What's new

Cph Kush 600w indendørs

snotten

Member
øhh prøver lige igen
moderator kan du slette de pics der vender forkert, jeg kan ikke få lov at ændre det selv
 

Attachments

  • DSC_0195.jpg
    DSC_0195.jpg
    86.8 KB · Views: 31
  • DSC_0188.jpg
    DSC_0188.jpg
    78.5 KB · Views: 26
  • DSC_0189.jpg
    DSC_0189.jpg
    96.7 KB · Views: 30
  • DSC_0190.jpg
    DSC_0190.jpg
    87.9 KB · Views: 30
  • DSC_0192.jpg
    DSC_0192.jpg
    79.8 KB · Views: 28
  • DSC_0193.jpg
    DSC_0193.jpg
    91.2 KB · Views: 31
  • DSC_0194.jpg
    DSC_0194.jpg
    96.9 KB · Views: 30

CFP65

Member
ok min 65dage i 12/12 før du høster og gerne 70-73 hvis du kan vente til det.
men kig på trichsne på de enkelte planter og skriv ned hvad dag de første på trichs bliver hvide istedet for gennemsigtige, og start så flushingen der, så burde du kunne høste flushede planter med alle trichs hen i det hvide/ let gyldne.
 

snotten

Member
ok min 65dage i 12/12 før du høster og gerne 70-73 hvis du kan vente til det.
men kig på trichsne på de enkelte planter og skriv ned hvad dag de første på trichs bliver hvide istedet for gennemsigtige, og start så flushingen der, så burde du kunne høste flushede planter med alle trichs hen i det hvide/ let gyldne.

jeg satser på at starte med at flushe snarest, nu har de jo fået mellasse et par gange, er der nogle ide at fortsætte med mellassen mens jeg flusher, ved godt at den bliver betragtet som boost kun, men opimerer det ikke også optagelsen af det sidste gødning der er til bage i jorden ?
 

blackone

Active member
Veteran
Jeg tror jeg tog mine på dag 65 og da var de fint modne med nogle smukke høstfarver. Jeg plejer at slutte af med en enkelt uges rent vand i jord.
 

GDK

High Class Grass
Veteran
Av så vi snakker sommerfuglelarver her:) Heldigvis Kan de nok ikke gennemføre en livscyklus men hvis de er sultne Kan de nok lave nogen skade alligevel. Jeg Har været ude for en dræbersnegl engang der på en eller anden måde var kommet ind i mit veggerum.

Den ka jeg godt slå. Der boede åbenbart en fugl i min ventilationskanal til veggerummet. Havde ikke opdaget det, før jeg en dag arbejdede i rummet og hørte/så noget ud af øjenkrogen. Hvad der lignede en lille solsorte unge havde gnavet sig gennem mit intake filter materiale for at komme ind til de subtropiske forhold, og det var lykkes for den...Da jeg forsøgte at fange den, stak den selvfølgelig af op i den modsatte kanal hvor kanalventilatoren var forbundet. Så jeg måtte slukke og afmontere ventilatoren, lukke for udsugningsspjæld og genne den ud på loftet, hvorefter den kunne komme ud...Har også haft en græshoppe eller to der har forsøgt at etablere sig på privat område...bare lige en sjov historie..

Stay Safe
 

snotten

Member
fugleunge og græshopper, dræbersnegle. lmao :moon:
men det er da heller ikke det værste sted, at blive fanget.
masser af god sol, masser af god urt som selskab.

jeg bor selv helt ude på den jyske hede, og her trækker der altid lidt mus ind om vinteren, så jeg håber på, at kunne holde dem ude af teltet,
hvis ikke, må jeg vel investere, i en vagt phyton, til at tage sig af dem. :)
 

snotten

Member
hvordan går det med planterne?

hey cfp

jeg fandt desvære lidt mug idag, så besluttede at høste. men skidt jeg startede med at flushe for lidt under en uge siden, så planterne har kun fået mellasse og rent vand den sidste uge.

men det ser sgu ikke så ringe ud endda :woohoo:

smider lige et par billeder op af lidt høst, en af de nærmeste dage.

sidder stadig og klippe klistrer, og har vel en times tid endnu inden jeg bliver færdig :moon:
mens jeg sjovt nok ryger mig noget, cafeparadis udendørs skunk :thank you:
 

CFP65

Member
Mug det er noget lort.

Jeg havde selv for en del grows siden et stort mug problem, og prøvede alt muligt indtil jeg fik fat i Eagle20 EW.
jeg købte det på Ebay, og bruger 2ml pr gallon vand.
jeg sprayer mine planter een gang dvs. dagen efter de ligesom "har taget fat" under 18/6 lys i skabet, normalt er det ca 3 dage efter at de er blevet sat ind i skabet, hvor efter jeg lader dem gå til de er store nok til at flippe til 12/12.
når man sprayer skal det ske ca 5min før lyset går ud, og lampen skal helt op under loftet, og udsugningen skal slukkes ( selvom sprayen stinker) der sprayes til runnoff
der sprayes så ikke mere, og planterne ser faktisk ud til at kunne lide det, jeg ved ikke om det er rigtigt men jeg har en ide om at alle planter uanset hvad har kimen til mug i sig (dvs er smittede) og at sprayen kan ses som en slags antibiotika eller vaccination, faktum er ihvertfald at de virkelig ser ud til at kunne lide det, måske fordi de ikke skal bruge kræfter på at holde div sygdomme i skak, men kan bruge energien på at gro istedet.
 

