What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Dark Devil Auto (autopot)

iwantmorebuds

Active member
Imadom a mortalt :D sose tudtam fasza trukkoket myomni benne de amugy jo volt vele kikapni mikor a masik kurvara vagta :laughing: en a filmet is szeredtem, mostmar kicsit gagyesznak tunik de azert fasza volt :D

iwantmorebuds

Active member
picture.php

iwantmorebuds

Active member
53. Nap
Na hat annyira nem vagyok boldog, meg mindig van tapeges illetve mg hiany is bar az talan elmulni latszik. Lampat kicsit tavolabb kellett tennem mert egy ket level elkezdett sargulni a topoknal illetve csavarodnak is. Mindenesetre minden alkalommal mikor ujratoltom a tankot csokkentem kicsit a fotapot mostmar (jelenleg 0,8ml/l nel jarunk) es kapni fogja pk tulsulyos boostot helyette/pluszba.
Azt azert hozzatennem h eddig mikor kezzel ontoztem felmentem 2,5 ml/l-ig szinte tapeges nelkul, nembaj ebbe is belekell razodni, kell egy ket kor :D
picture.php

iwantmorebuds

Active member
Megmondom oszinten pontosan nemtudom mit csinaljak, szemmel lathatoan blokkolj valami, gondolom a tul sok nitrogen a tapoldatban :D
Amuugy az egyik problemat mar megtalaltam megpedig a fitohorm ca-ban 10% az N, en meg csodalkozom... Meg jo mikor megvettem az N mentest kertem, mivel az is letezik.
Az Mg-ben nem talaltam meg ezt az informaciot nemtudja valaki?
Mindenesetre keresnem kell olyan ca mg kiegeszitot ami nem vagy legalabb keves n-t tartalmaz.
Sweet Seeds-es csavo azt irta a naploba lehet az lenne a legjobb nem is tapoznam :D
Bar azt igy hirtelen eleg stresszes megoldasnak tunik

iwantmorebuds

Active member
Kifejtened kicsit bovebben tudod h ez a biologia meg kemia meg minden amibe zarojel van harmas index mar nem az en teruletem finoman szolva :D

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
aha, dolomite lime, azt kéne kicsit adagolj neki ha n mentes ca mg kell.
dolomitliszt,
A barnapátként vagy gyöngypátként is ismert dolomit egy mész-magnézium-karbonát, általában kristályosodásra hajlamos kőzet, 18–22 százalék magnézium*oxidot, 28–30 százalék kalciumoxidot és szén-dioxidot tartalmaz.

iwantmorebuds

Active member
aha, dolomite lime, azt kéne kicsit adagolj neki ha n mentes ca mg kell.
dolomitliszt,
A barnapátként vagy gyöngypátként is ismert dolomit egy mész-magnézium-karbonát, általában kristályosodásra hajlamos kőzet, 18–22 százalék magnézium*oxidot, 28–30 százalék kalciumoxidot és szén-dioxidot tartalmaz.

Ooo, nagyszeru koszonom a tippet!
Meg annyit h hol a legkonnyebb beszerezni? Hasznaltad mar? Adagolasrol valami tapasztalat?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
aha,
Takarmánykiegészítőként: 120–176 g naponta a szarvasmarháknak, 2 g naponta a szárnyasoknak. :D

de viccen kívül őrölt természetes ásvány, belocsolod vagy körbeszórod
Adagolása a kertészetben egyszerű: háromévente, lehetőleg talaj-előkészítés, ásás előtt 3–4 négyzetméterenként 1 kg vagy hektáronként 3000 kg. Ez az adagolás használható a szőlősökben is. Ha nem sikerült ősszel kijuttatni, tavasztól bármikor ki lehet szórni akár ágyáskészítéskor, akár már a növények közé, sekélyen bekapálva. A gyümölcsfák esetében 2–3 kg/gyümölcsfa – a fa nagyságának függvényében.

Latest posts

Latest posts