ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
אוקיי , וברגע שאני מאזן מיכל גדול לצורך העניין של 220 ליטר אין לי בעיה לחבר אותו למערכת השקיה כל עוד המים במיכל מאוזנים נכון?
לגבי אדמה אני הולך לקנות עכשיו קראתי הרבה חומס פרלייט ומושגים כאלה ואחרים בשבילי זה סינית ואני לא מבין כלום. מה לבקש מהמוכר? יש הבדל בין אדמה לצמח אוטומט לבין נקבה רגילה?
יש הרבה בעיות.
אתה צריך שסתום אל חזור ופילטר מוצקים כדי שהמערכת תעבוד ולא תיסתם.
אתה צריך כל 3-4 ימים לבדוק פיאייץ' כי הוא משתנה עם הזמן.
אתה רוצה לעבוד עם אדמה? באיזה עציצים? עם איזה דשנים אם בכלל?
בכללי יש לך מתכון שאני ממליץ עליו ביומן גידול הנוכחי שלי, הלינק השני בחתימה שלי, אני חושב עמוד 3.
אני רוצה לעבוד עם אדמה יש לי כרגע 6 עציצים של 11 ליטר
השאלה שלי אם יש הבדל בין אדמת גידול רגילה שמוכרים בהידרו שופ לבין תערובת שאני אכין לדוגמה ...
כמובן שאם אין הבדל אני אקנה אדמה מוכנה
לגבי הדשנים שקניתי צירפתי תמונה שלהם ,
הכוונה שלך שאצטרך לשים יותר דשן נוזלי ? בטבלה שהגיעה ביחד עם הדשן רשום לי 2.5 מיליליטר לכל 10 ליטר מים.
אני הולך להשקות כל עציץ של 11 ליטר ב3 ליטר מים
כמה דשן לשים לו?
מצרף פה תמונה של אדמה אורגנית היא בסדר לגידול?
לפי דעתי מגדל ביתי שמגדל לצריכה עצמית בכלל לא צריך להתחשב ביבול
כמובן שעד גבול מסוים.
אבל אם כבר אתה מגדל לעצמך או אפילו לעצמך וכמה חברים טובים האיכות עולה על הכמות.
מה ההבדל אם יצא לך 100 גרם פר צמח לא אכותי ותעשן 3 גרם ביום או אחד איכותי עם השקעה ואהבה עם 40 גרם ותעשן רק גרם ביום ?!
זו רק דעתי
פונזי זה מה שהתכוונתי, הרוב לא מגדלים רק לעצמם תמיד יש עוד כמה שנהנים
בכל מקרה לפי הגידולים שלך אתה חושב כמוני, אתה לא תגדל משהו שאתה לא אוהב רק בגלל שהוא מביא הרבה יבול אתה תגדל מה שאתה אוהב לעשן כי זה מה שאתה אוהב גם אם זה אומר לגדל 2 צמחים במקום 1
מצרף פה תמונה של הנורות שיש לי וצריך ממכם עצה,
שבוע שעבר הנבטתי 6 זרעים 4 מהם אוטומטים ועוד 2 אמהות שהבאתי מאמסטרדם
שלב ההנבטהעבר בסדר גמור חוץ מאמא אחת שקצת לא התפתחה אבל אני אתן לזמן לעשות את שלו.
אני נמצא כרגע בדילמה , התכנון שלי היה אוהל אחד עם 4 אוטומטים ומנורה אחת של 600
ובאוהל השני 2 אמהות שיוציאו לי בהמשך ייחורים עד שהאוטמטים יסיימו.
ואז חשבתי על זה...אפשר לגדל אמהות באמצעות לדים נכון ? חבל לי לשים שם מנורה 600 שבמילא מוציאה אור צהוב וזה לא מתאים לגדילה.
אני מצרף פה תמונות של 2 הנורות
השאלה שלי אליכם היא זאת -
בינתיים באוטמטים לשים להם את 2 הנורות של ה600? זה יתן לי אפקט בכלל או שאין טעם ולהשאיר רק אחת ?
איזה לד מומלץ לקנות לגידול האמא בלבד?