What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

ציוד זול מהאינטרנט

חברה אני מצטער אבל אתם מדברים שטויות בקצב.
מדי פי.אייצ' טובים עולים כסף והם עושים את העבודה על הדרך הטובה ביותר. זה ציוד מעבדות לא ציוד לגידול.
כמה שתקנה יותר טוב (יותר יקר) ככה הטכנולוגיה יותר טובה ומדוייקת ופחות צריך להתעסק עם ניקוי אלקטרודות.
החברה במעבדות לא עובדים עם צעצועים.

כמה מדים "עקביים" לדוגמא, ללא דגימות.
המחיר יכול להגיע גם למעלה מ8 אלף דולר למד מקצועי, מד עקבי מעבדתי סטנדרטי יעלה בסביביות ה 200 דולר.

http://www.isa.org/Template.cfm?Sec.../TaggedPage/DetailDisplay.cfm&ContentID=20060

http://www.caprockdev.com/HI991404.htm

עם מדים פשוטים של 70 דולר אני לא מצפה ליותר מדי, בהכרח שצריך להתחשב בטיפול ציוד מעבדתי כמו שצריך, ופה כמעט כולם נופלים בטיפול ... טעויות נפוצות במד.

אני דיי מסכים עם סאטיבה

סטאג אנחנו דיברנו על הקטע של הנגר כמה פעמים
אמרתי לך שרק כאשר אני מאזן מראש את הקוקוס לסביבה שאני רוצה שהצמח יהיה בה,כלומר פי אייץ של 5.5 ואיסי של אחד להתחלה בפריחה
ומאותו הרגע הנגר תמיד הראה לי את מה שהשקתי פלוס מינוס 0.1 משהו כזה
גם עם החומץ בינתיים אני מסתדר יופי והוא ממש לא עולה מהר כל כך

לגבי המדים,עצם העובדה ששלושה מדים הראו לך שלוש תוצאות שונות לא אומרת ששלושתם דפוקים אלה יכול להיות שאחד מדויק ושתיים דפוקים,בכל מקרה גם אני וגם פונזי אמרנו לך שאנחנו מאוד שמחים עם המד של בלו לב המשולב,במעשי כל מה שיקר במד של בלו לב זה האלקטרודה של הפי אייץ
אם אתה תצטרך להחליף אותו הוא יעלה כמעט כמו כל המוצר עצמו אבל עדיין,זה אמור לקרות פעם בהרבה זמן,טפו טפו בינתיים זה מחזיק לי שנה
אבל אתה מקבל איתו גם איסי שזה מד פשוט,אין שום סיבה להשקיע במד איסי כי זה בדיקה פשוטה לעומת הבדיקת פי אייץ שהיא הרבה יותר מסובכת
וגם יש לך מדידת טמפרטורה אז אתה יכול לדעת אם אתה צריך לחמם את המים או לא
במקרה של החורף האחרון לדעתי זה היה מאוד קריטי,כי המים היו כמעט קבוע על 12-14 מעלות שזה ממש לא בריא להם

לגבי דשן הידרופוני שיוצא 5.7
אם תרצה לנסות משהו בבלילה לא תדע אם הוא שינה את הפי אייץ,אם תרצה לבדוק נקז(מאוד מומלץ בקוקוס,כמעט חובה לדעתי) אז תהייה לך בעיה גם כן,אם תרצה להחליף לדשן אחר תצטרך למדוד כדי לראות שהוא זהה לקודם
בכל מקרה מה שאתה אומר דורש עקביות עם התזונה,כלומר לפתח שיטה ולדבוק בה,בינתיים לא עשית את זה אז אני לא יכול להמליץ לך להמשיך בכיוון הזה :) אבל אם אתה מצאת משהו שעובד לך עכשיו ואתה יודע בדיוק מה המדדים גם בצמיחה וגם בפריחה אז מעולה
זה חלק גדול מהעניין,לדעת כבר על אוטומט מה אמור להיות ולהיראות ולהישאר עקבי כמה שניתן
אבל עדיין לא יהיה לך יכולת לדעת אם יש לך מצבור מלחים או אם יש לך בעיית פי אייץ בקוקוס,מה שיכול לקרות וכבר קרה לי גידול שעבר,שהגעתי איתו איך שהוא לפי אייץ של 4 ומטה
אם אתה לא רוצה להישתמש במד אז פשוט תגדל באדמה עם קומפוסט כמו שפונזי המליץ לך

