costa unu'...exista sisteme de racire pt hps'uri cu apa. sunt folosite in instalatiile hydro industriale
cum se face unu? hell if i know...
exista sisteme de racire pt hps'uri cu apa. sunt folosite in instalatiile hydro industriale
cum se face unu? hell if i know...
pai la ce altceva m-as putea gandi?pe tine te intereseaza sa impartaseasca rezultatele.... aha.... deci te gandesti (si tu) la bud
Eu m-am gandit ca poate n-a evaluat corect valorile sursa-leduri, etc. Sunt doar cateva motive pt supraincalzire, sa le ia prin eliminare pana identifica cauza.mi se pare ca se incing mult prea mult pentru puterea lor, posibil sa nu fie de calitate.
Da si mie un linkoricum, ledurile de putere vin cu radiator si lentila.
Sunt de acord cu asta, insa atunci cand nu-ti permiti sa dai 15-20mil pe un panou, e ca si cum l-ai lua in rate, plm, kiar daca platesti mai mult, nu dai gramada banii pe care nu-i ai. Si intre timp iti configurezi si sistem-u' dupa placerea muschiului matale.eu pun pariu ca atunci cand va trage linie va afla ca il costa mai mult decat un panou branded gata facut.