What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

czech canna seeds

berrea

Member
neon : já bych zájem měl... můžu i něco nabídnout, koukni občas na můj thread, zanedlouho tam hodim seznam toho, co sem udělal... mno hodim ho pak i sem

//EDIT
už je to tu :)
takže... měl bych mít...

Guerilla Gold x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Zoidberg x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Thyphoon x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Thyphoon x Guerilla Gold
Thyphoon x Zoidberg
Anesthesia x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Super Silver Haze x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Thyphoon
Zoidberg
KC33 x (Purple Urkle / Headband x Blue cheese)
Zoidberg x (Purple Urkle / Headband x Blue cheese)
Guerilla Gold x (Purple Urkle / Headband x Blue cheese)

takže pro všechny : kdybyste něco chtěli, tak pm... akorát některejch neni moc, takže vás možná nepotěšim :) ale zkoušet můžete

neon

New member
tam nemohu na účet a nerad bych tady vyvolával starou bolest a sváry, které jsou v podstatě o hovnu..A proč tam nemohu?
radši no comment! a prosim respektuj to
takže tady
[email protected] je kontakt

a ten limit je výborný-pěkně to odfiltruje!

A TADY JE HOVNO VŠECH HOVEN

Mas mejla, mas v nem i moje icq cislo coz mi pride nejlepsi reseni.
a to hovno je luxusni, si jedl moc feferonek vid :D :D :D ten obrazek sem tusim nekde videl ze se podarilo amikum udelat takovouhle kouli prej 100% thc.. proste vesela pilulka :D

neon

neon

New member
Guerilla Gold x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Zoidberg x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Thyphoon x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Thyphoon x Guerilla Gold
Thyphoon x Zoidberg
Anesthesia x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Super Silver Haze x (Guerilla Gold x Danish Passion)
Thyphoon
Zoidberg
KC33 x (Purple Urkle / Headband x Blue cheese)
Zoidberg x (Purple Urkle / Headband x Blue cheese)
Guerilla Gold x (Purple Urkle / Headband x Blue cheese)

cece takovyhle vzorky ja mit tak si do dubna jen piskam :) nejradsi bych bral od vseho kousek :D ale co me nejvic zajima je asi AnesthesiaX - ja jel letos cistou a je to strasnej mordor, vic pocukrovanou kyti sem nikdy nemel. Pak neco s Typhoonem by me zajimalo, to by mohlo bejt docela pocasi-odolny, videl sem tusim jak to nekdo mel outdoor ve svedsku. Zoidberg je prosimte co? jako postava futuramy to samozrejme vim. jo a ten cross SSH by mohl bejt zajimavej ze by stacil venku dokvest.
Kolik bys chtel ode me seminke?

n

berrea

Member
mno... vzhledem k tomu, ze ses v praze, tak se muzem nejak sejit osobne... napis na groweru do pm telefon a ja te nejak zkontaktuju

jinak zoidberg je místní native sativa... podobný jako thyphoon, ale zraje o pár tejdnů dýl a účinek je víc indikovej

neon

New member
mno... vzhledem k tomu, ze ses v praze, tak se muzem nejak sejit osobne... napis na groweru do pm telefon a ja te nejak zkontaktuju

jinak zoidberg je místní native sativa... podobný jako thyphoon, ale zraje o pár tejdnů dýl a účinek je víc indikovej

neni probelm sejit se osobne. na groweru mas stejnej nick jak tu?

neon

New member
A jdu vas otravovat znova! :D
Letos jsem naprcal samcem LR2xDR nejen Hash Plant, ale i treba Heavy Duty Fruity x Durban Poison. mam seminek 10 a na pristi rok mi staci 5. takze kdyby nekdo chtel 5ks (HDFxDP)x(LR2xDR) tak at se ozve

1

1000ARMSofKALI

čauec sensi, jo vigorosita je to o co jde v crossu, ale somozřejmě mě nejvíc zajímá tvoje hodnocení výsledného kouře...ale to je zatím ve hvězdách:abduct:

čau papajo, díkec a honza palach vypadá moooc pěkně, já jsem taky pěstoval aourora borealis venku v r. 2006 a byl jsem velmi spokojen s kvalitou smoku i s výnosem, a jedna z těch rostlin byla super potentní, ostatní průměr až podrůměr...akorát ten konec high byl takový spavý a celkově devastační, když jsem to kouřil dopoledne, tak zbytek dne jsem prožil v mlze a částečném bezvědomí:bashhead::bashhead: a to já nerad...možná taky proto jsi to zkřížil s thunkem? už jsi to testoval? vím taky že tu je nějaký cross sensi skunk x thunk ale moc o tom nevím....

kali

EXODUS_01

breeder
Veteran
Zion Seeds

Zion Seeds

Sweet Krush
(Sweet Mendobog x Mahakala Krush)