אבל הניירות האלה והכוס צבע הזה זה סתם,אם אתה רוצה שאני אוכיח לך אני אוכיח לך
תדליק את האור בחדר ותסגור את החלונות,תכניס את הנייר הזה פנימה ותיקח מדידה
תרשום אותה
עכשיו תסגור את האור ותפתח את החלון ותשים את זה ליד האור של השמש ותגיד לי איזה מדידה יש לך הפעם ותרשום
תעשה אותו הדבר עם הכוס
אם תהייה מול פלורוסנט או הארון זה יהיה צבע אחר,הסטייה היא יותר מפי אייץ של אחד כך שאין שום דבר אמיתי במדידה הזאת
והכי גרוע מכל,שגם אם תשאל חמישה חברים מה המדידה שהם רואים,כל החמישה יגידו לך משהו אחר כי צבע זה דבר מאוד לא עובדתי
אני מעדיף מספרים חד וחלק,אין שום בושה להשקיע בקצת ציוד,אחר כך מקסימום תצטרך לקנות אלקטרודה חדשה,
וגם כמו שאמרת,אם כרגע אין לך שום בעיה לעבוד בלי אז מה יקרה אם חודש חודשיים לא יהיה לך מד עד שתקנה חדש...
אני אישית מאוד מאוד מבסוט מהקנייה שלי ומהשימוש העקבי שלי במכשיר
אני מאכיל כל פעם בטמפרטורה בין 24-28 מעלות
פי אייץ כרגע אני לא מאזן כי זה יוצא לי 5.8 עם הדשנים של הסי אז אין לי צורך לאזן כלום
הנגר יוצא קרוב לזהה ואני רק דואג שלא יהיו מצבורים גבוהים מידי של מלחים במצע

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
קית', סתם בשביל הקטע, רוב המאוררים של מחשבים באים עם טרמומטר מובנה ואפשר עם מעגל שאמור להיות דיי פשוט לסדר אותם שיכבו בטמפ' מסויימת.
לא טרחתי אף פעם לחפור בנושא אבל זה יכול להיות נחמד אם מישהו ימצא איזה מדריך או משהו.

קית', סתם בשביל הקטע, רוב המאוררים של מחשבים באים עם טרמומטר מובנה ואפשר עם מעגל שאמור להיות דיי פשוט לסדר אותם שיכבו בטמפ' מסויימת.
לא טרחתי אף פעם לחפור בנושא אבל זה יכול להיות נחמד אם מישהו ימצא איזה מדריך או משהו.

כן, האמת שזה די פשוט, אני יכול להכין מדריך ולהעלות

פה זה כבר מוכן, אפשר לחבר עד 4 מאווררים והם לא נכבים, הם פשוט מכוונים מהירות להגיע לטמפרטורה שקבעת מראש, אם צריך מהר.. אם לאט

לא ניסיתי את זה עדיין,אבל נראה מגניב לארון קטן

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה בהחלט נראה מגניב אבל בהתחשב בזה שמאוררי מחשב זה משהו שנורא קל למצוא בכמויות אולי אפשר פשוט לחסוך את הזמן משלוח וה20 דולר.
למי שיש זמן מיותר ו100 שקל מיותרים זה באמת נראה מגניב.

isranabis

Active member
Veteran
יש לי המלצה על מכשיר שלא קונים בחנויות ההידרו מוצאים אותו בחנויות של ציוד אפייה מדובר במדחום דקר שטווח הטמפרטורה הוא מינוס 50 עד פלוס 200 וזה טוב למדידת המצע או נוזלי השקיה וגם להכנת החשיש מים ב2 מעלות משפרים מאוד את התוצאה הסופית בגלל שהשרף נופל בקלות מהעלה ואין צורך לרסק את העלים
עוד משהו פשוט קשה מאוד להשגה זה סיכות משרדיות מצופות פלסטיק שהם נהדרות לקשירת ענפים כאשר פותחים את הסיכה מתקבלת צורה של אס

Latest posts

Latest posts