למה? אתה הולך לגדל את העץ ולהכין שמן? אתה יודע למצות שמן מעצים?
יש דבר כזה שנקרא גוגל. עושים שם חיפוש, עם המילים המדויקות, והפלא ופלא, זה מוצא לך דברים.
תקנה תמצית שמן נים, תדלל במים, ותרסס.
ואני בכלל בדיעה שתחפור קצת על הזנים לפני שאתה מזמין משהו שמישהו אמר לך. אני חס וחלילה לא מזלזל בישרא, נהפוך הוא, אבל לא מעניין אותך בכלל איזה זן זה, עם איזו סטלה, ועוד כל מיני דברים שחשוב לדעת על הזן כמו כמה הוא אוכל, רגישות לפעולות מסוימות כמו קיטום וכדומה ועוד הרבה דברים שאתה חייב לדעת לפני שאתה מגדל.
תעבוד שכונה, תקבל שכונה. מניסיון..
תעבוד נכון, תקבל יופי של תוצאות.
אה הבנתי
היי אביבפ, איזה צמחים יש לך בחוץ ? זנים רגילים? יחורים? מה זה שאמרתה שתראה לנו >> אני לא רואה טעם להוציא זן אוטומטי לאווטדור
ולמה אתה מחפש אוטומטי לגידול ראשון, נהפוך הוא היתי מחפש משהו יעודי לאווטדור מומלץ ע"י בנק הזרע, זן שתוכל להבין ממנו תהליך של צמיחה ולאחר מכן פריחה
לפי הדיבור שלך אתה מתכונן למלחמה ולא לגידול סבבה מהנה של קאנביס
אתה צריך ניסיון וסבלנות ורק אחר כך להזמין גאוונו או להלחם בחרקים
מציע לך בפשוט שים 2-3 זרעים אוטדור באדמת משתלה תן מים שים בשמש מקום הגיוני ויהיה בסדר
ו סוף פסוק אתה תעשה מה שנוח לך
בהצלחה
אני קורא מה שאני יכול אחי מה לעשות אנגלית זה לא הצד החזק שליממה שאני רואה, על הקושים שלי אין מזיקים בכלל.
קצת זבובונים במצע, אבל על הצמח אין כלום. פשוט מדהים. אבל זה גידול אינדור, בחוץ אני לא יודע להגיד
יכול להיות שיצא לך טוב עם הקוש שקיבלת..
אני ריססתי שמן נים מדולל במים בשלב הגדילה, אולי פעמיים.
ראיתי שאין לי בעיה של מזיקים אז לא המשכתי. כמו שאמרת, זה יותר קשור לגנטיקה ולדעתי גם בגלל שהתחלתי לגדל ממש בחורף.
לגדל בלי לדעת איזה זן זה ולקרוא עליו קצת, להבין למה לצפות ממנו מבחינת גדילה וכדומה, זה לגדל "שכונה" לדעתי.
אני לא מדבר על סתם זרעים שזרקת בחצר. אם כבר השקעת וקנית זרעים איכותיים, ומה שהמליצו לך פה זה איכותי מברידר איכותי, אז תשקיע קצת ותלמד איך לגדל את הזנים האלו.
לא חבל שאתה משקיע כסף, זמן וציפייה, וגם נכנס לכאן להתייעץ, ובסוף מגדל בלי שום דרך?
זה לא פרח שאתה מגדל במרפסת לנוי, אל תשכח. אתה רוצה תוצרת כלשהי בסוף.
אני פשוט מנסה למנוע ממך את האכזבה שאני אכלתי בפעם הקודמת שגידלתי בלי ללמוד יותר מדי.
אבל כמו שרוני אמר, בסוף תעשה מה שנוח לך
בהצלחה!
ממה שאני רואה, על הקושים שלי אין מזיקים בכלל.
קצת זבובונים במצע, אבל על הצמח אין כלום. פשוט מדהים. אבל זה גידול אינדור, בחוץ אני לא יודע להגיד
יכול להיות שיצא לך טוב עם הקוש שקיבלת..
אני ריססתי שמן נים מדולל במים בשלב הגדילה, אולי פעמיים.
ראיתי שאין לי בעיה של מזיקים אז לא המשכתי. כמו שאמרת, זה יותר קשור לגנטיקה ולדעתי גם בגלל שהתחלתי לגדל ממש בחורף.
לגדל בלי לדעת איזה זן זה ולקרוא עליו קצת, להבין למה לצפות ממנו מבחינת גדילה וכדומה, זה לגדל "שכונה" לדעתי.
אני לא מדבר על סתם זרעים שזרקת בחצר. אם כבר השקעת וקנית זרעים איכותיים, ומה שהמליצו לך פה זה איכותי מברידר איכותי, אז תשקיע קצת ותלמד איך לגדל את הזנים האלו.
לא חבל שאתה משקיע כסף, זמן וציפייה, וגם נכנס לכאן להתייעץ, ובסוף מגדל בלי שום דרך?
זה לא פרח שאתה מגדל במרפסת לנוי, אל תשכח. אתה רוצה תוצרת כלשהי בסוף.
אני פשוט מנסה למנוע ממך את האכזבה שאני אכלתי בפעם הקודמת שגידלתי בלי ללמוד יותר מדי.
אבל כמו שרוני אמר, בסוף תעשה מה שנוח לך
בהצלחה!