ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
בהתחלה העמסתי עליה 60 טפטפות של 2 ליטר לשעה(30 עציצים),היום העמסתי עליה בנוסף גם עוד 40 טפטפות של ליטר לשעה(20 עציצים),חלק מהטפטפות של ה-2 ליטר לא עבדו.
מצטער להיות החרא, אבל פריחה ב40 מעלות ומעלה אפשרית בהחלט רק שהפרחים בסוף ממש לא שווים עישון - החומר הפעיל עובר דגרדציה בטמפ' האלו הרבה יותר מידי מהר בכדי להשאר כאחת התרכובות שאנחנו רוצים.
תחשוב על פרח שהשארת אפילו שבוע ב40 מעלות - מה הסיכוי שיהיה מה לעשן ממנו אחר כך?
מזגן, מזגן ומזגן.
המשאבה שלך לא מספיק חזקה.
אם יש בעיה עם סתימות שים פילטר חול (עמיעד) ביציאה מהמשאבה. אני גם תמיד שם אטא-קלין - זה עוזר מאוד גם למנוע הצטברות מלחים בקוקוס. גם דיי זול.
הורדתי להם לגמרי את המיקרו וכרגע אני נותן להם 30 מ"ל ל-10 ליטר בלום.
אחרי שיסיימו את המיכל,מה שיקח בערך 5 ימים,יתחילו לקבל רק מים מאוזנים.
עוד 3 ימים תספורת כבדה.
היתה פאדיחה עם הפי אייץ והוא עלה לי עד 6.7 ביחד עם זה שהורדתי להם את המיקרו גרם לבעיית חוסרים,בכל מקרה כל מה שנשאר להן זה להתנפח עוד שבועיים וחצי ואז קטיף....שיהיה להן בהצלחה.
הטמפרטורה נעה בין 29-34 בשלושה אזורים.
באזור הרביעי,מתחת ל2 הנורות 400 וואט בלי רפלקטור,הטמפרטורה מגיעה ל-37.
שתי שולחנות עם רשתות נתפסו יפה מאוד.
עוד שולחן אחד עבר כמה תקלות(זה עם 2 נורות 400),מתו שם 5 צמחים שהשאירו חורים מכוערים,הכנסתי שתי מחליפים אבל רק אחד נתפס והשני נתקע.
לא נורא יהיה בסדר,אחלה בית ספר אני עובר עם הסט-אפ הזה.
יש גם תמונה של העציצים הקטנים,בינתיים נראה נחמד,עוד שבוע בערך אני אעשה קצת תספורות לכולם.