urbanHaze
Active member
raspunsul depinde de destul de multi factori - perioada (veg/flower), strain (au mirosuri diferit de puternice sau unele se pot confunda mai usor cu vegetatia, altele sunt mai clare), directia vantului, cat de tare miros alte plante din apropiere, temperatura/umiditatea in momentul in care vine trecatorul... la care se adauga acuitatea olfactiva a individului
eu pe ale mele, din anii trecuti (white widow, jock horror, purple power) le puteam simti in flower de la vreo 4-5 metri daca era caldura mare fara vant. daca era chiar si cel mai mic vant se cam risipea suficient incat sa se confunde cu restul vegetatiei... parca white widow ceva mai tare, dar nu imi amintesc foarte exact.
edit: e posibil ca si atunci cand le-am simtit de fapt sa mi se fi parut
eu pe ale mele, din anii trecuti (white widow, jock horror, purple power) le puteam simti in flower de la vreo 4-5 metri daca era caldura mare fara vant. daca era chiar si cel mai mic vant se cam risipea suficient incat sa se confunde cu restul vegetatiei... parca white widow ceva mai tare, dar nu imi amintesc foarte exact.
edit: e posibil ca si atunci cand le-am simtit de fapt sa mi se fi parut