blackone

Active member
Veteran
Mugsporer er overalt i luften så lige så snart der er en mulighed for at de kan udvikle sig tager de over. Jeg har set mug i stort set alle sorter når buds blev for store. Havde også et par cph kush hvor topskuddet fik mug. Min Sweet Tooth som jeg ellers elsker over alt er rigtig slem til det og hvis jeg ikke topper før jeg blomstrer er der næsten garanti for at der er et par topskud jeg må høste omkring dag 42 og checke for mug.
 

snotten

Member
jeg tror i mit eget mug tilfælde, ligger årsagen delt imellem
for stort, tempratur skift, i det rum hvor teltet står og tætheden i de øverste af topskudne.

så til mit næste grow, skal gennemsnits varmen i rummet være mere stabil og planterne skal alle toppes. og der skal køre med lidt mere blæs i blomst.

men er godt tilfreds med det her grow, det er jo mit første seriøse indendørs projekt, jeg har ellers altid kun dyrket ude og helst økologisk, men det er der jo ikke meget sjov ved, med de kortere og kortere sommre.

også lige et stort tak, til alle dem der har kommet med, værdifulde indputs undervejs i forløbet.
 

CFP65

Member
prøv med kun at vande i bakken og ikke give det øverste jordlag vand til en start.
selv vander jeg kun ovenpå jorden indtil planterne går i 12/12, og derfra er det kun i bakkerne. altså undervanding. en anden ting er at fjerne de nederste store blade ca 3-4uger inde i 12/12 for at hjælpe med luftstrømmen i bunden af skabet.
 

snotten

Member
prøv med kun at vande i bakken og ikke give det øverste jordlag vand til en start.
selv vander jeg kun ovenpå jorden indtil planterne går i 12/12, og derfra er det kun i bakkerne. altså undervanding. en anden ting er at fjerne de nederste store blade ca 3-4uger inde i 12/12 for at hjælpe med luftstrømmen i bunden af skabet.

jeg har kørt med drypvanding, i gennem hele forløbet, det er jo bare super nemt, men det er da et forsøg værd, at vande i bunden istedet.

jeg starter snart, en portion mere op, fra mine kloner der alle er blevet toppet, og jeg har fundet en holdbar løsning på min temperatur svingning, så den ligger nu konstant omkring de 25 grader i rummet.
 

dragongrower

Active member
cfp hvorfor vander du kun i toppen i vegge og så først undervanding i blomst?

Det der eagle er sikkert et systemisk middel, og hvor meget mand end er glad for sine planter tror jeg ikke det kan anbefales at bruge i sit skab, hvis det står i sit hus/lejlighed..

Man skal huske at det jo er en gift.. ;)
 

CFP65

Member
@ Dragongrower

Jeg vander i toppen af potterne i starten fordi jeg ser det som om det gælder om at fylde det øverste jordlag ud med rødder fra start, hvis jeg kun undervandede ville rødderne farer nedad og ikke bruge jorden i toppen, desuden er planterne de første fjorten dage lave og skygger ikke for jorden og holder således ikke på fugtigheden, når så der er forhåbentlig er etableret et godt rodlag i toppen af potten kan dette så begynde at gå nedad. det sikrer til en vis grad også at man ikke får "væltere" når toppene begynder at blive tunge.

derudover er topvanding den sikre vej til sørgemyg og alskens problemer med fugt når først jorden i potterne er overskygget af bladmasse.

i mit 1,25m x 1,25m skab har jeg 3 bakker med 12 planter i hver dvs 36 planter i alt, og det passer nogenlunde med at der skal vandes med 9 liter pr bakke i 2 gange om ugen uge 5 og 6 hvor vandforbruget er størst, uge 7-8-9 er det bare vedligehold med een 9 liters om ugen pr bakke.

denne tætte pakning af planter på så lille et område (de er ca 70-75cm høje ved fuld blomst) kunne ikke lade sig gøre uden undervanding. jeg har forsøgt men det er = mug/meldug at overvande så tæt en bestand.

der er ingen tvivl om at midlet er systemisk, men med alm beskyttelse dvs maske og gummihandsker samt med udsugningen kørende er der efter min mening ingen grund til bekymring, jeg bruger fx også Spinosad mod trips. dette sidste middel bentytter jeg dog kun udendørs og lader planterne tørre ude på altanen før de rykkes ind i lejligheden.


mht den konstante temperatur så har jeg også forsøgt mig med ensartet temperatur i rummet gennem hele forløbet med det havde uønskede effenkter, da planterne blev for kompakte, når man har så mange planter på een gang er det godt med lidt luft imellem grenene.

men om vinteren har det store problem været varme regningen der fyres jo for gråspurve når man kører radiatoren op og har udskugningen kørende, så jeg har lavet to strenge med udsugning i skabet til vinterbrug.
1 streng: Kulfilter - ventillator - ud i det fri-
2 streng: Rum - lampe - rum.
således at varmen fra lampen varmer rummet op og den varme luft derefter genindsuges i skabet og går ud i det fri gennem kulfilteret, og således er varme regningen halveret og planterne er ikke kun varme i toppen men i også i jorden.
 

Latest posts

Latest posts

Top