Iti explicam una dintre atributele intelectului uman: intelepciunea. Ca atunci cand ti-ai facut amanta, si constati ca nu mai ai nevoie de alifie.Tu ai vrut sa te lauzi sau sa ne anunti ca nu ti se mai scoala?
Nu ma-nteleg cu coloanele de fractionare, folosesc thumper.
Right, ca in evul mediu, da sigur nu se aplica la canabinoizi. Oricum, nu ma refeream la fractionarea pe coloana, ci separarea simpla pe temperatura.
Clar, daca ai enzime, desi e mai lent, e mai sigur. Hidroliza e in mediu acid la temnperatura: 1 kil de sucroză, 450-500ml HOH, vreo 2-3 grame de acid citric, se clocotesc vreo 20 de minute, si iese sirop de glucoza fructoza. Merge si cu spiritul sarii, chiar mai bine, dar trebuie neutralizat la urma cu niste... ceva, si nu stiu cantitatile. La procesul asta, rar obtii randament unitar. Deci clar, enzimele rulz, dar rulz mai lentNush-ce zici tu de hidroliza, eu la amidon ii fac conversie cu enzime si temperatura. Chimie aplicata, nu de salon.
P'orma distilez berea aia si scot rachiu, unii ii zic whiskey, altii moonshine, ungurii palinka, etc...
Acu, depinde care mansarda, da e posibil ca aud voci de o vreme. Plus ca am crezut ca a fost un gnom ala de mi-a umplut rotovapu pana in varful refrigerentului acu ceva zile, mai stii, piramidonu invizibil...Lasand deoparte distilarile, se pare ca locuiesc gratis la tine-n mansarda motane!
Lasand insolatia la o parte, ideea e ca... pur si simplu nu merita. Daca cineva vrea chimie, poa sa isi faca LSD (daca nu vrea LSA), mescalina (ca sa protejeze flora psihedelica), MDMA (ca asta chiar nu stiu de unde l-ar lua altfel), dar e stupid sa faca THC. E tentant insa, daca ai acces la cantitati mari de CBD. Io prefer sa imi pastrez borcanu neizomerizat... Asta ca sa fiu cat de cat ontopic.
...