What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

despre becuri

Paff

Member
frate...toti vanzatorii sunt afoni ... eu am intrebat la bricostore, de mansoane termo-retractante....si ma intrebau ce sunt alea.... nu va puneti baza in ei ca sunt batuti in cap marea majoritate

Pentru mufe, cabluri si mansoane termo-retractante - Karma Connect, langa Eroilor, vis-a-vis de strada pe care e sectia 17....

colasitigari

New member
In primul rand va salut pe toti si va apreciez munca depusa aici pentru ajutorarea celor care decid sa isi faca propria productie...

Am si eu o intrebare la voi : credeti ca imi ajung 2 CFL-uri de 80W ( au cam 11.200 Lm amandoua ) pentru 2, maxim 3 plantute...grow boxul nu va avea mai mult de 0.8 mp.

Stiu ca nu este solutia ideala, dar momentan bugetul este intins la maxim si cam atat imi permite.

Numai bine.

tricky1

Member
Personal evit sa cumpar produse de pe net din Ro.
Iti ajung becurile alea. Dar pt. perioada de floare ma gandesc ca ar mai trebui.
Ce inaltime va avea boxul?
Ce seminte ai?

colasitigari

New member
Da, si eu incerc sa evit sa cumpar din Ro...
Boxul este in faza de amenajare . Va fi 0.8 x 0.8 x 1.5

In ceea ce priveste semintele inca rasfoiesc forumul din scoarta in scoarta pentru ca nu m`am decis inca nici de unde sa le iau si nici de care sa fie...ma gandesc ca, cu ajutorul vostru reusesc sa ma hotarasc...

G

green_land

Pai eu ma gandeam sa le folosesc pe ambele adica 2 x 80w atat in veg cat si in flower...nu stiu daca va fi una, doua sau trei. Ma gandeam sa iau un pack de 5 fem...acum daca or iesi toate 5 cu atat mai bine, dar luandu-mi o marja de eroare am zis ca din 5 macar 2 sa iasa.

Atunci vor merge cu siguranta, doar ca planta infloreste cand spectrul de lumina e mai rosiatic , asemanator soarelui de toamna... de aia vei avea nevoie de 2 feluri de lumini , atat albe cat si mai rosiatice. iar sa investesti in 2x80W albe si 2x80 rosii la 400ron e cam jaf .

desi am auzit ca se mai creste si cu lumina alba de la inceput pana la sfarsit... detalii sa iti dau, nu stiu :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
planta infloreste in functie de orele de lumina si intuneric nu de spectrul de lumina.
ca planta consuma diferite spectre pe parcursul unui ciclu, aia e altceva, dar nu au treaba una cu alta.

nu mai dezinformati lumea.

G

green_land

sorry pentru dezinformare. si totusi, daca va folosi lumina alba pe tot parcursul nu va avea rezultate mai slabe?

MJgrow

Active member
Mai bine spus de prefereat dar nu obligatoriu.

Lasa omul sa puna cum vrea si ce vrea. Daca o sa considere ca o sa mai aibe nevoie de lumina o sa isi mai cumpere pe parcurs. Are cateva luni bune pana sa stranga recolta, sa isi dea seama ce si cum mai merge pe langa planul initial :)

Latest posts

Latest posts