Purple Fear
(Bam Bata x ErdPurT/Purple Skunk) x (Purple Peace/Erdbeer x ErdPurT)

Northen Snow
(Viking x B3N7 ErdPurT/Royal Dane) x Mahakala Krush

Early Krush
(Early Durban x Mahakala Krush)

Camiley
(Haleys Comet x Kerala Krush) x (Romulan x Chemdog DD)

White Lucy
(Mahakala Krush x Belladona) x Mahakala Krush

(Chemdog DD x Sensi Star) x Pollen Chuck

(Pollen Chcuk) x (Early Dog x Early Skunk)

(Purple Peace/Erdbeer x ErdPurT) x (Bangi Haze/E-Rocket x Danish Passion x Purpurera Ticinesis)

neon

New member
Sweet Krush
(Sweet Mendobog x Mahakala Krush)

Purple Fear
(Bam Bata x ErdPurT/Purple Skunk) x (Purple Peace/Erdbeer x ErdPurT)

Northen Snow
(Viking x B3N7 ErdPurT/Royal Dane) x Mahakala Krush

Early Krush
(Early Durban x Mahakala Krush)

Camiley
(Haleys Comet x Kerala Krush) x (Romulan x Chemdog DD)

White Lucy
(Mahakala Krush x Belladona) x Mahakala Krush

(Chemdog DD x Sensi Star) x Pollen Chuck

(Pollen Chcuk) x (Early Dog x Early Skunk)

(Purple Peace/Erdbeer x ErdPurT) x (Bangi Haze/E-Rocket x Danish Passion x Purpurera Ticinesis)
to vsechno nabizis?

1

1000ARMSofKALI

zion seeds rulezz :respect: :yes: :yes: :yes: doufám, že pyl z natural mystic zion samce se uchytil exode?

picture.php

kali

1

1000ARMSofKALI

casey jones F2 x thaihaze skunk grown by NHG

casey jones F2 x thaihaze skunk grown by NHG

picture.php

1

1000ARMSofKALI

čau NHG, na mě můžeš česky hihi... myslim, že to neni nLhthunk ptze tvar květu mně připomíná matku casey jones

picture.php

a ne nlhaze

picture.php

kali

1

1000ARMSofKALI

podle fotek je to dost těžké, krásná hazy lady nicméně, musíš připojit i čichové vjemy a posléze i ty chuťové, takhle to asi neidentifikuju, kdo je původcem barvy v crossu? možná je to tak, že cj a ty kombinace, kde je matka NLH jsou jenom zelené...ale thunk háže taky barvy, takže fakt nevim????....

nlhaze - chemical and hazy smell, with a softer taste of moss and forest dew

casey jones F2 - fuel, nutty diesel with a lavender background, hashy earthy aftertaste

thunk - skunky inscence, peppery sourness, with a bit of citric something

kali

sensi23

Active member
Veteran
NlHaze/Thunk

NlHaze/Thunk

zdravim vespolek jestli to pomuze tak tohle jsou moje nl haze/thunky byly venku a ted se prazej pod 600W v kolikatym dnu kvetu jsou vam nereknu by voko 50 -60 :tree:

1

1000ARMSofKALI

You must spread some Reputation around before giving it to sensi23 again......
:yoinks: :yoinks: :yoinks: krásné, hlavně ta poslední fotka ukazuje, že resin po matce tam je a thunk produkci resinu nesnížil

úžasná práce sensi23, jako obvykle...teď už jenom zjistit jaký je kurva ten smoke:muahaha: jak ten thunk ovlivnil to highhh, doufám že ho posunul výš, výš...úplně nejvýš kam jenom dobrá haze dosáhne hehe:xmasnut:

takže zatim to vypadá, že nositelem znaku barvy je asi cj...

rozepiš se více sensi...

kali:smokeit:

sensi23

Active member
Veteran
zdravim kali konecne jsem se dokopal a mladou od facebooku vykopal :muahaha:
koukj spustit naturalites otevri lahev sampana a na to :muahaha: sorry prave jsem dohulil SSH brk pekne od podlahy :D
ne dnes konecne prisel cas kdy jsem mel krapet casu to vsechno prerovnat nafotit a nektere fotky docela ujdou taky konecne nakej update jak to vypada s myma nl haze/thunkama :xmastree::xmastree:
z 3 samic jsem jednu dal ven a tam zacla stagnovat a naopak 2 jsem dal zvenku dovnitr pod 600W a ty se zacaly slusne nafukovat a tvrdnout :tree:
citim ze do mesice budou viset hlavama dolu :window:
a tady par fotek focena 11/12 09

a foto s pejskama :xmasnut:

Latest posts

Latest posts